Roditelji 13. ožujka 2023.

Tata tetovirao omiljenu životinju svoje kćeri i njena reakcija je neodoljiva

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama koju smo već više puta pratili zbog njezine popularizacije postporođajnog ženskog tijela i njezinog isticanja različitosti i ljubavi prema tom tijelu, The Birds Papaya, objavila je divan video u kojem glavne uloge igraju njezin suprug i njezina najmlađa kći.

Kad mališani nešto vole, onda to mora biti posvuda. Na zidovima, na ruksacima, na odjeći… pa zašto ne i na tati? Ovaj je tata odlučio ovjekovječiti ljubav svoje kćeri prema slonovima, i to trajno. On je, naime, tetovirao velikog slona na svojim leđima, a reakcija kćeri je apsolutno neodoljiva.

Možda te zanima... Recenzija ovog tate za njegovog sina najsmiješnije je što ćeš danas vidjeti! Beba

Na mamin poziv „Lemmie, tata ti mora nešto pokazati“, malena dolazi do tate koji na svojim leđima otkriva tek napravljenu tetovažu – slona. Djevojčica se iznenadi i nakon tog tati pokloni najljepši zagrljaj i izgovori zaneseno „Aaaaa“, a mi se jednostavno topimo…

Dobro, jasno je da to neće i ne želi i ne može napraviti svaki tata i to zasigurno nije nešto što bi i trebao napraviti svaki tata, ali moramo priznati da je to definitivno nešto divno. Ovaj je video, inače, objavila mama koja nam je poznata iz jedne druge „priče“, a znamo je pod nazivom The Birds Papaya. Ona često objavljuje postove posvećene ženskom tijelu nakon porođaja, odnosno popularizaciji tijela svih oblika i veličina.

Netko od komentatora je napisao kako se nada da će joj to ostati omiljena životinja i kasnije, a mama je odgovorila kako nije zapravo bitno jer su slonovi divne životinje i to je trenutak koji su željeli obilježiti. Tetovaža još nije gotova, ali već sada izgleda sjajno! Neki su predložili da bi sad trebalo malenoj Lemmie dati flomastere da oboji slona, a možda će idući video biti baš taj!

Možda te zanima... Tata i sin Mostarci pravi su hit sa svojim ''ljubomornim'' raspravama o mami Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.