Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    19. Rujan 2018. 14:08

Orangina, jesi mu davala sto od mlijecnih proizvoda prije nego je krenuo bas tvrdo kakati? Iako su aktivni u ovoj dobi ne bi trebao gubiti na kilazi. Da li i dalje doji onako kratko? Jesi mu probala cesce nuditi ili nekako produziti dojenje? Mozda si stvarno premalo uzme.. Kako jede kasice? Ima apetita? 
    Aymee, necu te oprat ne brini . Ali mlijeko ne moze biti ne kvalitetno, jer je priroda napravila tako da ce beba uvijek dobiti najvise i najbolje a mama biti u manjku sa vitaminima ako ne nadoknadi. Ono sto moze biti da mu je terapija koju je Orangina primala djelovala na apetit i tu smanjila potrebu. Inace znaju strajkat kad mama ima menstruaciju, a koliko je pisala ovdje dosta je krvarila, pa bolnica, antibiotici i sve ostalo.. Vjerujem da je ostavilo stresa i kod njega..
    Nadalje, mi smo se podruzile, popile kavu i podojile kikace, uspavale ih..  Bas je bilo jedno lijepo druzenje.
    Bojana, jel je beba zadovoljna ili je loseg raspolozenja kroz dan? Jesi probala leci uz bebu kad spava? Kako ju uspavljujes? Postoje djeca koji nisu spavaci opcenito, postoje i oni koji preko dana slabo odspavaju pa nadoknade preko noci.. S druge strane, nije bebina jedina uloga u toj dobi samo spavati.
    Jesi probala 'izmoriti' bebu na baby gymu? Staviti ju na trbuh da vjezba i da se izmori? 

• Frau_Mund6
    19. Rujan 2018. 15:06

Druzenje je ispalo odlicno!!! Bile smo oko 2 sata, ako se ne varam... a proletilo je 😉 bebaci su bili super!!! 
    Misteriozna Vicky 😁 tko li si? 😂😂😂😂 jesi pitala frendicu, znamo li se? 🤣 
    Mi smo jos setale po kvartu, L je zaspala pa da se ne probudi kod prebacivanja... onda je opet zaspala u voznji 😂😂😂😂 ugl, nisam otisla na plac niti u ducan da je ne probudim.. sad nemam rucka za danas 😣 

url=https://lilypie.com]

bojana27
    19. Rujan 2018. 15:06

Nije moja beba , prenasam :) a nosic mu je od 7 dana starosti stalno pun:/ dojen je , cendrav je kad je budan dosta ..kako kada :) 

bojana27
    19. Rujan 2018. 15:07

I od pocetka je takav tako da skok nije:) i kad spava na cici isto je kratkog trajanja 

• Mirjanos
    19. Rujan 2018. 15:28

Frau_Mund6

Druzenje je ispalo odlicno!!! Bile smo oko 2 sata, ako se ne varam… a proletilo je 😉 bebaci su bili super!!!
    Mi smo jos setale po kvartu, L je zaspala pa da se ne probudi kod prebacivanja… onda je opet zaspala u voznji 😂😂😂😂 ugl, nisam otisla na plac niti u ducan da je ne probudim.. sad nemam rucka za danas 😣

Ja sam kupila u pekari rucak😂😂😂 piroska i lisnato sa sirom😋

• Frau_Mund6
    19. Rujan 2018. 15:33

Mirjanos

Frau_Mund6

Druzenje je ispalo odlicno!!! Bile smo oko 2 sata, ako se ne varam… a proletilo je 😉 bebaci su bili super!!!
    Mi smo jos setale po kvartu, L je zaspala pa da se ne probudi kod prebacivanja… onda je opet zaspala u voznji 😂😂😂😂 ugl, nisam otisla na plac niti u ducan da je ne probudim.. sad nemam rucka za danas 😣

Ja sam kupila u pekari rucak😂😂😂 piroska i lisnato sa sirom😋

Ma joj i ja sendvic putem... ali nije mi to dosta!!!! 😁

url=https://lilypie.com]

dea32
    19. Rujan 2018. 16:15

bojana27

Nije moja beba , prenasam :) a nosic mu je od 7 dana starosti stalno pun:/ dojen je , cendrav je kad je budan dosta ..kako kada :)

Nos se moze u pocetku ciniti pun, tj zna se cuti kao da je pun, ali je to do ne srasle hrakavice.
    Ako je i inace cendrava beba, svakako bi se trebala javiti pedijatru i reci mu to. Tek ako on ustanovi da je beba zdrava onda neka pokusa naci nacin da ga malo oraspolozi..

dea32
    19. Rujan 2018. 16:21

Frau ja sam napravila krpice sa zeljem i pecenu vratinu. Cak je i mali jeo i to sam. Ne moram ni rec da je pod bio pun tjestenine, ali nesto je i pojeo. On se nije probudio kad sam ga stavila u autosjedalicu, kad smo dosli, uzela ga u ruke i spavao mi na ramenu do stana. Pa sam ga stavila na krevet i dala cicu, spavao je jos 1,5h.. Kostalo ga to sto je odgodio spavanje. 
    Vicky, bas si se mogla zaletiti do Maksimira

• VickyChristina
    19. Rujan 2018. 16:28

Frau_Mund6

Hahhha da misteriozna, mislim da ne znamo, ne znam ja nikog od te ekipe, a frendica ih zna s posla mislim i neke svadbe. To smo se sinoc kratko cule, jer su jos sjedile u bircu. Nema tko drugi biti nego ti 😂. Znam da su se u Vivasu nasli. Budem je danas pitala. Ali stvarno je svijet mali. 

• VickyChristina
    19. Rujan 2018. 16:37

dea32

Frau ja sam napravila krpice sa zeljem i pecenu vratinu. Cak je i mali jeo i to sam. Ne moram ni rec da je pod bio pun tjestenine, ali nesto je i pojeo. On se nije probudio kad sam ga stavila u autosjedalicu, kad smo dosli, uzela ga u ruke i spavao mi na ramenu do stana. Pa sam ga stavila na krevet i dala cicu, spavao je jos 1,5h.. Kostalo ga to sto je odgodio spavanje.
    Vicky, bas si se mogla zaletiti do Maksimira

Dea, ti si pocela sitno sjeckanu hranu davati malcu, tj.vise ne gnjecis / mlijes? Ne znam kad se moze tako krenuti, ja bas imam tu paranoju od davljenja. 
    Mislim da je to netko nedavno u grupi i pitao...
    Da, bas mi je zao sto propustih druzenje, planirala sam u maksimir kad prohoda, pa u ZOO 😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.