Roditelji 05. prosinca 2023.

Julia Roberts imala je stroga pravila za svoju djecu kad su u pitanju mobiteli u kući

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

I slavne mame su – mame. No, volimo vidjeti da i one imaju iste borbe, da i one vode iste bitke kao i mi. Nekad jednostavno tražimo potvrdu da su i one jednako stroge kao i mi.

Bez obzira na to kojim se poslom bavile, bez obzira na to što u životu radile i kamo odlazile i vraćale se – kad dođemo kući sve smo ipak „samo“ i prije svega mame. No, volimo čuti kako je to kod nekih mama koje su u nekim sasvim drugim životnim okruženjima, koje vode neki sasvim drukčiji život od našeg. Volimo znati da su i one mame i da i one vode iste bitke kao i mi. E, pa tako volimo čuti isto tako, na primjer, kakva je Julia Roberts kao mama sa svojom djecom.

Možda te zanima... Angelina Jolie: 'Nisam bila popularno dijete, nego propalica, a sve se promijenilo kad sam postala mama' Roditelji

Dobro, njezina djeca su već blizu tog da više ne budu djeca, nego odrasle osobe, od kojih su dvoje već na fakultetu, pa ne žive kod kuće, ali - još uvijek su njezina djeca. Ova obožavana oskarovka sa suprugom, snimateljem Dannyjem Moderom, ima 19-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa (Finn), te 16-godišnjeg sina Henryja. I Julia Roberts je kad su djeca bila manja bila kao i svaki drugi roditelj kada su u pitanju mobiteli u kući, i to strogi roditelj.

“Imali smo neka jednostavna pravila. Imamo stanicu za punjenje telefona i svi mobiteli idu na stanicu kad se dođe kući. Nema telefona za stolom, definitivno,” rekla je Julia u intervjuu za Today.com povodom izlaska njena novog filma na Netflixu “Leave the World Behind”.

Iako su djeca sad već velika, Roberts kaže da se nije mnogo toga promijenilo u njezinom pristupu odgoju i brizi o njima, čak i sad kad nisu pod njenim krovom stalno, nego na fakultetu.

“Odgajam ih na isti način i kad nisu kod kuće kao i kad jesu. To je, znate već: 'Spavaš li dovoljno?' i 'Zvučiš kao da si bolestan' i 'Piješ li čaj ?' i 'Pošalji mi poruku kad dođeš kući da znam da si kod kuće živ i zdrav,' rekla je, te dodala da je svjesna koliko je sretna što je i dalje shvaćaju ozbiljno. “Neizmjerno cijenim oboje svoje starije djece jer mi još uvijek dopuštaju da im budem ista mama, ne okreću očima i imaju ogromnu količinu razumijevanja.”

Kad Roberts putuje poslom, a starija djeca su na fakultetu na različitim mjestima, suprug kod kuće s najmlađim djetetom, tada se svi zajedno vide i razgovaraju na FaceTimeu. „To je tako zabavno. Svi smo toliko sretni što smo zajedno na taj način i da smo još uvijek tako duboko zaljubljeni.”


Možda te zanima... Megan Fox želi odgojiti sinove tako „da mogu osjetiti duboku emocionalnu intimnost“ Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.