Evo, mi danas u 6 kod dr... Mali je poceo kasljati, i bas nekako ruzno zahropce svako toliko pa je rekla dr.da dodjemo.. Vise nema ni traga osipu na licu ni onim "izbocenim tockicama"po nogama.. al cu spomenut to pedici... Neka kremica od Adrilab-a mu je pomogla za lice,a njihovo ulje za noge.. Bas me zanima sta ce reci... I nadam se da taj kasalj nije nista strasno....
@Ninaleonita-od moje frendice mali je kurio temp.39 po 3-4 dana za svaki zub... Tako da nista cudno...
url=https://lilypie.com]
Ninaleonita, naravno da moze biti temp od zubica. Iako govore da je od zuba do 38, ima i onih sa puno vecom temp. Vidis li mozda da su desni nabubrene? Ima kakva bijela crta? Skupa sa temp moze (a ne mora) biti i proljevasta stolica, odbijanje hrane i sl. Za temp tusiranje i cepici, koji su takoder i za ublazavanje boli..
Frau, ako si za jos mozemo razmjenit brojeve. Mail ili fb? Noa je vec maher za ustajanje uz prozor, zid, kuhinju.. A seka sve prati budnim okom i vice ja cu pazit bracu da ne padne, pa stane iza njega i obujmi ga rukama ispod pazuha.
Tea, javi sto je pedica rekla..
Tea, javi sto je pedi rekla..
Dea, malac je grintav za poluditi ovih dana ali pripisujem to gornjim jedinicama. Na mjesto obje su mu popucale desni, sad samo cekam.. i dvojka mu se nazire, tj bijeli se jako. A mi danasnji dan upisujemo u kalendar.. popodne je cak 2 sata spavao u komadu, sat pored mene a sat na meni.. dakle inace spava max sat i pol.. nakon toga se lijepo popeo uz komodu na noge da bi dohvatio moj mobitel. Naravno da je nakon toga uslijedio pad uz krokodilske suze..
Frau, tipkamo se kad god hoces.. 😘
Ninaleonita, kako su cure pisale, moze biti od zuba. Nama su prva dva prosla bez temp ali s groznim osipom na guzi.. sad ima nesto osipa ali ni slicno kako je bilo.. ali mislim da ga sad to vise boli,
Aymee
Evo, kaze pedica da su pluca cista!!
Rekla da uzmemo Bisolex kapi i dala nam je Efedrin kapi za nos ako nam bude potrebno (kaze, evo ti pa da imas da netrcis u Pulu). A za osip kaze da je to bilo kombinacija slina+znoj (pokazala ssm joj sliku) i da je jrdnostavno trebalo proci. A ta kremica s kojom mu mazem lice da je dobra za njega jer ima osjezljivu kozu, pa mu pase da mu hidratizira pa mu je zato i ljepsa koza sad a i sprijeci mu iritaciju... A za noge kaze da bi trebala vidjeti, tj."popipati" jer ovako na opis da nezna. Ali ako mu pomaze to ulje da nastavim... Uglavnom, sve ok s malim... Upravo zaspao...sad jos stariji pa sam na konju!!
Dea, znam da nije utjeha ali i moji su zadnje dane ludi ko puške... Dernjava i cviljenje od jutra do veceri... Da se sad ne ureknem (jer najcesce tako bude),zadnjih par noci spavaju super... Al ne naci da ce tako bit i nocas...
Cure, moram nesto komentirati a ne tice se direktno nasih beba. BLJUJE mi se od mamica koje imaju "savrsene" bebe. Sve redom su uvijek dobre volje, ne placu, od navrsena 2 mj spavaju cijelu noc i ne bude se za hranjenje (neovisno o tome cime se hrane), ne njurgaju, ne cendraju, nisu ih mucili grcici, zubi, spavaju po danu i noci (kad mama kaze: spavaj! Beba zaspe), itd.. umorit cu se od pisanja a ceka me noc, 🤣🤣🤣🤣 jbt, gdje su nasle takvu djecu? 😂 GMO?
Aymee
Cure, moram nesto komentirati a ne tice se direktno nasih beba. BLJUJE mi se od mamica koje imaju "savrsene" bebe. Sve redom su uvijek dobre volje, ne placu, od navrsena 2 mj spavaju cijelu noc i ne bude se za hranjenje (neovisno o tome cime se hrane), ne njurgaju, ne cendraju, nisu ih mucili grcici, zubi, spavaju po danu i noci (kad mama kaze: spavaj! Beba zaspe), itd.. umorit cu se od pisanja a ceka me noc, 🤣🤣🤣🤣 jbt, gdje su nasle takvu djecu? 😂 GMO?
Da da, sve redom savrsena djeca,a kad se pojave negdje u javnosti kaos i rasulo, a one kao u cudu-ma evo,danas poludio...inace NIKAD nije takav...
Da da, sve redom savrsena djeca,a kad se pojave negdje u javnosti kaos i rasulo, a one kao u cudu-ma evo,danas poludio…inace NIKAD nije takav…
E da, upravo to! NIKAD nije takav! Ne, samo ga ti vecinu dana, duso draga, ignoriras pa ne cujes da demoni!
Aymee
Ili jedes ( da ne kazem sto ) pa je moje dijete najgore na svijetu. Ne bi se dotakla toga da se nisam cula s jednom takvom koja mi je pocela nabrajati kako su njena dvojica bila "savrsena".... Moj nije takav ali je MOJ i najsavreniji je na svijetu uz sva cendranja i cupanja mene za kosu govoreci mi: vuee, eh, aaah..
Aymee
Evo moj stariji upravo pokusava zaspati.... Uspavljivanje izgleda ko scene iz egzorcista.. Nemam pojma zasto- nikad nije takav!!
,
Hahaha Aymee vjerujem da zivcira... iako je moja bas takva.. osim sto jede po noci i danju uglanom ne spava 😁 ima neki svoj govor da nam kaze kad joj je nesto pa place samo kad je zapostavljena 😂😂😂😂 moji su rekli da nam to mora vratit, ako ne prije onda u pubertetu 🤔 ne slazem se bas s tim ali vidjet cemo!
Danas smo papali grozde 😉 super je reagirala! Imamo domace nespricano!
Dea, moj mail je chupsi81@gmail.com, tam si razmjenimo mobitele 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji