Hahahahha a bibi bas si me sad razveselila ovom porukom 😂 ajde da sam i ja nekog nasmijala!
Meni isto zao sto ne stizem i u grupu i na forum pisati, pogotovo sad kad je ludoo i sve novo, fale mi cure koje su ostale ovdje.
Kako si ti? Kad si rodila? Sto si rodila 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Naravno da nemam pojma kak se radi ovaj potpis pa svaki put kad nekaj pitam usput napisem koliko je mala stara itd🤦♀️
Slee- hvala na pitanju, ja sam dobro😂 a rodila sam malu zvjerkicu-curicu na sv. duhu 17.01. Sutra punimo 6 tjedana i malo nam je lakse nakon grbavog pocetka. Vjerujem da je tak svima. Ono kaj me posebno pere ovih dana je nostalgija za trudnocom, bas mi je to sve skupa bilo lijepo iskustvo…al realno stalno me nekaj pere od kad sam rodila, pa bolje da nista ni ne spominjem😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mene isto stalno nesto pere. Zapravo pere me sve osim dobrog tusa, to nikako da dodje na red 😂
Paaaa sretnih vam 6 tjedana! Definitivno je i nama sad puno lakse, mi u srijedu mjesec dana! Ja ne znam kud prije!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Tuš..... traje 5 sekundi. Samo petkom imam duuugo pranje kose i namakanje u vrućoj vodi kao nekad.... 😑
Zrela sam za frizera, pedikera i masera! Zadnji put sam se šišala u svibnju, a kako se čini, idući put ću opet u svibnju 😁
Muž mi je nekad živio za petke popodne i vikende, sad mu je to samo prebacivanje na drugi posao - bebu 😂
-
Nostalgija za trudnoćom, znam. Doslovno to ne mogu nikome objasnit. Predivno razdoblje. 🥰 još meni skraćeno za cijeli mjesec jer je miška odlučila bit jarac a ne vodenjak 😂
Bila mi baka u posjeti vidit prvu praunučicu (dosad su svi bili dječaci) i kaže - e, zato torbu za rodilište treba spremit bar mjesec ranije. Ja - pa točno sam planirala tu subotu kad mi je puka vodenjak! 😂
-
Beba mi raste naočigled, za 10 dana ima 2mj 😶😶
Već joj "stare" slike gledam sa "jao kako je bila malecka". Svako malo neku robicu mičem sastrane jer je preraste. Doduše ne kao s 3 tjedna kad je preko noći izrasla pa smo ostali bez 5 pidžamica 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Naravno da nemam pojma kak se radi ovaj potpis pa svaki put kad nekaj pitam usput napisem koliko je mala stara itd🤦♀️
Slee- hvala na pitanju, ja sam dobro😂 a rodila sam malu zvjerkicu-curicu na sv. duhu 17.01. Sutra punimo 6 tjedana i malo nam je lakse nakon grbavog pocetka. Vjerujem da je tak svima. Ono kaj me posebno pere ovih dana je nostalgija za trudnocom, bas mi je to sve skupa bilo lijepo iskustvo…al realno stalno me nekaj pere od kad sam rodila, pa bolje da nista ni ne spominjem😂
Klikni na bilo čiju lentu/sticker i biraj kako ti nudi - vrstu, dizajn i sl i na kraju kad ponudi linkove izabereš neki pseudo html ili tako nešto. Kopiraš ga i zalijepiš ovdje u potpis (postavke profila).
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jutro žene!
Kako ide?
Nama jučer turbulentno, noćas isto tako Nadam se da će danas biti bolji dan.
Mene još uvijek bole bradavice, znači par dana bude ok i onda opet krene Sad sam prešla na Mamin melem, možda pomogne bolje od Purelana. Malo me muči to što tako dugo to traje, čitam da obično prođe kroz 10 dana od poroda
Ne znam u čemu je problem, čini mi se da ima dobar hvat, pokazala sam i patronažnoj koja je i savjetnica za dojenje, kaže da nam super ide
Ima li koja slično iskustvo?
Embarasada taman su me šavovi prestali boliti prije dan, dva...točno kako si rekla, oko 3 tjedna
Bibi nama tummy time ide kako kad, ponekad se ne buni, čak i zaspe tako a ponekad plače. Stavim je par puta dnevno po par minuta. Ponekad diže glavicu i okrene ju a ponekad samo leži ko klada i protestira
Vidim spominjete nostalgiju za trudnoćom- hm pa moram priznati da mene ne pere...imala sam lijepu i mirnu trudnoću ali mi je na kraju već stvarno bilo dosta. Upitnica ti si ranije rodila I to dosta pa nije ni čudno, i meni je u tim tjednima trudnoća bila super. Ali 40.-i tjedan mi je bio vječnost, stvarno sam jedva čekala više roditi
36 g., nizak AMH, ostalo ok
2021. dvije spontane trudnoća: 1. missed ab💔 2. ❤️
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Jutro žene!
Kako ide?
Nama jučer turbulentno, noćas isto takoNadam se da će danas biti bolji dan.
