Recjte mi jel osjecate pritisak dolje? Onak osjecaj ko da ce mi sve ispasti iz rodnice ja sam 5 tjedana od poroda, ne boli me vise rana od sivanja, samo taj ruzan osjecaj. I ledja me uuuubijaju. Kak je vama?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Naš mali isto tako stenje, zacrveni se, grči sve dok se ne isprdi i pokaka.. I onda onaj zvuk olakšanja, točno znamo kada je sve obavio.. Ali to zna baš potrajati.. Ajde po danu, ali po noći kod nas to traje minimalno sat vremena..
Npr. probudi se u 1:00, onda cica, bočica pa krene nervoza, diže glavicu, upire se nogicama, grčići, nošenje i to sve traje do minimalno 2:00.. I onda kao spava do 3:00 ili 04:00 i opet sve ispočetka..
Noć prođe za čas, a mi kao zombiji..
Po danu puno duže spava, zna po 4 sata u komadu, ne grči se, brzo se smiri..
--
I ja baš naručila dr. Brown's bočicu neka se nađe..
Par dana koristimo Avent Anti-colic i baš sporije ide, zadovoljni smo jer sa običnom bočicom jede kao manijak..
--
Bibi, mene leđa ubijaju čim malo duže nosim bebija, a i ovako me pomalo boluckaju, vjerujem da je do nevježbanja koje jedva čekam, baš me tijelo traži..
Hej žene
Mi danas imale dobar dan, puno spavanja, ja stigla skuhati, oprati 2 ture veša, peglati, bile u šetnji, na kavi na suncu Sad krenuli grčevi tako da se bojim da noć neće biti tako dobra.
Bambina hvala za info za mamin melem i komprese, ne znam kak sam pokopčala da se jedino purelan ne mora isprati.
Noćno spavanje: oko 9 ide spavati i odradi do ponoći a poslije toga se budi svaka 2h za cicanje. Dobra stvar je što brzo zaspi, nema uspavljivanja, nošenja i sl. (toga ima po danu, posebno kasnije popodne/predvečer kad ju muči probava). A loša stvar je što nemirno spava, stalno neke zvukove ispušta pa ponekad kad ona spava mi opet budni
Clarissa žao mi je za grčeve, izdrži Nama Espumisan nije od neke pomoći, doduše ona ga pola ispljune pa je možda i tu problem. Imam neke homepatske kapi Colic relief, kad ih isprobam ako djeluju javim!
Bome kile ti se tope ja sam dobila 12, otišlo već 11 a jedem normalno, ne pazim...bit će od nespavanja
Idem si skuhati kavu prije noćne smjene
36 g., nizak AMH, ostalo ok
2021. dvije spontane trudnoća: 1. missed ab💔 2. ❤️
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Recjte mi jel osjecate pritisak dolje? Onak osjecaj ko da ce mi sve ispasti iz rodniceja sam 5 tjedana od poroda, ne boli me vise rana od sivanja, samo taj ruzan osjecaj. I ledja me uuuubijaju. Kak je vama?
Daaaa ja imam taj vražji pritisak, dobro si opisala kao da će sve ispasti van. Ne znam, valjda je to normalno
Leđa me bole jer se stalno pigam kad dojim jer pokušavam ne sjediti na šavu...Baš sam mužu rekla da ću si platiti neku masažu uskoro
36 g., nizak AMH, ostalo ok
2021. dvije spontane trudnoća: 1. missed ab💔 2. ❤️
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Recjte mi jel osjecate pritisak dolje? Onak osjecaj ko da ce mi sve ispasti iz rodniceja sam 5 tjedana od poroda, ne boli me vise rana od sivanja, samo taj ruzan osjecaj. I ledja me uuuubijaju. Kak je vama?
Daaaa ja imam taj vražji pritisak, dobro si opisala kao da će sve ispasti van. Ne znam, valjda je to normalno
Leđa me bole jer se stalno pigam kad dojim jer pokušavam ne sjediti na šavu…Baš sam mužu rekla da ću si platiti neku masažu uskoro
I mene su dugo boljeli šavovi ali taman su negdje prestali tako nakon 3 tjedna tako da se nadam da će i tebi sada.
Dok sam imala šavove dojila sam na boku. A sada većinom sjedeći, a tu i tamo i dalje na boku.
I ja jedva čekam neku masažu :)
Taj osjećaj da će mi sve ispast nemam... Možda bi vam pomoglo radit keglove vježbe, tj vježbe za dno zdjelice.
Bok cure!
Evo da vam se javimo moja Marta i ja... Marta nam je stigla 18.2. u 11:28h planiranim carskim rezom. Na kraju su procjene doktora bile pa rekla bih 100% točne jer je moja Marta bila teška cijeli 4300g i duga 52cm. Tako da je CR bio dobra odluka.
Stigle smo doma u ponedjeljak i otad uživamo s tatom i sekom.
Uspjele smo uspostaviti dojenje i to zaista brzo, ali nisam u to imala puno sumnje pošto sam i prvu curicu dojila pa imam iskustva.
Dani nam prolaze mirno u papanju kakanju i spavanju :)
Ja se još oporavljam od CR ali mogu reći da se baš dobro osjećam i da sam zaista jako sretna i zadovoljna kako je sve na kraju ispalo, a znate da mi je baš stvaralo nervozu.
Eto toliko od nas zasad, moram se baciti na čitanje od početka pa vam pišem! Imate puno pusa od mene i mojih cura!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cestitam Jelenas!!! Tako je lijepo cuti kad se mama i beba odmah fino usklade. Ja sam grupu sa strane pratila od pocetka trudnoce i mogu ti reci da si uvijek djelovala tako smirena i samopouzdana, sigurno i to doprinosi lijepom pocetku (za razliku od mene-hodajuci kaos😂)
Curke kak vam ide tummy time s bebama? Koliko ga prakticirate? Moja mala ga fkt ne voli i kao trebalo bi ga raditi kad je beba budna a da nije tek nahranjena, sto kod nas znaci da je nervozna jer ceka klopu😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Iščitala sam vas od početka 💪🏼
Samo par komentara zasad...
Clarissa ja sam od fizijatrice u rodilištu dobila preporuku za steznik, izmjerila mi je dijastazu malo više od 3cm. Kopiram ti ovdje kako sam zapisala što mi je govorila, ali pazi- to sve ovisi imaš li dijastazu i kolika je!
“Steznik u sirini kukova u apoteci preko robe u stojecem polozaju . Pojas malo iznad pupka. 2 mjeseca, možda malo i više. Samo u aktivnosti! Sjedenje, ležanje i spavanje ne nositi!”
Bibi hvala ti ❤️ ja sam ovaj put zaista jako jako smirena i puna samopouzdanja i osluškujem svoje instinkte. Prvi put sam isto bila zapravo ok ali kad je prvo dijete ipak se malo vise preispitujes i onda zapravo skuzis da sve tak brzo prode, a ti stalno nesto jedva čekaš. Sad ništa ne čekam, samo upijam svaki dan čim više mogu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure, da vam i tu mahnem! Druzite se? Kako ide?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure, da vam i tu mahnem! Druzite se? Kako ide?
Evo nemrem si pomoci. Znam da sam vama nova u pisanju al kak sam gore napisala, pratila sam vas od pocetka (stokala tocnije😂) i imam ti potrebu reci da si me toliko nasmijavala svojim porukama kroz citavu trudnocu. Bas sam bila zalosna kad ste se sve preselile na wapp i jako jako hepi kad si rodila i sve je bilo ok, s obzirom na sve brige prije.
Ps nisam neki psiho inace hahhahahah
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji