Upitnica hvala na linku i info iz prve ruke od fizijatra.
Kupila sam onu podlogu casmatino (na prasce😂) pa se sad na podu mucimo par puta dnevno. A ovaj leteci polozaj vec neko vrijeme prakticiramo, ali nije to dovoljno.
I moj muz je skuzio neki dan lazni plac, pa pogled ‘jel mi proslo?!’ pa onda nastavak dernjave😂 nevjerojatni su😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Cesto mi slicne stvari pisemo😉
Moram vam reci da je samo cinjenica da mala sad na podu tj. na podu na podlozi vjezba tummy time cini totalnu razliku. Bas joj je puno lakse.
Htjela bi joj uzeti neke igracke ili nesto sto bi ju moglo zaokupirati, pa ako imate kakve preporuke pisite. Imamo par onih sarenih zvecki, lopti, kak se to vec zove al to ne ferma previse. Narucila sam crno bijelu harmoniku sa bebelota i htjela bi jos nesto a glupo mi je uzimati napamet. Ako vam nesto pali javite.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Moram vam reci da je samo cinjenica da mala sad na podu tj. na podu na podlozi vjezba tummy time cini totalnu razliku. Bas joj je puno lakse.
Htjela bi joj uzeti neke igracke ili nesto sto bi ju moglo zaokupirati, pa ako imate kakve preporuke pisite. Imamo par onih sarenih zvecki, lopti, kak se to vec zove al to ne ferma previse. Narucila sam crno bijelu harmoniku sa bebelota i htjela bi jos nesto a glupo mi je uzimati napamet. Ako vam nesto pali
Ja sam uzela od bebelot harmoniku i kocku i super stvar i jedno i drugo. Obozava to promatrat, dirat, stavljat u usta 👌
Cure zanima me kako oblacite bebe po ovom ludom vremenu? Ja imam osjecaj da je mom u kapi vruce a opet vjetar…. Ili bodi i jos jaknica neka, sve je to meni nekako previse. Da cujem vas?
Cure zanima me kako oblacite bebe po ovom ludom vremenu? Ja imam osjecaj da je mom u kapi vruce a opet vjetar…. Ili bodi i jos jaknica neka, sve je to meni nekako previse. Da cujem vas?
Evo danas u setnji sam slom zivaca dobili jer smo krenuli sa dekicom a na kraju zavrsili da ja paranoiziram da ce dozivjeti toplotni udar u kosari. Izasli smo u bodicu i najtanja dekica preko. Kad cete bebe prebacit u sportska sjedala na kolicima?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Htjela bi joj uzeti neke igracke ili nesto sto bi ju moglo zaokupirati, pa ako imate kakve preporuke pisite. Imamo par onih sarenih zvecki, lopti, kak se to vec zove al to ne ferma previse. Narucila sam crno bijelu harmoniku sa bebelota i htjela bi jos nesto a glupo mi je uzimati napamet. Ako vam nesto pali
Ja sam uzela od bebelot harmoniku i kocku i super stvar i jedno i drugo. Obozava to promatrat, dirat, stavljat u usta 👌
Ajde bas mi je drago da nisam fulala. A koliko je bebac star?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ja sam u Dalmaciji i oblacim mu bodi, a preko majicu deblju i hlace ili kolbinezon, tanka kapa i tanke rukavice..zasad isto se oblaci ko u sijecnju, u kolicima lezi u zimskoj vreci, ne zali se da je vruce tj ne place nit se oznoji. Nek jos malo ugrije pa cemo nesto laganije pocet nosit, strah me prehlade pa da cemo morat doma stat, a i ubrzo ide na drugu turu cjepiva… et i mene zanima kako drugi oblace 🙂
Mateo 30.11.21
Bodi dugih rukavića, pidžamica/onesie (tanka ili deblja ovisno o mojoj procjeni) čarapice i dekica.
Do nekidan je na sve to bila u medo odijelcu pa sam shvatila da joj je vruće, zarumenila bi se.
Mislim da ih ne treba preutopljavat. Ionako je u košari, dignutog krova i sa onim poklopcem pa je toplo.
-
U sportski dio ce cim joj postane prevruce ili predosadno u skroz lezecem polozaju. Bolje najmanji nagib na sportskomnpa da vidi vani nego da je nosim 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bok cure, mi obavili prvi sistematski. U ludim okolnostima ipak lijepo narasli: 5 cm i 1.120 grama🥰. Pitanje za vas koje imate čupave bebice: sušite li im kosicu fenom? Zasad sam svom čupavcu uspjela posušiti četkom, ali ta kosica kao da se namnoži svaki dan pa neće bit dosta samo četkat uskoro...a za oblačenje bebe: ja sam nakon ovog poroda postala toliko zimogrozna, nikad mi dosta toplo pa moram paziti da njega ne obučem previše...mislim da smo gotovi s medom odjelcima😊
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji