Dea, tragedija je sto ima oko 40 god
Orangina, pa koliko je izgubio na tezini, od cega? Sorry ali sam glupa za takve stvari. Cekaj, laksativ? Zar ne postoji sansa da jos vise izgubi na tezini? I dehidrira? A da se okrenes prirodnim regulatorima stolice? Oprosti ali sam bas zbunjena i ne kuzim nista. Meni je stolica izgledala normalno za bebu koja sve papa..
Aymee
Dea, tragedija je sto ima oko 40 god
Orangina, pa koliko je izgubio na tezini, od cega? Sorry ali sam glupa za takve stvari. Cekaj, laksativ? Zar ne postoji sansa da jos vise izgubi na tezini? I dehidrira? A da se okrenes prirodnim regulatorima stolice? Oprosti ali sam bas zbunjena i ne kuzim nista. Meni je stolica izgledala normalno za bebu koja sve papa..
Dea, nadam se da ce vam lice konacno sebi doci. Nego, je li vam se pogorsalo nakon sto je paradajz jeo? Mene ljekarnica upozorila na njega.
Aymee
@Dea-moj stariji je s gustom pio sirup za febru... Mada nam je trebao samo jednom, al polizao je svaku kapljicu... Cudno dijete na mamu... I ja sam ga bas volljela piti!
@Orangina- koliko je izgubio na tezini? Ajme, pa nevjerujem da nije pomoglo izbacivanje svega sto zatvara i konzumiranje ostaloga sta otvara...
@Aymee-mijenjaj ped.samo ako mozes... ne zvuci mi bas nikako normalno to s polijevanjem vodom...
url=https://lilypie.com]
Aymee nisam primjetila da na nesto reagira, od paradajza mu nista nije bilo.
Tea, svaka mu cast onda. Moja voli nurofen sirup jer ima okus po naranci i sladak je. Tak ako treba pit sirup pita jel onaj iz narancaste sprice.. Sad imam doma Panadol sirup, navodno ima blazi okus nego Lupocet. Zatvoren je i ceka, nadam se da nece tak skoro trebat..
Orangina kad si ti uvela dohranu, sa 6 mjeseci ili prije? Ovako na prvi pogled cini mi se da jede bas puno raznih namirnica, pa mu je mozda opterecenje. Joj ti pedijatri nisu normalni, samo isprepadaju. Da laksativ!
Curke znaci imate date sutra, bas uzbudljivo. Kad budete na bundek dolazile, javite se 😉
Curke znaci imate date sutra, bas uzbudljivo. Kad budete na bundek dolazile, javite se 😉
Zasto ne dodjes sutra na maksimir?
Vickey evo ja upravo s bundeka 😂😂😂😂 al sam isla na zebsko druzenje bez bebaca 😉 dodi sutra ujutro u maksimir!!! 9.30 nije ti prerano!
url=https://lilypie.com]
Mirjanos, Frau, prerano mi je to, dok se ja dovucem sa zapada, zadnja jutra se oko 8 ustajemo...
Frau, cula sam se s frendicom oko 5, kaze da ide na neko zensko druskanje na bundek u 18.30, umrijet cu od smijeha ako ste na istom druzenju bili. Taman uspavljujem malca pa je ne mogu zvati
Mirjanos, Frau, prerano mi je to, dok se ja dovucem sa zapada, zadnja jutra se oko 8 ustajemo…
Frau, cula sam se s frendicom oko 5, kaze da ide na neko zensko druskanje na bundek u 18.30, umrijet cu od smijeha ako ste na istom druzenju bili. Taman uspavljujem malca pa je ne mogu zvati
Ustanes u 8h, krenes u 9h...i tamo si 9:30....
Ako nemas auto..imas uber sa sjedalicom...
Sortiraj odgovore
Najstariji