Ajme Dea hvala ti. Sad mi je već lakše. Takodjer, imamo problem sa podrigivanjem, jer je ja ne mogu podići a oni se previše unervoze s tim. Jel mora svaki put podrignuti posle papanja?
Bubamaro, nadam se da ces se brzo uhodati i uspjesno se snaci. Mozda ti se dragi opusti kad ti mama ode.. Ipak je sve to velika promjena u zivotu a ako ste zivjeli sami, mozda se i on losije osjeca te se mozda osjeca kao visak.. Nadam se da ce biti bolje.
Aymee
Ajme Dea hvala ti. Sad mi je već lakše. Takodjer, imamo problem sa podrigivanjem, jer je ja ne mogu podići a oni se previše unervoze s tim. Jel mora svaki put podrignuti posle papanja?
Mela, koliko ja znam, dobro je da podrigne, ali isto tako znam da ima djece koja nikad nisu podrigivala.
Ako te tjesi, kod mog malca ima svega, npr. jede, na pola podrigne i bljucne, nekad samo podrigne, nekad izbaci mlaz. Isto tako i na kraju. Neku vecer je u 1h pojeo 170, niti je podrignuo niti bljucnuo i spavao do 5..
Aymee
Jao cure moje drage, kad procitam ovakve stvari o bakama /nonama kosa mi se digne na glavi… Neznam kako se mogu tako prema vlastitim unucima ponasati… Uzas… Moja mama radi i 25 km je udaljena i dosla bi svaki dan da je potrebno… Ali imam zlatnu sveki… Dizem zeni spomenik… Sve sta treba-samo zovnem na telefon i evo je za minut. U penziji je, i zivi kucu do nas. I uz sve obaveze koje ima (zivot na selu sa brdo zivotinja i ogromnim njivama), uvijek se u roku keks nacrta na vratima. Hvala bogu, ha sam od prvog dana super (oba poroda) ali nije me pustila fa kuham i perem suđe i robu orvi put 40 dana, a sad sam ju toliko pilala da hocu sama pa je popustila. I stignem sve sa dvoje malih i dvoje velikih divljaka!! :) :) :)
url=https://lilypie.com]
Ja malog dizem podrignut jedino ako je nervozan poslije papanja i ako se meskolji. Inace ne
Ja malog dizem podrignut jedino ako je nervozan poslije papanja i ako se meskolji. Inace ne
Također i ja. Samo ako vidim da mu smeta…
url=https://lilypie.com]
Mm kaze upravo to da se osjeca kao visak i da se sad nece petljati kad mi je mama ovdje. Nadam se da je to tako i da ce biti voljan ukljuciti se kasnije. A za sveki me bas briga, vec sam muzu rekla da se ne planiram vise truditi oko nje, kad vec nju nije briga za nas, ne zelim bezveze trositi energiju.
Dea, hvala za napomenu za ergometrin, pitat cu gina za to ako za dva tjedna kad idem kod njega to ne bude ocisceno.
Ni meni curka ne podrigne bas svaki put, ako pojede puno i nabrzinu, onda da, ali ako ne pojede puno, onda ne podrigne niti bljucne.
Mm kaze upravo to da se osjeca kao visak i da se sad nece petljati kad mi je mama ovdje. Nadam se da je to tako i da ce biti voljan ukljuciti se kasnije. A za sveki me bas briga, vec sam muzu rekla da se ne planiram vise truditi oko nje, kad vec nju nije briga za nas, ne zelim bezveze trositi energiju.
Dea, hvala za napomenu za ergometrin, pitat cu gina za to ako za dva tjedna kad idem kod njega to ne bude ocisceno.
Ni meni curka ne podrigne bas svaki put, ako pojede puno i nabrzinu, onda da, ali ako ne pojede puno, onda ne podrigne niti bljucne.
Nadam se da ce biti bolje kad ostanete sami. Moguce je da se osjeca kao visak pa se ne zeli truditi.. Vrijeme ce pokazati svoje.
Aymee
Drage moje kako ste mi? Kako su bebice? Meni je moja lijevu dojku uništila, koristim purelan kremu ali slabo mi pomaže. Neka iskustva šta se još može koristiti?
Drage moje kako ste mi? Kako su bebice? Meni je moja lijevu dojku uništila, koristim purelan kremu ali slabo mi pomaže. Neka iskustva šta se još može koristiti?
Hejj draga :)
A ja svima kazem, s bebicom je svaki dan novi izazov, i nijedan dan nije isti. :))
Za cice,moja prijateljica je imala problema pa je stavljala obloge od fizioloske pola sata i onda bibi stavila purelan i to joj je pomoglo, a imala je bas ragade.
Sortiraj odgovore
Najstariji