Ma vjerojatno se ne usmrdiš stvarno koliko je osjećaj u glavi da nisi otuširana tekućom vodom 😂
-
Imam tuš, nažalost ne kadu, pa improviziramo. Ja uđem i držim je u rukama, a on je polijeva i trljačicom opere. To joj je vrlo zabavno i opuštena je jer je drži njena mamasita pa se ničeg ne boji. I brže je gotovo.
Jel isprolijevamo kupatilo? O, da. On je obriše dok se ja brzinski istuširam da nisam napola 😂
A kadica.... leđa me ubijaju. Ne mogu se odjednom ispraviti nego u fazama, do pola pa skroz. Muž isto. 😑
3 MPO postupka
💜 01/22.
Znaci nismo jedini koji se muce s kadicom🤦♀️
A intimna podrucja i suprotni spol su cirkusi, znaci ovaj moj se sav preznoji kad ju treba ocistiti, operira oko nje ko neurokirurg😬
Clarissa svaka cast kak izdrzavas bez tusa, ja se i dalje vise znojim tj. smrdim, valjda jos od hormona. Strasno nesto. Zezam se da je mala odustala od cice jer se onesvijesti od maminih miomirisa. A kosa mi ispada tak da necu ni kod frizera uskoro morat, ostat cu bez svega kaj imam na glavi.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I meni kosa pada jako jako, pocela je prosli mjesec. Jucer sam se napokon otisla osisati da ju skratim, kaze friz da raste puno nove, ajde onda nece biti rupe di je popadala, imala sam osjecaj da cu ocelaviti koliko svaki dan ispadne
Ajde me malo utješite da neka od vas isto ima ovo: dlake na trbuhu. Navodno se pojave kad se nosi muško dijete, meni su se s prvim pojavile i bilo ih je dosta ali povukle se brzo nakon poroda. Ovo sada je kritično. I to ne samo od pupka prema dolje nego cijeli trbuh. Živim u nadi da će se povuć uskoro a ako ne morat ću i to počet depilirat 😭
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ajde me malo utješite da neka od vas isto ima ovo: dlake na trbuhu. Navodno se pojave kad se nosi muško dijete, meni su se s prvim pojavile i bilo ih je dosta ali povukle se brzo nakon poroda. Ovo sada je kritično. I to ne samo od pupka prema dolje nego cijeli trbuh. Živim u nadi da će se povuć uskoro a ako ne morat ću i to počet depilirat 😭
Kod mene se pojavile od pupka prema dolje, debele crne. Dio je dosad otpao, ovo drugo sve cekam hoce li otpasti ili da pocupam. Drzim fige da ti otpadnu same da nemas zezanciju s tim jos.
Curke di planirate kupovati povrce i meso za bebe?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Nisam jos smislila. Streber u meni kaze da nadem opg, a drugi dio misli - pa kuvanjem se sve ionako ubije. 😶
Planiram jos mjesec dana ignorirat tu temu 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Evo i mene malo. Dlake s mi se prorijedile ali zato se znojim ko prase .
Kosa mi opada/linjam se strašno razmisljam da uzmem neke kapsule da za kosu ,da mi potaknunrast i sma ne opadanje. Je raste i mlada kosa ,al kad vidim koliko opada, racubam da bi mogla bit celava do ljeta.
Sto se tice hrane rekla sam da necu sadit vrt jer kao necu moc i stic, na kraju jesam da imam sto prirodnije hrane zbog male. I uzgojili smo domace pilice. Kupujem i sama u centrima da se zna al opet manje kolicine.
Domaca hrana iz opgea i iz centara je velika razlika zbog nacina uzgoja ,tretiranja svim i svačim. To se ne može ubit kuhanje.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Jasno da se zezam za kuhanje, al racunam da smo jos uvijek zemlja s ok ponudom i u centrima, ne svega i ne uvijek, ali i sebi pazim sta kupujem, iako ne opsesivno. Na kraju krajeva, to nam je buducnost i tko nema vlastiti uzgoj ce se tako hraniti i sta se tu moze. U ostatku svijeta se rađaju generacije djece koje ne znaju kakvog je okusa prava rajčica. 😂 mi ih lani sadili na balkonu, bile su odlicne.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ma ja sam mislila narucit iz neke domace prouzvodnje, al da vam budem iskrena vise me njih strah nego ovog iz ducana. Da bi nesto doslo u ducan mora sto kontrola proci, a ovi mali ko zna sto rade😑 kad na placu vidim npr. one savrsene bijele karfiole, a kao domace🤦♀️
Mislim da cu za pocetak uzeti nesto iz ducana sa onih eko odjela. To bi trebalo biti ok. Dok ne nadjem nekog od povjerenja i dok mi mami u vrtu na moru ne izrastu tikvice😂
A meso, e to tek pojma nemam kaj cu joj dati.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji