Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 10. listopada 2022.

Uznemirujući video: Tete u vrtiću su maskama iz horor filma strašile djecu, roditelji šokirani i ogorčeni

Foto: Reddit/screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na društvenim mrežama je objavljena uznemirujuća snimka iz jednog dječjeg vrtića u Mississippiju.

Dječji vrtić u gradu Hamiltonu, u Mississippiju, našao se pod istragom nakon što je objavljena šokantna snimka u kojoj četiri odgojiteljice s maskama na licu iz horor filma Vrisak straše djecu, prenosi TheSun. Prema objavama koje kruže društvenim mrežama, odgojiteljice iz vrtića Lil' Blessings Child Care & Learning Center maskama su htjele zastrašiti djecu za koje su mislile da se "loše ponašaju i ne pospremaju".

"Djeca su bila prestravljena. Više puta sam svjedočila ovakvim prizorima i odlučila to snimiti kao dokaz što se događa jer sam se i ranije žalila na druge stvari i ništa se nije poduzelo", napisala je djelatnica vrtića Jennifer Kayla Newman.

Roditelji djece koje su odgojiteljice kažnjavale primijetili su da nešto nije u redu jer su djeca plakala kad su morala ići u vrtić, ali su se s cijelom situacijom upoznali tek kad ih je o tome obavijestila djelatnica vrtića, odnosno nakon što je cijela priča izašla u javnost. 

U snimci koju možete pogledati na Redditu vidi se kako odgojiteljica s maskom na licu prilazi grupi djece koja sjede za stolovima. Mališani ubrzo počinju vrištati, plakati i panično bježati. Djeca su vidno uznemirena, a neka trče i pokušavaju se sakriti ispod stolova i iza polica s knjigama.

U jednom trenutku odgojiteljica s maskom na licu se unosi u lice jednom dječaku i viče: "Jesi li bio zločest? Hoćeš li da te izvedem van?" Dok dječak histerično plače, kamera prelazi na drugu tetu koja se smije uznemirujućem ponašanju.  

Ured šerifa Monroe priopćio je da su upoznati sa snimkom i da provjeravaju postoje li osnove za kaznenu prijavu. Lokalna novinska kuća WTA javlja da su četiri tete dobile otkaz nakon incidenta koji je izašao u javnost.

 

Možda te zanima... Zbog zanemarivanja djeca imaju manji mozak, a posljedice ostaju i u odrasloj dobi Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.