Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2018. 14:45

Aymee

Dazi

Drage moje kako ste?
    Mi smo dobro. Sutra imam pregled kod doktorice pa sam malo uzbudjena i moram se depilirati a strah me ajojj :))
    I maloprije mi bilo rozo na toaletnom pa se nadam da do sutra necu dobiti.

Hey draga, ja isto sutra imam pregled s tom razlikom da sam ja dobila u nedjelju i nadam se da ce do sutra stati. Zvala sestru, kaze da je vazno za uzv da ne krvarim jako. I ne znam hoce li biti pravilo, ali ja sam imala uzasno bolne menge, ovaj put me malo zuljalo. Kad kazem bolne, to znaci da sam dobivala injekcije protiv bolova i rusila se u nesvijest. Porod je bio mala beba za one bolove, hahahaha

Evo ja upravo dobila .zadnjih 7 dana me bolio stomak, tocnije lijevi jajnik, a on mi je i ovulirao. Poslala sam poruku doktorici pa cemo vidjeti sta ce reci.
    E ista stvar, moje menstruacije su bile bolne,uzasno .Od 10.god imam menzes, a od 12.sam krenula ginekologu jer je svaki mjesec to bila agonija od boli, i 7 dana krvarenja obilnog sa velikim ugruscima,minimalno 2,3 paketa nocnih ulozala sam trosila. Rekli su nakon poroda da nece biti taki bolne pa se nadam toms hehhe

• Aymee
    21. Veljača 2018. 15:19

Dazi

Aymee

Dazi

Drage moje kako ste?
    Mi smo dobro. Sutra imam pregled kod doktorice pa sam malo uzbudjena i moram se depilirati a strah me ajojj :))

Hey draga, ja isto sutra imam pregled s tom razlikom da sam ja dobila u nedjelju i nadam se da ce do sutra stati. Zvala sestru, kaze da je vazno za uzv da ne krvarim jako. I ne znam hoce li biti pravilo, ali ja sam imala uzasno bolne menge, ovaj put me malo zuljalo. Kad kazem bolne, to znaci da sam dobivala injekcije protiv bolova i rusila se u nesvijest. Porod je bio mala beba za one bolove, hahahaha

Evo ja upravo dobila .zadnjih 7 dana me bolio stomak, tocnije lijevi jajnik, a on mi je i ovulirao. Poslala sam poruku doktorici pa cemo vidjeti sta ce reci.
    E ista stvar, moje menstruacije su bile bolne,uzasno .Od 10.god imam menzes, a od 12.sam krenula ginekologu jer je svaki mjesec to bila agonija od boli, i 7 dana krvarenja obilnog sa velikim ugruscima,minimalno 2,3 paketa nocnih ulozala sam trosila. Rekli su nakon poroda da nece biti taki bolne pa se nadam toms hehhe

I ja isto se nadam da ce biti bolje. Ako bude kao ove, to ce biti super. Iako ja nisam imala neka jaka krvarenja dosad.. ovaj put bas dosta krvarim, ali valjda se jos cistim. Nemam pojma.. 

Ali razumijem sto si prolazila.. 

Aymee

• Dijana221
    21. Veljača 2018. 16:44

Dazi

Aymee

Dazi

Drage moje kako ste?

Tako i meni otkako sam prvi put dobila.. uzas
    Nadam se da ce se sad to sve okrenuti, znas kako kazu 😅😅

21. Veljača 2018. 17:39

Mi cemo se nadat pa mozda stvarno tako i bude hehehh 😁😁

dea32
    21. Veljača 2018. 17:58

Cure, meni se pokazalo tocnim to da se ciklusi unormale iza poroda i da nisu toliko bolni kao prije. Iza prvog poroda dobivala tocno na dan, ne bih ni znala da trebam dobit, samo bi procurila. Prije me znala cijela zdjelica bolit 5 dana prije, trajat 5 dana i bila bi obilna. Poslije poroda bez bolova, trajala 3-4 dana, 5.dan bi vec imala obican dnevni ulozak, normalne kolicine..
    Nadam se da ce i vama bit lakse nego prije.

• Aymee
    21. Veljača 2018. 18:51

Uh, ako se cemu veselim nakon poroda i neprospavanih noci to je da me ne boli vise jako i da ce doci dan kad ce bebo spavati cijelu noc. Jucer navecer, tj popodne je zaspao u 18 i probudio se u pola noci pa od 1 do 5 je spavao a onda od 5 do 7 kenjkao cijelo vrijeme.. Ima lude ritmove spavanja a kad smo ga oko 22h pokusali probuditi bio je potpuno nezainteresiran i spavao kao klada. Dragi i ja smo umirali od smijeha jer smo ga okretali, prevrtali ali nije se covjek dao smesti.. 🤣

Aymee

dea32
    21. Veljača 2018. 22:25

Aymee

Uh, ako se cemu veselim nakon poroda i neprospavanih noci to je da me ne boli vise jako i da ce doci dan kad ce bebo spavati cijelu noc. Jucer navecer, tj popodne je zaspao u 18 i probudio se u pola noci pa od 1 do 5 je spavao a onda od 5 do 7 kenjkao cijelo vrijeme.. Ima lude ritmove spavanja a kad smo ga oko 22h pokusali probuditi bio je potpuno nezainteresiran i spavao kao klada. Dragi i ja smo umirali od smijeha jer smo ga okretali, prevrtali ali nije se covjek dao smesti.. 🤣

Bas su ljencine ti decki.. Ja sam svojeg isto jednom presvukla dok je vec spavao za noc, nije ni oci otvorio da vidi sto se dogada. Skinula ga, preskinula mu pelenu i obukla jednodjelnu pidzamicu, a on nastavio spavati kao da nista nije bilo. Dok je cura uredno otvorila oci cim bi stavila ruke na nju, a kamoli da ju skinem..

Mela
    22. Veljača 2018. 05:46

Drage moje evo da se javim ovde i nastavimo naše druženje. Curka je dobro, meni je malo teško jer ne mogu oko nje, ali ubrzo i ovo prodje. 
    Pupak nam je sinoć otpao, pa da vas pitam jel i dalje nastavljamo koristiti octanisept i prasak kao i do sada?

dea32
    22. Veljača 2018. 08:30

Mela

Drage moje evo da se javim ovde i nastavimo naše druženje. Curka je dobro, meni je malo teško jer ne mogu oko nje, ali ubrzo i ovo prodje.
    Pupak nam je sinoć otpao, pa da vas pitam jel i dalje nastavljamo koristiti octanisept i prasak kao i do sada?

Bitno da ste dobro. Oporavak ce bit malo duzi, ali i to ce proci.
     Ja jesam jer nam je vlazio pupak. Jednom dnevno pocistiti sa octeniseptom i pri svakom presvlacenju pelene nasipala prasak.

• Bubamara86
    22. Veljača 2018. 09:09

Aymee, hvala! Znaci i tvoj je jeo vise od propisanog. Mene je to malo brinulo jer dobiva puno na kilazi. Valjda ce se konacno ustaliti s obrocima kad pocne dobivati vece kolicine, nekako mislim da ce valjda jesti rjedje.
    Ni spavanje jos nema neki ritam, nekad se budi nakon 2, a nekad nakon 4 sata. Kako vi rjesavate problem nespavanja po noci? Spavate li po danu s bebama? Meni trenutacno mama pomaze oko bebe pa stignem i odspavati ujutro malo duze, ali bojim se sto ce biti kad ostanemo same.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.