Drage moje zene, hvala vam puno .napidsls sam cijelo pismo i sve mi se izbrisalo.
Pa cu sad samo ukratko. Odlucila ssm slusati svoj majcinski instinkt od ovog trenutka, jer mi je pun kufer njihovih dijagnoza, a nitko mi ne zeli dati uputnicu daljnja testiranja. Tako da odsada postuoam kako mi moj majcinski instinkt bude nalagao
Aymee draga probali smo vec bili s drugom hranicom. Do bocice mislim da nije, jer mi je od subote znala pojesti i po 130ml, ali evo od jucer je opet pocela slabije, al dobro. Vidjeti cemo .do bocice isto mislim da nije jee ima ona i svoje tommee tippee za mlijeko, koje voli, nuk za cajic,a zlicicu za vodu .I jako dobro zna sta ce papati, naucila se raspoznati. Pametna mamina glavica. Bude u svojoj ljuljacki po sat vremena i prica s muzikom i svjetlima, igra se, smije, svadja .hahahha ja kad je poljubim svaki put mi se nasmije,itd .a to su mi najbolji pokazatelji da mi je dijete dobro i nastaviti cu ovako. Samo joj pruzati puno ljubavi i paznje i osluskivati nju i njene potrebe. Ako budem vidjela da to ide na gore, inzistirati cu na uputnici za kantridu i bolnicu, i biti cemo svw dok ne otkriju sta je .Ako ne budu htjeli,znali ici cemo privatno. Ja sam se isplakala i sad sam super .
A i kremica nije na bazi kortica jer je doktor izricito protiv njih i naglasio mi je da ni ukojem slucaju je ne mazem s njima i hvala mu na tome. :) Etoo
A za okice vam jw najbolja kamilica. Vrecica kamilice i pola deca vode, ohladite na onako mlako prema toolom i gazicom brisete izvana prema unutra dva puta dnevno. Nama je nakon jednog dana proslo. I istta stvar je dobra za cistiti lice :)
Mela Kliknes na ovaj koji imas sad za trudnocu i izaberes 1.rodhendan i upises podatke i izaberes izgčed i kopiras onaj link za forume jao za ovaj sto sad imas :)
Dazi ja sam napisala 5 pisama, 😆 super da nisu kortici jer to je prejako za njih.. daj joj papati kad god i kako god zeli. Sama si napisala, osluskuj potrebe..
Iskreno nisam za kamilicu, nama je od nje bilo i gore. O rodjenja smo se borili prvo s oba, a onda s desnim okom. Meni je probleme rijesiow
Aymee
Dazi ja sam napisala 5 pisama, 😆 super da nisu kortici jer to je prejako za njih.. daj joj papati kad god i kako god zeli. Sama si napisala, osluskuj potrebe..
Iskreno nisam za kamilicu, nama je od nje bilo i gore. O rodjenja smo se borili prvo s oba, a onda s desnim okom. Meni je probleme rijesiow
"Opisani recept"...
Aymee
Draga,bebe,koliko su iste toliko su i razlicite :D
O znam, znam.. malenom sam ja omiljena igracka i kad blebecem, umire od smijeha..
Aymee
i kod nas su prvo bila oba oka. Desni smo sredili, sada lijevi nas zeza. I ja joj čistim s prokuhanom vodom jer smo samo s njom uspjeli desno oko srediti. Sada je lijevo ipak malo jače upaljeno pa moramo i kapi stavljati. @ Aymee, kako masiraš suzne kanale?
Sortiraj odgovore
Najstariji