Roditelji 30. listopada 2023.

Meg Ryan uvijek si postavlja tri pitanja kao mama dvoje djece – pa onda sve ostalo

Foto: ABACA/ABACA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dijete je dijete, ma koliko bilo staro, čak i kad ode od kuće. I dok su mali, brinemo o jednom, a kad su veći, o nekim drugim stvarima. No, neke su stvari iste što se mame tiče…

Nekad nam ide na živce kad odrastemo, odselimo se od kuće i slično, a mame nam postavljaju – ista pitanja. Mame uvijek brinu jesmo li siti, jesmo li dobro, jesmo li zadovoljni. I ma koliko nam to smetalo, to je zapravo jedan važan oblik roditeljske brige za nas, na kojoj moramo biti zahvalni.

Možda te zanima... Angelina Jolie: 'Nisam bila popularno dijete, nego propalica, a sve se promijenilo kad sam postala mama' Roditelji

Nije puno drukčije niti sa slavnim osobama, ne brini. Iako su oboje djece Meg Ryan odrasli i odselili od kuće, ona si i dalje postavlja neka jednostavna pitanja koja za cilj imaju jedno: osigurati njihovu sreću. Roditeljstvo nije lako, čak ni kad djeca odrastu, ali Meg Ryan se smatra vrlo sretnom što ima tako divnu djecu. A oni su, sigurni smo, sretni što ona i dalje itekako brine za njih.

Naime, u jednom od njenih iznimno rijetkih intervjua za časopis People, filmska ikona koju možda najbolje pamtimo po kultnom filmu „Kad je Harry sreo Sally“ govorila je o tome kako je ona pristupala i kako najčešće pristupa roditeljstvu svoje djece – Jacka (31) i Daisy True (18). Meg Ryan pita se uvijek ova tri pitanje u vezi svoje djece: “Jesu li sretni? Jesu li sigurni? Jesu li nadahnuti?"

Dok bismo prva dva pitanja nekako čak i pogodili ili naslutili, s ovim trećim u kombinaciji čini nam se kao vrlo dobar savjet, zapravo. Ova su pitanja divan podsjetnik da koji nam može pomoći da osiguramo djeci ono najosnovnije: da su sretna, zdrava, sigurna i nadahnuta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

“Imam dvoje najbolje djece. Baš su sjajni. To je prava radost. Drago mi je što ih znam oboje,” rekla je Ryan u uistinu rijetkom razgovoru. “Osjećam da oboje čine svijet malo boljim i jednostavno sam ponosna na njih… Tako sam ponosna na oboje.”

Kao što smo već spomenuli, Ryan ima dvoje djece. Dobila je sina po imenu Jack Quaid u travnju 1992. s bivšim suprugom Dennisom Quaidom, a kasnije je početkom 2006. posvojila djevojčicu po imenu Daisy True, rođenu 2004. godine.

Quaid je već godinama u glumačkim vodama, baš kao njegovi roditelji superzvijezde, a njegova je mama Meg Ryan priznala u intervjuu da je tako "ponosna na to koliko je on razuman, koliko je etičan, koliko je zabavan."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Daisy pak pohađa fakultet u New Yorku kamo su se njih dvije preselile u New York. Brižna mama Meg Ryan priznala je da je "posjećuje vjerojatno više nego što bih trebala". Stvarno slatko!

Možda te zanima... Scarlett Johansson: "Majčinstvo je poput veze u kojoj ste zlostavljani" Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.