Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimmyx
    15. Listopad 2018. 13:18

Dobar dan mamice,imam jedno pitanje ako bi mogla dobiti odgovor. Rodila sam prvu bebicu prije mjesec dana i sada prije dva dana smo ja i muz krenuli sa spolnim odnosom , mi svakako zelimo jos jednu bebicu ali smo to htjeli pokusati za 3 mjeseca tek,neznam jer moguce da se sad nesto desilo posto on nije siguran . Dali postoji mogucnost da se primi mjesec dana nakon poroda?

dea32
    15. Listopad 2018. 13:44

mimmyx

Dobar dan mamice,imam jedno pitanje ako bi mogla dobiti odgovor. Rodila sam prvu bebicu prije mjesec dana i sada prije dva dana smo ja i muz krenuli sa spolnim odnosom , mi svakako zelimo jos jednu bebicu ali smo to htjeli pokusati za 3 mjeseca tek,neznam jer moguce da se sad nesto desilo posto on nije siguran . Dali postoji mogucnost da se primi mjesec dana nakon poroda?

Inace se poslije poroda ceka pregled ginekologa i njegovo zeleno svijetlo za spolne odnose. Svakako moras dozvoliti tijelu da se 'odmori' od prosle trudnoce prije nego krenes u drugu.
    Vezano za trudnocu iza poroda. Ako nisi dobila mengu (a pretpostavljam da nisi), ne mozes znati kad ce ti bit ovulacija pa postoji mogucnost da ostanes trudna u bilo kojem trenutku (pod uvjetom da je ovulacija i nastupila). 

dea32
    15. Listopad 2018. 13:49

Mela

Deaaaa bravo za 6-ticu. Nadam se da ce vam novi preparat pomoci.
    Mi smo jutros jos vise promukle, i bas je ružno slušati pogotovo kad place.

Mela zao mi je da se toliko mucite. Sta kaze dr? Jesi probala inhalirati? Promuklost je od kaslja, jel?

• Mirjanos
    15. Listopad 2018. 14:17

dea32

Ipak su bili zubi! Jutros je osvanuo 6.ti zub, gornja lijeva dvojka.
    I novost je da se poceo dizati u stojeci stav i stoji bez drzanja
    Danas sam kupila kremu na bazi shea maslaca i mjesavinu ulja za dermatitis. Zena radi doma, ima zavrsen tecaj za aromaterapeuta i tim kremama je kceri pomogla u borbi sa atopijskim. Nadam se da ce i nama..

Moja mala je jucer napunila 8mj. i nema jos niti jednog zuba😂😂

• Aymee
    15. Listopad 2018. 16:53

Dea bravo za 6-i zubeko i stajanje.. 😘 Nadam se i ja da ce kremica pomoci..

Aymee

• Frau_Mund6
    15. Listopad 2018. 18:53

Dea, bravo za malca!!!! Drzim fige da ta krema bude ona prava 😍 pusa Noi!!!
    Mela, da inhaliranje!!! I meni je to palo na pamet... uelim vam brzi oporavak 😚 
    Mirjanos, i mi smo bez zubica  prosli 7 mjeseci... 
    Mimmyx, meni je ginicka na prvom pregledu rekla da je tijelo zasticeno oko 6 tjedana dok hormoni jos djeluju. Neovisno o menstruaciji. Dakle, prvi mjesec bi trebala biti zasticena ali vec sredina 2 mjeseca je upitna! Sretno!!! 

url=https://lilypie.com]

dea32
    15. Listopad 2018. 23:39

Krema super mirisi, malac se naginje da mi ju polize sa prstiju  jos da pomogne..
    Gledam sad na dnevniku da su poplave na jugu Fra. Ne znam da li je Orangina u blizini. Nadam se da nije i da su na sigurnom..

• Aymee
    16. Listopad 2018. 09:38

Evo i nas docekala prva prehlada.. 😥 Dosad ju nismo imali.. pitanje? Sterimar za nos i dr. Mucoplant za prsa. Dovoljno za pocetak?

Aymee

dea32
    16. Listopad 2018. 10:44

Aymee

Evo i nas docekala prva prehlada.. 😥 Dosad ju nismo imali.. pitanje? Sterimar za nos i dr. Mucoplant za prsa. Dovoljno za pocetak?

Spricanje nosa i aspirator. Vidi za mucoplant da li smiju bebe.. Pazi da nije suh zrak u prostoriji.

• Mirjanos
    16. Listopad 2018. 11:25

dea32

Krema super mirisi, malac se naginje da mi ju polize sa prstijujos da pomogne..
    Gledam sad na dnevniku da su poplave na jugu Fra. Ne znam da li je Orangina u blizini. Nadam se da nije i da su na sigurnom..

Oragina nije na jugu, ona je na sjeveru... pricala jr kako joj je brrrr ..hladno😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.