Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    28. Ožujak 2022. 18:11

Sušimo joj kosicu zadnjih 10ak dana jer ne grijemo više stan. Prije smo tetrom i ručnikom trljali lagano, al ima te kose dosta, ne znam na koga je 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    28. Ožujak 2022. 19:16

Ok, sad sam skuzila da sam napisala u bodicu i dekici🤦‍♀️ Naravno da dijete ima i hlacice i carapice😂
    Bas ste me zbedirale sad. Mi smo u zg i danas popodne je meni bilo vruce u kratkim rukavima (na suncu) pa sam i nju tanje obukla. Nekako si mislim da je njima u toj kosari dosta toplo.
    Nasa frizura jos ne zahtijeva feniranje😂
    Btw danas mi se usrala doslovno do kose majko mila. A ja sama doma pa nemrem glupu kadicu pripremiti (imamo neku ogromnu pa prijeti utapanje😂), uglavnom podaprali smo se u umivaoniku😂 strasno

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    28. Ožujak 2022. 19:20

Melani bravoooo!!! Bas mi je drago da mozes malo odahnuti

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    28. Ožujak 2022. 19:22

Ja svoju redovno operem u umivaoniku kad sam sama, a kakice bude do lopatica 😂
    Kad je bila skroz sitna, bacakala se, a sad voli vodu i valjda ne voli bit usrana pa miruje dok ne odradim 😁
    -
    I ja mislim da je u košari dosta toplo i računam da je ovo mojoj maloj ok oblačenje. Ako se zarumeni i/ili unervozi skidam jedan sloj. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

LadyD
    28. Ožujak 2022. 19:29

Evo da se i ja malo javim 😉 
     Oblacenje: dok nije ugrijalo ovo ludo sunce bili smo u skafanderu +dekica (najdeblja😂 ) zatim smo malo otkrivali dekicu iduci dan  a treci vec bez skafandera i  tako dan po dan .... oblacila sam joj body +deblju majcu i jaknicu ili deblji duksic a dole stramplice + carape i hlacice... sad smo u bodijicu + tanka maja i odjelca tipa trenirkice... kapica je uvjek tanka jer obavezno navucemo kapuljacu jer se usi redovno otkriju 😂😂😂 + dekica - debljina i materijal po potrebi jer zavisi od dana i doba dana kad smo vani... do podne  srednje topla popodne samo pamucnu a poslje 4 malo deblju 😉 ludo vrijeme neko... meni malo zima malo vruce... neki dan sam skuhala kavu za vani na dvoristu... sjedim u bucama i kratkoj majci 😂😂😂😂😂😂 sreca pa nam je visoka ograda pa se nebrinem sta ce prolaznici rec 😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    28. Ožujak 2022. 19:59

Cim sam prosli put rekla da nesto neradi odmah je pocela... intenzivno trpa sakice usta... jos nehvata stvari rukama ali ucimo se hvatat dudice.. ( dobila sam ljubicaste dude za  palcice iz amerike.. silikonske i mekane ) te su joj interesantne pa kad i zgrabi neku uz pomoc ravno u usta s njom bez problema 😂😂😂😂  a s obzirom da imam dosta bocica koje nekoristimo za sada sve sisace sam poskidala i kako koji dan ih hvata i s njima u usta... nesto me strah grubih zveckica... ovo pocetno upoznavanje sam odlucila sa silikonskim dudicama krenuti da se neozljedi.
    Prihvatili smo biti na stomacicu citavih 2-3 minute  bez galame i protestiranja 😂😂😂😂 sad razmisljam o podlozi mada imam one max puzle.. vidjela sam bas predivnu podlogu  proslu srijedu kad sam bila na druzenju s mamama i zaljubila se na prvi pogled 😍😍😍 preporuke  a cim mama javi gdje je kupljena ubacim link 😉
     Malo cu se i za navike nadovezati da su priblizno iste:  svako drugo hranjenje ostajemo budni sat -sat i pol..  spavamo i dalje po noci bez problema al eto i dalje smo na 100ml svaka 3 sata a po danu 2i pol...  pomalo pvecam dozu ali vecinom stane na 90 sama i dosta joj je a ako i isprazni bocicu onda nam sljedi bljuckanje tako da neforsiram...  
    I dalje kakamo svaki 3 dan bez grceva između i tvrdog stomacica pa sam nekako prihvatila da je to normalno jer joj nesmeta i nestvara probleme... 
     Svaki dan ponudim caj ili vodu.. popije max 10ml ... al uglavnom 2-3 gutljajcica dva puta u danu.. inace izbaciva sisac 
     Mi smo jos u korpi za vani a od danas imamo manja kolica sa nultim sporskim djelom i evo za prvi puta se nije bunila nego se cudila 😂😂😂 bas se ogledala oko sebe 😂😂😂
     I moja je mustra sa placom... sad bas zna kad me zove i kad joj je nesto... cak je skuzila kako se kasljuca pa tatu tako doziva 😂😂😂😂😂
      Al eto ziva i zdrava hvala bogu i nasmijana od kad oci otvori...  cak reagira rukicama kad joj pokazivam da cu ju podigniti....  svaki dan nesto novo i meni srce puno 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    28. Ožujak 2022. 20:02

Podloga je -Nubelino -casmatino 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Kuki
    29. Ožujak 2022. 16:59

Pozdrav mamite, 

Evo mi smo danas novi ovdje na forumu, malo sam čitala i odmah sam se prijavila 
    lijepo je kad možeš se poistovjetit sa mamama kojoj su bebice istih mjeseci. 

Da se nadovežem na komentar iznad za podlogu, casmatino sve preporuke vidjela je na fejsu  i odmah naručila  stigla je u 1 dan prezadovoljna sam s njom i uzela sam preko Bima-shopa muzički gym  za 140kn. malena puni 4.12 4mj. i naveliko se igra s tim zvečkama zaokupira ju jako i počela se okretat na podu, pa ih lovi stavlja u usta... 

Stavila sam vam sliku podloge...

🧔 43 👱‍♀️36
    🙋‍♂️ 16 🙋‍♀️13
    👶 04. 12. 2021🩷
    👶 21.02. 2023 🩷

• Upitnica_Split
    30. Ožujak 2022. 09:01

Negativna strana nedojenja - imam osjecaj da samo perem bočice! 😑😑 posebno oni ventilići drBrowns. 🙄
    Imam 3 al mislim da bi isto bilo i sa 12. A sudoper nam procurio pa sam sinoć prala u kuhinji, a ispirala u zahodu. Sad moram i pod prat jer je kapalo, jasno.
    I sve to u 4i45! 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    30. Ožujak 2022. 09:27

Eh koliki sati u danu mi odu na izdajanje, pranje bočica i steriliziranje..ali kad se sjetim da sam ono kad smo bili u bolnici morala sve prat u wcu bez tople vode do kojeg sam morala prošetati cijeli odjel i to pored WC školjke odmah....na kraju mi je muž donio kuhalo pa sam s tim poljevala bočice a da smo ostali duže donio bi mi i sterilizator. Jer zašto bi jedna dječja bolnica imala išta od toga. Naravno donio mi je i kutiju Nana ako cice zaštekaju jer ni AD nemaju tamo nego moraš naručiti dan ranije pa nabave 🙄. 
    Uputnica, koristiš li dr. browns sa uskim ili širokim sisačem? Mi smo uzeli samo s uskim, ok je ali možda bi probala i ovaj drugi. I cure jel peglate vi bebeću robicu? Ja zasad da ali isto mi oduzima puno vremena jer svaki dan ima toga...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.