Roditelji Baka i djed 30. ožujka 2017.

Foto: Posebna veza bake i djeda s unucima

Foto: Facebook/Ivette Ivens
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata fotografkinja Ivette Ivens objavila je predivnu seriju fotografija pod nazivom "Generacije", u kojoj je željela pokazati jedinstvenu i snažnu vezu koju baka i djed imaju sa svojim unucima

Fotografkinja Ivette Ivens postala je poznata nakon što je objavila nevjerojatnu seriju fotografija o dojenju u javnosti, a o kojoj smo već pisali. Sada je završila svoj novi projekt pod nazivom "Generacije", u kojem je objektiv usmjerila na svoju obitelj i uhvatila posebnu vezu između djeda i bake i njihovih unuka


„Moji roditelji su stariji i svaki put kad ih vidim, ne mogu, a da se ne zapitam hoću li biti dovoljno sretna gledati ih i sljedeće godine", objašnjava Ivette. "Osjećam se tako blagoslovljeno što moja djeca mogu iskusiti vječnu ljubav i mudrost djedova i baka. Oni predstavljaju tako važne karike u njihovom životu."  


Fotografkinja je rekla da je dio razloga zašto voli vidjeti svoju djecu i svoje roditelje kako uče jedni od drugih, igraju se zajedno i pričaju priče je zbog toga što ju to 'vraća u djetinjstvo' te se svakodnevno prisjeti najvažnijih stvari u životu. "Svi smo tako zauzeti našim životom, obavezama i brigama, da ponekad zaboravljamo ono što je uistinu bitno. Često roditelje uzimamo zdravo za gotovo misleći da će zauvijek biti ovdje."


„Djeca i bake i djedovi ne pokušavaju pozirati”, rekla je Ivette. „Ne zanima ih što nose, ne pokušavaju pokazati svoje najbolje osobine. Trenuci uhvaćeni na ovim fotografijama iskreni su i odražavaju odnos koji moja djeca imaju sa svojom bakom i djedom, mojim roditeljima.”


Kao svoju najdražu, izdvaja onu gdje njezini sinovi, Dilan i Kevin, spavaju s bakom i djedom. "To je bio vrlo iskren i spontan trenutak, i slučajno se dogodilo da mi je fotoaparat bio pri ruci. Moje srce ispunjeno je radošću kad vidim svoja dva najvažnija dijela života u tako posebnoj i lijepoj vezi."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.