Ljulja se sad rijetko kad je odlučila krenut naprijed. Bude na sve 4 pa ispruži noge skroz i stoji kao u mostu. Samo gledam kako će nosom tresnut o pod.
Sve gleda gdje da se uhvati da se digne.
-
Ma neće im ništa bit ako se sami dignu na noge, ali neka ih još malo na podu. A bake i hodalice.... sve su iste.
Moja svekrva je ajme. Njoj su autosjedalice presmiješne jer su njeni i bez toga evo živi i zdravi. Njoj su te vježbe nepotrebne jer njeni nisu išli a živi su i zdravi. Zasto nemamo hodalicu a njeni su... pogađate... I sve tako.
Srecom je i muz skuzio pa je necemo njoj ostavljat na cuvanje 😂 posebno nakon sta joj je nekidan na silu htjela ugurat kiseli krastavac u usta saml da vidi reakciju. Ono, wtf?! Trebala sam ja nju udarit pa da vidimo NJENU reakciju.
Prije bi joj ona dala bočicu ako bi bili kod nje, al smo ukinuli tu privilegiju (buahaha) jer joj je na solu gurala bočicu kad više nije htjela. A isuse.
-
Trazila sam na youtube da ti pokazem vjezbu sa sve 4 na bok pa iz toga sjed, al nisam nasla 😐
Stoji na sve 4, ja iza nje i onda joj desnu nogu gurnem pod nju (da stopalo dira lijevo koljeno) i onda guza prirodno ide natrag na bok, a ona se osloni na desnu ruku. S tog oslonca se gurne u sjedeci.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi radimk samo za desnu jer lijevu zna sama, a ovu je zanemarila pa nadoknadujemo
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ma ovo ljuljanje je H/C, kao ono prije puzanja ali na steroidima. Boze me prosti ko kad se zivotinje peglaju🙈
E tako se i ona dize u most i zna iz tpg polozaja jednu nogu naprijed zabacit. Ko jako losa ritmicarka😂
Mislim da kuzim vjezbu, probat cu sutra. Hvalaaa!
Bake- Najjace mi je kad idemo s plaze i mama sjedi s njom iza u jaju i kaze da ju nemoram vezat jer ce ju ona drzati. Jer ce ju u slucaju nesrece njeno drzanje sigurno spasiti, logicno😂 ali ajde inace me slusa vise manje. Jedino s tom klopom,stalno joj nesto daje da proba a ova moja izjelica samo gusta. Doslovno ju je pocela grist po licu dok ju nosi jer misli da ce nesto salabrcnuti😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ajme hodalica....samo čekam kad će me stariji članovi obitelji opet gnjavit oko toga. Isto i autosjedalica, nepojmljivo im je da ja zamisli trogodišnjaka i dalje stavljam u autosjedalicu🙄. I zašto ne stavim žlicu meda u mlijeko pa će s guštom popit. Možda i malo rakije ili vina na zubno meso ako ga zezaju zubi pa će lijepo spavat🤣🤣. Ma mi smo super ispali, što su nam sve radili!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
😂😂😂 baš!
Najjače su mi slike iz djetinjstva s rođendana. 1 torta, bar 2 pepeljare, alkohol za odrasle 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ovaj nacin koi je Upitnica napisala za sjest je i meni pokazala susjeda sto je bas radila fizioterapiju s bebama prije mirovine. I samo tu vjezbu je rekla da napravim malom par puta dok sam ne skuzi kako sjest.
A to ljuljanje mi je presmijesno jos tako ka krene preko kusina jl necijeg stomka, paria ko pas ka naskace na nogu ljudima haha 😀
Mateo 30.11.21
Upitnice, nemoj se tak osjecati, vidim da si super sposobna i mislim da ti odlicno ide. Glavno da je mladunce sretno :) Ma i ja se cesto tak osjecam, posebno kad se idem usporedjivati s necim sto vidim oko sebe, ili mozda pokusati doseci neko nametnuto ocekivanje, bas nepotrebni pritisci kojima smo nazalost izlozene...
Od zitarica sam dosad zobene, proso, palentu, uletilo i nesto tjestenine iz juhe. Gris me ceka u ormaricu, e da rizine pahuljice sam isto bila kombinirala, ali kao da mu stvrdnu kakac. Mozda se sljedeci tj odvazim krenuti s drugom kasicom. Jos vodim bitke za vodu...
Oci - rodio se s taaaaamnim okama, s vremenom postale plave kao moje, sad su pak smedje, ima dana kad mi se cine da plave opet pa odvuku nazad u smedje, nemam pojma sto bude finalno
Kosa - padala mi je nekih 5-6 mjeseci, vrhunac bio oko 4-5 mjeseci iza poroda kad sam mislila da cu ocelaviti, ali frizerka me utjesila kad je rekla da raste puno mlade kose.
E to ljuljanje hehehe, stalno se ljulja, i meni izgledalo kao za spot let's do it like they do on the Discovery channel Skuzila sam ga da podvlaci nogu pod guzu i onako prema drugom stopalu, znaci tak ide prema sjedenju? Fora! Sad i gmize i puze, zapravo sve vise puze i smije se sam sebi kak nesto otkriva, ajme koji to uzdasi budu
A svekrva i ina rodbina, o da... Mislim, sta da kazem kad mi je prije par mjeseci rekla da mu temperaturu idem skidat oblozima s malo alkohola, ocito se to tak prije radilo. I svasta sam se jos naslusala. O vremena, o obicaji, o zivci moji
Jel se vama cini da vam bebe teze disu nekad? Ne u plucima nego u predjelu nosa. Nije prehladjena, tak dise od pocetka al nikako da vas pitam kak su vasi?
Pedica ju uvijek preslusa i kaze da je sve ok.
E da, jel kapate redovito fiziolosku ili nesto drugo?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Znao mi je zvucati kao mali jez, taj zvuk iz nosa, kod pedice sve ok bilo, pretpostavljam da je zvuk dok im se jos koscice unutra formiraju. Fiziolosku svako jutro i vecer, uzimam boce u apoteci pa onda spricom u nos strcnem, to je od pocetka dobro prihvatio. Tijekom onih vrucina sam mu koji put i preko dana da mu klima ne bi sluznicu isusila.
Zaboravila sam prokomentirati oko prematanja - pred koji tjedan je pimpaca otkrio i sad ga stalno prima kad je "na slobodi", a fora mu je da si skida cicak od pelene dok prematam
Sortiraj odgovore
Najstariji