Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    20. Rujan 2018. 20:13

Mela

I kod nas je isto kada se nadje komadić u kasici. Ona se kao gusi dok ne proguta, pa joj se oci zacrvene. Kod nas jos nam zubića i bas je muci.
    Tea, nadam se da ce vam pomoci sirup.
    Na

Ni kod nas nema zubica, cekamo ih od 3mj....😂😂😂

-Tea-
    21. Rujan 2018. 06:28

Mirjanos

Ni kod nas nema zubica, cekamo ih od 3mj….😂😂😂

Kod nas donje jedinice obje vani vec mjesec dana, i dvojke bi mogle uskoro izbiti...
    Ali nema veze to sta nema zube, moze sa celjustima smrviti te sitnice... Moj stariji je imao puna usta zubi (16 komada sa tocno godinu dana s tim da je vise od pola zubi bilo dosta izraslo,i a ostali su izbili), se davio sa npr. mrvicama kruha, a zvakao sam voćke bez problema... 
    Moj mali kad mu dodje mrvica ima facz kobda cebse izrigat, a ne udavit... Al bas ne izgleda lijepo...

url=https://lilypie.com]

dea32
    21. Rujan 2018. 07:41

Jutro..
    To sa zubima uopce nema pravila. Prema teoriji od mjeseca starosti bebe oduzmes 6 (jer kao sa 6 mj izbija prvi zub) i dobijes broj zubi koji bi beba trebala imati. Medutim ima beba koje se rode sa zubom, one koje dobe zub sa 3 mj, one koje prvi zub dobiju tek sa 11 mj.. A za zvakanje je dovoljna celjust, ionako neces bebi uvaliti pileci batak da jede, ovo kuhano i mekano itekako mogu usitniti desnima..
    Ja sam jucer kupila par klipa secerca, kukuruza. Skuhala i dala malome zrna na hranilicu. Umirala sam od smijeha. Prvo nije znao kako ih uhvatiti jer su mu bjezala pod prstima, onda kad je skuzio kako uzeti trpao je u usta i zalijevao sa jogurtom . I vristao cim bi mu ponestalo. Kad je bio gotov spustila sam ga na pod, a muz vice otkud ispadaju zrna kukuruza, a on spremio u majicu 

Mela
    21. Rujan 2018. 08:08

Bas tako Dea:-) mada ona se bas muci s izbijanjem zubića.
    Hahahaha Noa svaka cast. 
    Jel vaše bebe trljaju oci?

Mela
    21. Rujan 2018. 08:11

Pobjeze mi post.
    Kod nas je cesto trljanje okicaaaaa, ne ovisno dali joj se spava ili ne. 

-Tea-
    21. Rujan 2018. 09:29

dea32

Jutro..
    To sa zubima uopce nema pravila. Prema teoriji od mjeseca starosti bebe oduzmes 6 (jer kao sa 6 mj izbija prvi zub) i dobijes broj zubi koji bi beba trebala imati. Medutim ima beba koje se rode sa zubom, one koje dobe zub sa 3 mj, one koje prvi zub dobiju tek sa 11 mj.. A za zvakanje je dovoljna celjust, ionako neces bebi uvaliti pileci batak da jede, ovo kuhano i mekano itekako mogu usitniti desnima..
    Ja sam jucer kupila par klipa secerca, kukuruza. Skuhala i dala malome zrna na hranilicu. Umirala sam od smijeha. Prvo nije znao kako ih uhvatiti jer su mu bjezala pod prstima, onda kad je skuzio kako uzeti trpao je u usta i zalijevao sa jogurtom. I vristao cim bi mu ponestalo. Kad je bio gotov spustila sam ga na pod, a muz vice otkud ispadaju zrna kukuruza, a on spremio u majicu

Ahahahaaa, mali legenda!!! Spremio za poslije ako ogladni!!! 

dea32
    21. Rujan 2018. 10:24

Mela

Pobjeze mi post.
    Kod nas je cesto trljanje okicaaaaa, ne ovisno dali joj se spava ili ne.

Moj zna kad jede pa se sav umulja. Zna i ovako, vise kad ga dermatitis uhvati..

• VickyChristina
    21. Rujan 2018. 11:37

Mela i kod nas je trljanje okica prisutno, nema veze sa spavanjem, trlja i nos. Pripisujem to nervozi zbog zubica. 
    Kod nas su problemi s kakanjem, em dragi otisao na put, sami nas dvoje i kao da mu je pun kufer samo mene, pa je neki bas zivcan. Skoro da ne zakoluta ocima kad me vidi 😂.  I ja iskreno jedva cekam da se tata vrati pa da ga malo izvede i odvede od mene. 
    Ali postaju sve neodoljiviji, kad se onako slatko cerekaju i jedva cekaju neku facu da slozis, medenkići

• Mirjanos
    21. Rujan 2018. 16:49

Curke kako se bebama manifestira ukoliko su alergicne na neku hranu. 
    Danas sam dala maloj malo ribe, velicine graska i na sto da obratim paznju?

Inace je dragi alergican na ribu, zato sam oprezna....

• Frau_Mund6
    21. Rujan 2018. 20:15

Mirjanos, mislim da simtomi mogu bili isto kao kod nas. Posavjetuj se sa pedijatrom. Ne znam dali trebas davati u prvoj godini namirnicu da se stvore navike. Koliko znam rekla si da se dragi gusi od toga, to su teski simptomi pa mislim da bi ti netko stucni tu trebao. Ima li on nekih koznih simptoma kad jede ribu? Mozda bi po tome mogla vidjeti kako beba reagira... ali cini mi se preopasno cekat da vidis hoce li se gusit! Meni su rekli u bolnici da kalcij smiruje alergije, pa ako se pocnem gusit da popijem jaku dozu kalcija. Sad sta pomaze bebama nemam pojma. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.