Evo,mali Mate i ja prijavljujemo dobitak 600 g u 15 dana?! Sad ima 4 kg! Danas je bila patronazna da ga izvaze! Malo ga muce grcici, al nista strasno.
url=https://lilypie.com]
Ma bravo Mate!! Super!! Ma bas lijepo napreduje misic maleni 😁😁
Tea super za Matu!
Mela, prvo popravi bebin hvat dojke. Dok to ne popravis dojka nece zarasti. Mozes mazati svojim mlijekom i drzat ih sto vise na zraku. Pomoci ce i bilo koja krema na bazi lanolina. Prije podoja mozes kratko drzati kocku leda da utrne i ne boli toliko. Prekidaj podoj koliko treba da popravis hvat, kad odvajas bebu od dojke, obavezno gurnuti mali prst bebi u kut usana da popusti vakuum, inace ces ju vucenjem razvuc kao pracku i pogorsat ranu
Evo,mali Mate i ja prijavljujemo dobitak 600 g u 15 dana?! Sad ima 4 kg! Danas je bila patronazna da ga izvaze! Malo ga muce grcici, al nista strasno.
Bravo mali Mate, samo nastavi papati i biti dobar decko!
Aymee
Drage moje kako ste mi? Kako su bebice? Meni je moja lijevu dojku uništila, koristim purelan kremu ali slabo mi pomaže. Neka iskustva šta se još može koristiti?
Ja sam imala problema nedavno, nenormalno me desna bradavica pekla, pomoglo je to sto sam ih drzala na zraku, nikakvi grudnjaci, samo potkosulja i stavljala gazice kad bi mlijeko curilo i zaraslo je, kremice nisu pomogle :)
Hej dtage moje zene i ovdje da napisem, jer sma zabunom napisala u onoj drugoj nasoj grupi, novosti za osipic moje curice, izgleda da je preosjetljiva na laktozu,pa sad moramo mijenjati hranicu, pa cemo vidjeti kroz 2-3 tjedna rezultate.
Hej dtage moje zene i ovdje da napisem, jer sma zabunom napisala u onoj drugoj nasoj grupi,novosti za osipic moje curice, izgleda da je preosjetljiva na laktozu,pa sad moramo mijenjati hranicu, pa cemo vidjeti kroz 2-3 tjedna rezultate.
Jesu ti rekli koju hranu da uzmes?
Hej dtage moje zene i ovdje da napisem, jer sma zabunom napisala u onoj drugoj nasoj grupi,novosti za osipic moje curice, izgleda da je preosjetljiva na laktozu,pa sad moramo mijenjati hranicu, pa cemo vidjeti kroz 2-3 tjedna rezultate.
Iskreno,nista konkretno. Samo da nema laktoze.
Imas mozda neki savjet, prijedlog? :)
Jesu testirali krv?
Mislim da postoje mlijeka za bebe sa alergijom, u apoteci ce znat.
Raspitaj se da li imas pravo dobiti na recept ako se potvrdi alergija!
Iako intolerancija laktoze ne izaziva kozne probleme vec probavne..
Iskreno,nista konkretno. Samo da nema laktoze.
Imas mozda neki savjet, prijedlog? :)
Znam da Novalac ima 2 hrane koje su namjenjene za djecu sa problemima:
-Novalac Allernova AR hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi i male djece prosjetljive na bjelančevine kravljeg mlijeka te koja imaju regurgitaciju
- Novalac Aminova hrana za dijetalnu prehranu kod teških oblika alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka i/ili kod alergija na različite vrste hrane.
Pogledaj i za ostale proizvođače i posavjetuj se s pedijatrom…
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji