Beba 28. lipnja 2023.

Beba Houdini oduševit će te i nasmijati svojom vještinom bijega, ali i mudrošću

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Znamo da su bebe pametne i spretne. No, nekad ih istinski podcijenimo u odnosu na ono što su zapravo spremne napraviti i što nam dokažu da mogu. Nećeš vjerovati što je ovaj mališan napravio!

Kad beba osjeti slobodu kretanja i shvati da može i sama doći kamo želi, to je od neprocjenjive vrijednosti za – bebine sposobnosti. Jer, naime, kad shvati da može sama nekamo stići, beba će sve napraviti da tamo i stigne. A nekad se pretvore u prave male čarobnjake.

Možda te zanima... 6 savjeta za sprječavanje bijega iz krevetića – jednom kad shvate da to mogu Beba

Upravo je takav slučaj i s ovom bebom, koja se izvukla iz svog zatvora… ups, krevetića. I to na način koji je izgledao gotovo nemoguć. Štoviše, da nije sve skupa ulovljeno na kameri i da ne postoji snimka, nikome ne bi palo na pamet da jedna – beba to može napraviti.

Krevetić se nalazi uz zid, a beba pokušava najprije preskočiti ogradicu krevetića, ali ne uspijeva. U trenutku kad misli da će odustati, mališan legne u krevetić i sasvim slučajno se odgurne nogicom od zida, pa shvati da se krevet na taj način pomiče. U tom trenutku kao da napravi plan bijega!

Mic po mic, mališan primakne krevetić krevetu, pa se iz krevetića prebaci u krevet. Napokon sloboda! Zgrabi svog plišanca i krene prema, pretpostavljamo, mami. No, u jednom trenutku shvati da bi mogao prikriti tragove svog „zločina“, pa se okrene i vrati svoj krevetić na mjesto – uza zid, kako nitko ne bi ni pomislio da je to napravio.

Krajnje mudro i promišljeno, zar ne?

Možda te zanima... 7 stvari koje se događaju kad dijete počne izlaziti iz krevetića Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.