Mene još uvijek bole bradavice, znači par dana bude ok i onda opet kreneSad sam prešla na Mamin melem, možda pomogne bolje od Purelana. Malo me muči to što tako dugo to traje, čitam da obično prođe kroz 10 dana od poroda
Ne znam u čemu je problem, čini mi se da ima dobar hvat, pokazala sam i patronažnoj koja je i savjetnica za dojenje, kaže da nam super ide
Embarasadataman su me šavovi prestali boliti prije dan, dva…točno kako si rekla, oko 3 tjednaBibinama tummy time ide kako kad, ponekad se ne buni, čak i zaspe tako a ponekad plače. Stavim je par puta dnevno po par minuta. Ponekad diže glavicu i okrene ju a ponekad samo leži ko klada i protestira
Vidim spominjete nostalgiju za trudnoćom- hm pa moram priznati da mene ne pere…imala sam lijepu i mirnu trudnoću ali mi je na kraju već stvarno bilo dosta. Upitnica ti si ranije rodila I to dosta pa nije ni čudno, i meni je u tim tjednima trudnoća bila super. Ali 40.-i tjedan mi je bio vječnost, stvarno sam jedva čekala više roditi
Nagledala sam se po instagramu videa žena koje su ludile jer beba neće van tako da kužim 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jutro žene!
Kako ide?
Nama jučer turbulentno, noćas isto takoNadam se da će danas biti bolji dan.
Mene još uvijek bole bradavice, znači par dana bude ok i onda opet kreneSad sam prešla na Mamin melem, možda pomogne bolje od Purelana. Malo me muči to što tako dugo to traje, čitam da obično prođe kroz 10 dana od poroda
Embarasadataman su me šavovi prestali boliti prije dan, dva…točno kako si rekla, oko 3 tjednaBibinama tummy time ide kako kad, ponekad se ne buni, čak i zaspe tako a ponekad plače. Stavim je par puta dnevno po par minuta. Ponekad diže glavicu i okrene ju a ponekad samo leži ko klada i protestira
Vidim spominjete nostalgiju za trudnoćom- hm pa moram priznati da mene ne pere…imala sam lijepu i mirnu trudnoću ali mi je na kraju već stvarno bilo dosta. Upitnica ti si ranije rodila I to dosta pa nije ni čudno, i meni je u tim tjednima trudnoća bila super. Ali 40.-i tjedan mi je bio vječnost, stvarno sam jedva čekala više roditi
Evo opet ja s iskustvom. Mene su bradavice isto dugo bolile ali su prestale prije tjedan dana cca, dakle malo prije je beba napunila 4 tjedna.
Hvat je ok ja mislim ali mali ima baš jak jak vakum i ne otvara usta baš jako. Ali evo, prošlo je! Koristila sam purelan i l multimam komprese ali mislim da tu pomaže jedino vrijeme da se pri viknu. Još je meni ovo drugo dijete ali ništa ne znači, opet je baš bolilo!!
Nadam se da će ti proci kroz koji dan!
bibi, Slee i mene svasta pere Sve cekam kad ce se hormoni smiriti (kao, oni su mi glavni alibi za sve). Mislim da je mene oprao zesci baby blues, bolje da ne govorim, ali nadam se da jenjava i prolazi. A prvi tjedan iza poroda kao da sam imala fantomske udarce u trbuhu, osjecala kao da se on rita i lupa me, a on lezi ispred mene ili na meni, dakle friki
Kod nas kako koji dan, prekjucer npr. bilo taaako mirno prvi put, samo je sat vremena imao napade vristanja zbog grceva, ali jucer opet citavo popodne do negdje 8-9 navecer, uffff. Neki dan pak cijeli dan trajalo, ijao. Jucer tocno mjesec dana mom malcu bilo, narastao je cm i pol od poroda
Sad uz biogaiu kombiniram tiba kapi, espumisan sam izbacila jer je jos i pogorsao situaciju. Tnx Lori za savjet za tvoje kapi.
Cure koje ste na AD-u, dajete li i malo prokuhane vode ili blagog caja od komoraca? To mi bilo cudno kad je patronazna rekla, mislila sam nikako prije 6 mj, ali sad i pedijatrica rekla da mogu tipa 10 ml izmedju obroka do 3 puta dnevno, ili prokuhane vode ili caja od komoraca, nisam bome pametna... Par puta sam mu malo na zlicicu dala, ne znam grijesim li s time, imam neku zadrsku, a na netu vidim da neki vele davati, drugi pak ne.
Tnx jelenas za prijenos infosa, pa bome to po bolnicama skroz razlicito, ova fizijatrica na SD-u mi nije ni htjela komentirati pojas, a ono, kog da pitam ako ne nju kao fizijatricu... Idem sljedeci tj ginicu na kontrolni, pitat cu njega za savjet ako ima.
Danas cu pokusati skuhati rucak ako prilike omoguce i dopuste
Pozdrav svima!
Ja sam isto rodila 3 tjedna ranije i bas mi je to bilo taman da se ne mucim i da me iznenadi dovoljno da ne razbijam glavu kako cu ja to, zadnjih par dana. Mozda bi mi prisjela trudnoca da sam docekala kraj, al svejedno mi je bilo bas jako lijepo. Mislim da me nikad vise nece tak tetositi ko proslu godinu hahhaha
Za cicke sam jednom negdje cula da je najbolje nakon podoja ostavit bradavice umrljane u mlijeko i da se luftaju bez grudnjaka😂 cak mi je pattonazna za neki iscjedak iz oka bebi rekla da najbolje da ju pospricam s mlijekom u oko jer je to kao najbolji antibiotik 😂 nisam probala al ima nekog smisla valjda😂
Meni je pedijatrica rekla da je mala super al da moramo forsirati trbuh jer se kao vidi da ju puno nosimo prsa na prsa (to mi ne najbolje za podrigance). A njoj to nikako nije napeto..
A sto se tusa tice, ja stignem jednom do dva puta u danu, al to koliko se znojim mogla bi i citav dan u kadi biti. Uzas. Koliko mi je u trudnoci bila lijepa kosa, koza, nisam se znojila, nisu mi dlake bas rasle, sad sve obrnuto🙄 mozda i to doprinosi nostalgiji hahhaha
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji