Moj je rekorder- ima samo jedan zubić, donji i to smo čekali 8 mjeseci da ima bar nešto u ustima!
Clarissa- jesi ti pričala da tvoj mali nikako da se posjedne? I na kraju je uspio sam? Sad mi imamo taj problem, ima 9 mjeseci i ne posjeda se uopće, a puže i diže se na koljena! Poslani smo fizijatru jer nije sjedio na prošlom sistematskom, imao je tad 8,5 mjeseci! Idući tjedan imamo tek pregled, a ja izludih, samo o tome razmišljam!
Moj je rekorder- ima samo jedan zubić, donjii to smo čekali 8 mjeseci da ima bar nešto u ustima!
Clarissa- jesi ti pričala da tvoj mali nikako da se posjedne? I na kraju je uspio sam? Sad mi imamo taj problem, ima 9 mjeseci i ne posjeda se uopće, a puže i diže se na koljena! Poslani smo fizijatru jer nije sjedio na prošlom sistematskom, imao je tad 8,5 mjeseci! Idući tjedan imamo tek pregled, a ja izludih, samo o tome razmišljam!
Ja sam shvatila da sve dođe na svoje, samo kod svakoga drugi redoslijed. Koliko odraslih znaš da se ne znaju posjest? 😁 meni na fizijatriji stave bubu u uho pa se nerviram i gledam djecu oko sebe pa uspoređujem, a na kraju sve ok.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Pitala sam mamu kaze da sam pocela skripat sa zubima kad su mi trajni narasli..ako se dobro sjeca.
Kako kaze melani mozda se samo igra.
Upitnica daa ruzno je kad cujes nekog kako skripa sa zubima, probudi te..
Skripam sa zubima a koliko sam skuzila najvise kad sam pod stresom ili me nesto muci.
Kažu da većina tenzijskih glavobolja i dođe od prejako stianute vilice, a da za tim i ne idemo. Evo, da vam sad kažem da opustite vilicu, većina bi skužila da je zbilja drži u grču 😁
Sva sam mudra u teoriji, u praksi i ja kasno shvatim 😶
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ma sve ce biti oke,
Moj je rekorder- ima samo jedan zubić, donjii to smo čekali 8 mjeseci da ima bar nešto u ustima!
Ma sve je u redu , budes vidjela . Eventualno mozes dobit vjezbice koje ces radit sa njim doma. Bolje da ides sad. Lakse je radit sa njima kad su manji nego vec jer pruzaju otpor, i tezi su.
Upitnica Hvala Bogu za sad ne muce me glavobolje...oke sam.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Jelle ne brini, dobro cure vele, svi imaju svoj tempo i na kraju zavrse na istom. Moj je s nekih 8 i pol mjeseci stalno bio na koljenima, sjedao bi nekako postrance samo ili bi ostajao na koljenima, strepila sam jer se blizio sistematski s 9 mj i onda je mozda tjedan ili koji dan prije tog sistematskog odjednom bas sjeo.
Jelle moj veliki se sa 9 i pol posjeo svi su me već ispilili zasto ne sjedi. Pedijatrica bila flegma, ali bolje provjeriti. Malo je "kasnio" sa svime, poceo stajat sa 10 i pol, prohodao sa 14 i pol mjeseci. Maleni ga motorički debelo šiša po svemu. Ali sad je neuhvatljiv😀
Muž i ja otkazali sve planove za doček, zbog silnih virusa a i potencijalne pucačine u susjedstvu pa da nebi bebač vrištao jadan. Bit ćemo doma a ja ću opet nazdravit sa dječjim šampanjcem 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Joj, sve se nadam da će biti tako!
Prema pedijatrici- on je preskočio jednu fazu- sjedenje! A i kad smo bili na sistematskom- on je samo plakao i tulio, uopće nije ništa pokazao što inače radi i hop- hajdete vi kod fizijatra! Rekla je da nam pokaže vježbe za posjedanje! Nadam se da nećemo morati ići na vježbe jer je ovo najgore vrijeme da bude među ljudima! E i onda još pedijatrica doda- on očito ima svoj put! I rekla nam da ga mi posjedamo- to neću! Onda nije sam shvatio!
Clarissa- tako i moj stalno na koljenima i dobro održava ravnotežu, ali kad slučajno sjedne- prevrne se pa me strah da ne može sjediti uopće
Jelle moj je tad najvise volio biti na koljenima, nekako je bocno znao ispruziti jednu nogicu, cudno savinuti kao da je od gume pa se naginjati simo tamo, lelujati, al nikako sjesti turski sjed, samo na koljena. Svi sa strane me forsali neka ga posjedam medju jastuke, u sjedalicu, ja nisam htjela dok nije sam dosao do tog. U biti je on prije stao na noge uz namjestaj nego sjeo turski sjed, a i otkad se posjeo nije da puno sjedi, vise se penje po namjestaju Na repeat je s penjanjem i silazenjem s kauca. Vjerujem da ce sve biti apsolutno okej, ali razumijem bojazan sad kad haraju razni virusi. Javi kako je bilo i sto su rekli.
Joj sorry ako sam u zurbi pogresno polovila, nije znaci da morate na vjezbe, to je mozda. U svakom slucaju javi kako ide.
Mene vec ispituju pa jel prohodao (kao sto su bili presinzi s pa jel se posjeo), a nije samostalno nego se stalno drzi za namjestaj i tako uz namjestaj hoda, hopsa, radi nesto kao plie (ak se tak pise, ono baletno hehe) a izmedju puze. E sad kad ce prohodati bas, nemam pojma...
Moja već mjesecima šeta uz namještaj, kratko se pusti i stoji na nogama, šeta baš brzo kad mi pruži ruku ili dvije, ali samostalno ne.
Prohodat će. Ne znam di je žurba.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji