Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    19. Rujan 2018. 17:21

VickyChristina

dea32

Frau ja sam napravila krpice sa zeljem i pecenu vratinu. Cak je i mali jeo i to sam. Ne moram ni rec da je pod bio pun tjestenine, ali nesto je i pojeo. On se nije probudio kad sam ga stavila u autosjedalicu, kad smo dosli, uzela ga u ruke i spavao mi na ramenu do stana. Pa sam ga stavila na krevet i dala cicu, spavao je jos 1,5h.. Kostalo ga to sto je odgodio spavanje.
    Vicky, bas si se mogla zaletiti do Maksimira

Dea, ti si pocela sitno sjeckanu hranu davati malcu, tj.vise ne gnjecis / mlijes? Ne znam kad se moze tako krenuti, ja bas imam tu paranoju od davljenja.
    Mislim da je to netko nedavno u grupi i pitao…
    Da, bas mi je zao sto propustih druzenje, planirala sam u maksimir kad prohoda, pa u ZOO 😂.

Do sad sam gnjecila vilicom, al onak na grubo u zadnje vrijeme. Tak da je navikao. A zvace sa celjusti, ne trebaju mu zubi. Zna se on i sad zagrcnuti ali sam iznaci van. Ako bas zapne, uzmem ga u ruke, polozim na svoju nogu glavom nize (ja sjednem i ispruzim nogu) i lupkam po ledima.. 

• Frau_Mund6
    19. Rujan 2018. 18:34

Vicky, steta da nisi dosla... brzo ce nqm djecica u tu fazu hodanja... mozda i zoloski skupa odradimo 😉 
    Mi nismo bili u Vivasu 😂😂😂 izgleda da ipak nisam ta mama!!! 

url=https://lilypie.com]

• VickyChristina
    19. Rujan 2018. 21:21

Frau_Mund6

Vicky, steta da nisi dosla… brzo ce nqm djecica u tu fazu hodanja… mozda i zoloski skupa odradimo 😉
    Mi nismo bili u Vivasu 😂😂😂 izgleda da ipak nisam ta mama!!!

Joj nikako se ja pohvatat danas s ovom svojom, da rijesimo misteriju, ovo prerasta u pravu klokan romanticnu dramu 😂😂😂. Samo znam da je u drustvu bila mama V., beba 6 mj.stara, pa je mama morala ici...

ZOO nam ne gine 🐒

• VickyChristina
    19. Rujan 2018. 21:26

dea32

VickyChristina

dea32

Frau ja sam napravila krpice sa zeljem i pecenu vratinu. Cak je i mali jeo i to sam. Ne moram ni rec da je pod bio pun tjestenine, ali nesto je i pojeo. On se nije probudio kad sam ga stavila u autosjedalicu, kad smo dosli, uzela ga u ruke i spavao mi na ramenu do stana. Pa sam ga stavila na krevet i dala cicu, spavao je jos 1,5h.. Kostalo ga to sto je odgodio spavanje.
    Vicky, bas si se mogla zaletiti do Maksimira

Dea, ti si pocela sitno sjeckanu hranu davati malcu, tj.vise ne gnjecis / mlijes? Ne znam kad se moze tako krenuti, ja bas imam tu paranoju od davljenja.
    Mislim da je to netko nedavno u grupi i pitao…
    Da, bas mi je zao sto propustih druzenje, planirala sam u maksimir kad prohoda, pa u ZOO 😂.

Do sad sam gnjecila vilicom, al onak na grubo u zadnje vrijeme. Tak da je navikao. A zvace sa celjusti, ne trebaju mu zubi. Zna se on i sad zagrcnuti ali sam iznaci van. Ako bas zapne, uzmem ga u ruke, polozim na svoju nogu glavom nize (ja sjednem i ispruzim nogu) i lupkam po ledima..

Dea, kod tebe tako sve jednostavno zvuci, kao, ne znam, ...kihnut 🙈. Moj malac nekad radi face na malo guscu kasicu kao da se davi, ja bi se izbezumila da mu stogod zapne jace u grlu. Ali ti si to s curom prosla vjerojatno 

dea32
    19. Rujan 2018. 21:40

VickyChristina

Dea, kod tebe tako sve jednostavno zvuci, kao, ne znam, …kihnut 🙈. Moj malac nekad radi face na malo guscu kasicu kao da se davi, ja bi se izbezumila da mu stogod zapne jace u grlu. Ali ti si to s curom prosla vjerojatno

Vjeruj mi da sam ju prvi put morala tako udariti po ledima prije par mj kad se zagrcnula sa lizalicom koju je odgrizla.. I jos me pogledala i rekla 'mama me tukla po ledima' 

-Tea-
    20. Rujan 2018. 06:43

Jutro cure! Evo, mi se upravo spremili za pokret... Starijeg vozim u jaslice, a ja s malenim nastavljam za Pulu.. Idemo kod dr.vidjet dalo ce ga cijepit ili ne... Jos uvijek kaslje... Prosli tjedan mu je slusala pluca i kaze da je samo katar i da nema "bronhijalni zvuk" ili tako nekako. Temp.nema i rekla je da nebi dala antibiotik nego samo Bisolex kapi... Danas cemo vidjet sta dalje... Nadamo se da je i dalje sve ok... Ja gutam brzinsku kavu i pokret... Dok ih spakiram u auti, ma malog ispred jaslica u nosiljku... To malo potraje... Pa parking u gradu po 15 kn/h jer je dr.u centru.... Vec unaprijed sam luda...

• Frau_Mund6
    20. Rujan 2018. 07:52

Vicky 😊 ovo jestvarno drama 😂😂😂😂 moje ime ne pocinje sa V... da zbrisala sam nesto ranije 🤔 i nismo bilile u tom lokalu 😁 da ti organiziras kavu s frendicom i tom mamom pa da i njh upoznam 🤣🤣🤣🤣🤣 
    Moja isto radi neke face kao da ce se ispovracat kad joj nije fino ili kad joj je previse 🤔 obicno onda i prestanem. 
    Tea, moja frendica je imala malog koji je neprestano kasljao, mislili su da je vlaga problem, neki cosak im je u stanu bio pun gljivica. Na kraju je ispala intolerancija na mljeko. Probaj izbacit mlijecno na neko vrijeme.. ili se savjetuj sa doktorom

• VickyChristina
    20. Rujan 2018. 09:54

Frau_Mund6

Vicky 😊 ovo jestvarno drama 😂😂😂😂 moje ime ne pocinje sa V… da zbrisala sam nesto ranije 🤔 i nismo bilile u tom lokalu 😁 da ti organiziras kavu s frendicom i tom mamom pa da i njh upoznam 🤣🤣🤣🤣🤣
    Moja isto radi neke face kao da ce se ispovracat kad joj nije fino ili kad joj je previse 🤔 obicno onda i prestanem.
    Tea, moja frendica je imala malog koji je neprestano kasljao, mislili su da je vlaga problem, neki cosak im je u stanu bio pun gljivica. Na kraju je ispala intolerancija na mljeko. Probaj izbacit mlijecno na neko vrijeme.. ili se savjetuj sa doktorom

Ovo je na tragu šekspirovskih komedija zablude 😂, ali bas hrpa koincidencija. Steta, mogla je ovo biti jedna lijepa prica, koju bi godinama na kavi prepricavale 😂😂

-Tea-
    20. Rujan 2018. 11:13

Frau_Mund6

Vicky 😊 ovo jestvarno drama 😂😂😂😂 moje ime ne pocinje sa V… da zbrisala sam nesto ranije 🤔 i nismo bilile u tom lokalu 😁 da ti organiziras kavu s frendicom i tom mamom pa da i njh upoznam 🤣🤣🤣🤣🤣

Bili kod dr. Ma nije suhi kasalj nego bas sa katarom, a i nosic mu malo curi. Dobio je antibiotski sirup jer to vec dugo traje pa se nadamo da ce ubrzo proci... Cijepljenje odgodjeno do 4.10

Mela
    20. Rujan 2018. 17:23

I kod nas je isto kada se nadje komadić u kasici. Ona se kao gusi dok ne proguta, pa joj se oci zacrvene. Kod nas jos nam zubića i bas je muci.
    Tea, nadam se da ce vam pomoci sirup. 
    Na

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.