Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    25. Rujan 2018. 18:49

Svekar je dobio obicnu roladu sa pekmezom od breskve.. Kaze da mu je fin

• Aymee
    25. Rujan 2018. 19:32

dea32

Kupovnu ili? 😛😜

Aymee

dea32
    25. Rujan 2018. 19:39

Aymee

dea32

Kupovnu ili? 😛😜

Ja sam ju napravila. Sreca pa je vani hladno i ohladila se za 25 min 

• Aymee
    25. Rujan 2018. 20:21

dea32

Aymee

dea32

Kupovnu ili? 😛😜

Ja sam ju napravila. Sreca pa je vani hladno i ohladila se za 25 min

Hahahaha, 😝

Aymee

• Aymee
    25. Rujan 2018. 20:24

Cure, pitanje. Sto stavite na noge bebicama vani kad je ovako zahladilo. Kod nas se carape odmah skinu a dekica ne dolazi u obzir jer stalno mlatara nogama.. danas popodne sam se pola setnje bavila oblaceci carapu i skupljajuci dekicu.. 

Aymee

-Tea-
    25. Rujan 2018. 21:15

Aymee

Cure, pitanje. Sto stavite na noge bebicama vani kad je ovako zahladilo. Kod nas se carape odmah skinu a dekica ne dolazi u obzir jer stalno mlatara nogama.. danas popodne sam se pola setnje bavila oblaceci carapu i skupljajuci dekicu..

Aymee meni su ovakve "slapice" bile zakon sa starijim... Skoro do koljena o njih nije skidao..  Ili one stramplice... Neznam kako vi zovete, kao cijele najlonke sa gacicama samo pamucne za djecu

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    25. Rujan 2018. 21:19

-Tea-

Aymee

Aymee meni su ovakve "slapice" bile zakon sa starijim… Skoro do koljena o njih nije skidao.. Ili one stramplice… Neznam kako vi zovete, kao cijele najlonke sa gacicama samo pamucne za djecu

Aaaa, ja ovo zovem coklje ili podasivace. Mislila sam da ljudi to ne  koriste jer je "out". Da, i o stramplama (hulahopke) sam razmisljala.. 

Aymee

dea32
    25. Rujan 2018. 21:31

Ja malome obucem carapice i gore debele carapice koje navucem tako da uhvate hlace. Dira noge ali ne skida carape (bar ne jos).. Preko zime njima koristim stramplice.

• Frau_Mund6
    25. Rujan 2018. 21:42

Mi smo danas propuzali 😉 ne znam smijem li reci onoj svojoj pedici, udavit ce me 🤣🤣🤣🤣 
    Jos ne oblacimo strample, sta cu kad dode zima?!? Danas smo imali carape do koljena i tenisice i nije skidala. Inace carape sve skine. 

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    25. Rujan 2018. 23:21

Cure ja nemam navlaku za kolica, planiram kupiti vrecu za kolica, ima ih za 200-300kn. Sto mislite o tome?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.