Tea, nadam se da su ti klinci odspavali noc. Moj se budio 10rak puta i naravno vec u 6 i 30 ustajanje..
Mirjanos, jesi krenula sa dohranom? Jel malena kakala u meduvremenu? Normalno je kad se krene sa cvrstom hranom da im se kakanje prorijedi. Ja sam sa curom tako znala vracat na samo dojenje da se pokaka. Pa krenula opet sa kasicama nakon 2-3 dana
Mali jedno budjenje ali zato stariji nekoliko puta...
Mali je spavao do malo prije, a stariji se probudio u 5.50 i stalno nesto njurga i luduje... Sad cu ga izvest van, pa nek se malo istrci i izdivlja sa psom pa ce se umoriti i smiriti...
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Mi prijavljujemo tesku noc... naime, pocela sam sa uspavljivanjem u kreceticu. Dojila sam 3x sjedecki i u 5h sam pala u nas krevet zajedno s njom... nisam izdrzala 😣 nadam se da ce kroz par dana naucit bar taj prvi dio noci biti u kreveticu pa da kasnije to produzujemo... ne mogu vjerovat kako se brzo navikla... u mjesec dana je pocela jesti 5x po noci... a do odlaska na more se znalo dogoditi da cijelu noc ne trazi cicu 😣
Strgana sam!
Orangina je pisala da ju je uspavljivava u kindacu i uspjela u tome...
Tj, svog malog! Samo je sad nema da podjeli neke savjete
Tj, svog malog! Samo je sad nema da podjeli neke savjete
Mislim da je dio Orangininog uspavljivanja u kreveticu bio pustanje malog da se isplace uz povremene dolaske k njemu da ga utjesi..
Ja priznajem da sam slaba na njihov plac i da ja to ne mogu, i po cijenu mog nespavanja i cjelonocnog nacicavanja..
Mozes probati drzati tetricu na sebi kad ju uspavljujes i spustiti je na tu tetricu, imat ce tvoj miris i bit ce joj topla podloga, ovako ju spustas na hladno i to ih zna probuditi..
Svi prijavljujemo lude noci. I mi smo cicali jedno 5 puta, a budila sam se stalno. Tek je nekad jutros uspjela zaspati. Ne znam čime vise ovo da pripišemo, ali bas nas slomi
Frau probaj približiti Krevetic vašem krevetu, da si joj sto bliže. Probaj u njenom krevetiću da je ljuljuskaš, tipa svojom rukom madrac da ljuljuška.
Cure, evo da javim novosti. Uspavljivala sam malenu popodne, plakala je sat vremena... stvarno strasno! Kad je bila u najgorem placu digla sam ju, naravno ona bi momentalno prestala, nakon kratkog vremena je opet spustila i udaljila se van. I tako sat vremena, na kraju je zaspala dok sam je gladila po licu. Mislila sam da ce potrajat spavanje nakpn toliko placa, ali se frajerica probudila za pol sata, kao i obicno.
Kasnije mi je zaspala vani u setnji u kolicima. S tim nemamo problema, to se usavrsilo na moru 😂😂😂😂 i sad navecer smo se okupale i malo podruzile i u krevet. Otpjevala sam koju pjesmicu, poljubila je i pozelila laku noc. Odmah je pocela vriska. Trajalo je nekih pol sata uz moja vracanj, pa dizanje, pa mazenje, pa vracanje u krevetac. Na kraju je zaspala dok sam saptala snjeguljicu 😁 uzivila sam se u pricu i nju je to umirilo!!! Od sad krecem sa pricama! Zaspala je i nadam se da nema budenja jos dugo! Jos moram smislit neku taktiku za nocno uspavljivanje, sigurna sam da joj ne treba cica svakih sat vremena.
Jutros sam kupila inhalator u kombinaciji sa aspiratorom. Isprobam sutra pa javim kakav je!
Tea, nadam se da su ti klinci odspavali noc. Moj se budio 10rak puta i naravno vec u 6 i 30 ustajanje..
Mirjanos, jesi krenula sa dohranom? Jel malena kakala u meduvremenu? Normalno je kad se krene sa cvrstom hranom da im se kakanje prorijedi. Ja sam sa curom tako znala vracat na samo dojenje da se pokaka. Pa krenula opet sa kasicama nakon 2-3 dana
Jesam, krenula sam s dohrabom. Danas sam joj dala sljivu i pokakala se nakon 2sata..
Jutroo, mi se sinoc vratili za zg, povratak na originalne postavke. Falit ce mi jako drustvo za njega, jer je stalno bio okruzen rođacima, bakama, djedom, i bas uziva kad je graja oko njega. Ovdje smo uglavnom samo nas troje 😏.
Malcu izbija drugi zubolino. Živcano nekad vrisne, vjerojatno od boli, ali je ok. Dobro i spava (ovo sam se mislila hocu napisati jer po defaultu včrs ce biće grozno 😂😂)
Frau kako prođe noc?
Orangina nadam se da sve stima i kod vas.
Nadam se i ja da je s Oranginom sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji