@Tea super bebac napreduje 😘
@Teddy mali mi je dobio te pristice prije koji dan, malo po licu i cak po tjemenu, kao pubertetlija, a bas se takav isao slikati za dokumente 😂
Prvo cjepivo ce mu biti sa 2 mj.i to je obavezno.
@Mela mozda sa sesiricem rana zaraste pa pocni bez, sretno!
A to sto ti trbuh fali hehe mozda je baby blues ☺
@Bubamara hehe i tebi trbuh fali 😋 Ma ja gledam svog misa i govorim mu kako mu je bilo bolje dok je bio u maternici, jeo je kad je htio, nije trebao pelene, nije mu bilo ni vruce ni hladno...
I slazem se za cijepiva, neke bolesti smo iskorijenili cjepljenjem i sad se opet vracaju, grozno!
A to sto places mislim da je normalno, ja sam plakala u rodilistu i prvih tjedan dana. Hormoni.
Sad je bolje ali opet tuga me hvata kad je bolestan i kad pomislim na svoju mamu 😢 Rodena majka me toliko razocarala u trenutku kad sam sama postala majka.
@Dazi please draga daj napisi gdje si kupila Ewana i koliko kosta?
A vidim da si ti stvarno uzivala u trudnoci, svaka cast! 😊
@Tea tako i meni trbuh smetao, grozno kad si nemogu obrijat pipi kak treba ili odrezat nokte, grrr!
@Dijana zao mi je sto ti je tako bilo u trudnoci...sad pomalo, jos se oporavljas nemoj se preforsirati 😘
Jesam stvarno, bilo mi je bas predivnoo :))))
Do zadnjeg dana sam hodala,uzivala, bas je bilo savrsemo razdoblje. :D
Kupila sam ga u dm-u, kosta 300kn, i jos sam imala kupon na 15% popusta na kupovinu. I bas je super :)
Ima i to svjetlo koje su bebe u maternici vidjele i baa vidim da djeluje umirujuce. Jucwe mi je tri sata spavala popodne, samo zbog ewana. Inace spava poča sata do 45min po danu. Ali kako bi se probudila ja bih odmah ewana upalila i ona zaspi i tako dva puta
@Tea tako i meni trbuh smetao, grozno kad si nemogu obrijat pipi kak treba ili odrezat nokte, grrr!
Bas si pogodila! :) Depilacija…grrrr, izgledala bi ko ocerupana kokoš jer nista nisam vidjela sta radim!! To mi je bas islo na zivce… I majica na trbuhu uvijek flekava jer sam po kuhinji stalno "brisala trbuhom"sve oko sebe! :)
url=https://lilypie.com]
Evo, ja sutra s vecim malim idem na cjepljenje. Napunili godinu dana pa imamo sistematski i cijepljenje. Frajer mali ima oko 14 kg i 85 cm,a sutra cemo vidjeti "tocne mjere".
Samo se nadam da se necemo smrznuti jer ove dane je kod nas cca -5 , ali tuče bura i osjet hladnoce bude oko -12... A mlađeg moram vodit na kontrolu uha jer u rodilistu je jos imao valjda plodne vode u lijevom uhu pa kanalic nije bio prohodan. Al to idemo sljedeci tjedan kad malo zatopli.
url=https://lilypie.com]
Aymee draga vi ste na bebimilu ako se ne varam. Kako maleni podnosi,ima li grceve od njega? Prijateljica me pitala, pa da joj kazem iz prve ruke dojmove :)
Aymee draga vi ste na bebimilu ako se ne varam. Kako maleni podnosi,ima li grceve od njega? Prijateljica me pitala, pa da joj kazem iz prve ruke dojmove :)
Maleni nema grcice ali smo jako rano krenuli s BioGaiom i cajem. Dobro ga podnosi, samo znas da mi muku mucimo s prejedanjem u bljuckanjem. Ne povezujem to s hranom. Uostalom, sve te formule imaju manje vise isti sastav. On je najcesce preko dana aktivan i nervozan ponekad kad ga muci zelucic ali sto se probave tice, nema problema. Nocu zna i po 5 sati odspavati. Ponekad se kao i sve bebe malo muci da prdne, ali to isto nije cijeli i svaki dan.
Aymee
Maleni nema grcice ali smo jako rano krenuli s BioGaiom i cajem. Dobro ga podnosi, samo znas da mi muku mucimo s prejedanjem u bljuckanjem. Ne povezujem to s hranom. Uostalom, sve te formule imaju manje vise isti sastav. On je najcesce preko dana aktivan i nervozan ponekad kad ga muci zelucic ali sto se probave tice, nema problema. Nocu zna i po 5 sati odspavati. Ponekad se kao i sve bebe malo muci da prdne, ali to isto nije cijeli i svaki dan.
Da mi netko garantira da od neke druge hrane nece bljuckati ili bolje spavati danju, uvela bi to. Ali probala sam novalac ar 2 obroka i doslo mi na isto. A kad sam procitala da te ar hrane imaju neku gumu, slabo mi je doslo. Znam da ta guma ima svoju svrhu ali to je mislim bas za bebe koje imaju pravi refluks, tj da kako jedu tako svaki zalogaj povrate u mlazu i ne napreduju zbog toga.
Aymee
@Orangina, moguće
Drage moje jel imala neka od vas problema s probavom. Meni već dva dana vodena stolica. Ne znam od čega bi moglo biti, jer bas neke simptome bolesti ne osjetim, a pupa zeza. Također, izašlo mi je nekoliko bijelih prištića na dojkama i baš ne znam smijem ni mazati nekom kremicom?
Sortiraj odgovore
Najstariji