Mi koristimo lumpi 4 vec neko vrijeme. Trojka mu je krenula propustati preko noci pa sam uzela 4 (iako kilazom jos nije bio u tom rangu). Ako mu je veliko oko noge probaj mu ih malo vise na trbuh postavit.
Sa curom sam koristila pampers i vecmsa 2 mj joj je propustao na sve strane, i zeleni i bijeli tak da smo od njih odustali.
Jutro cure!! Naspavale se u svom krevetu... jeeej!! Koja sreca 😉 tu je trenutno 26 stupnjava... sad budem si zimsku jaknu obukla za setnju 😁 nakon onih 35
Aymee ti poznajes svoje dijete pa mozes ocijenit sta ga smeta 😉 mijenjaj mlijeko...
Za klopicu danas imamo domace tikvice 😍 jedva cekam da je skuham i isprobam ono cudo od aparata!!! Sad sam skuzila da mogu i sterilizirat manje bocice.
Kako su vam djecica? Dea liceko? Mirjanos kasljete li?
Mene nesto grlo pocelo zezat... jel smijem propolis?
url=https://lilypie.com]
Jutro, mi smo na bijelim pampersicama 3, i kao da su mu na knap postale. Uskoro nam je pregled, jedva cekam vidjeti koliko ima kilica, u 5om mjesecu se zadnji put mjerio.
Mi jos na moru, ovaj tjedan se vracamo, can’t wait.
Aymee izgleda stvarno da na mlijeko reagira.
Dea imamo pekač kruha, ali skuplja prasinu, ti si me sad pomamila, mogla bi ga vratiti u opticaj.
Cure u dohrani, koristi li koja koje biljno mlijeko? Rizino, zobeno...?
Frau, da bas je zahladilo. Moja cura je zadnja 2 dana stalno bosa i sjedi na hladnom podu, nikako ju nagovorit da obuce carape ili slape. I jucer navecer pisanje svakih 5 min
Mislim da propolis smijes, ionako je lokalno i neces potrosit cijelu bocicu.
Vicky, mi ogledavamo taj pekac vec neko vrijeme i uvijek sam nalazila neki novi recept za klasican kruh i odustali od pekaca. I sad nam je moja mama htjela uzeti nesto za useljenje i reko ajd onda pekac. I odlican nam je. A mozda s vremenom i nas krene skupljat prasinu
Za biljna mlijeka je preporuka iza godine dana, s tim da ne zamijeni osnovno mlijeko u prehrani djeteta, vec ono povremeno u neko jelo.
Noi je lice sad ok. Jos smo na Elidelu nakon onih kortica, probamo smanjiti pa se opet pojavi, onda opet pojacamo Elidel i tako u krug. Mustela uz to u kombinaciji sa Biodermom.
Hvala na preporukama za pelene. Dea, pokusala sam mu dignuti vise na trbuscic pa mu spadnu. Ima ga, tezak i dugacak al sav nabijen.. vidjet cu s frendicama sto koriste pa pokupiti uzorke.
Frau, nama je vjerojatno problem u proteinima kravljeg.. vidjet cemo sto ce dalje biti.
Mislim da ga jako muce gornji zubi, sav je nikakav ovih dana..
Aymee
Mi smo pali s kreveta 😣 ima modricu pod okom... sad to ne mogu od nikog sakrit 😁 sve je ok! Nema straha... opet ju se neda uspavat. Smije se i igra! Bilo je placa i kad joj dodirnem modricu okrece glavu kao da ju boli.
Nadam se spavanju poslije klope.
Aymee, mozda dodemo uskoro... javim se svakako. Pusti koju fotkicu da vas pratimo!! 😉
Joj i moj je pao jutros s kauča, premrla sam. I ima modricu ispod oka isto. Pa jbt kad je uspio, bio mi odmah iza leđa, isla mu samo casmatino namjestit na pod. Bas sam se lose osjecala.
Hvala na preporukama za pelene. Dea, pokusala sam mu dignuti vise na trbuscic pa mu spadnu. Ima ga, tezak i dugacak al sav nabijen.. vidjet cu s frendicama sto koriste pa pokupiti uzorke.
Frau, nama je vjerojatno problem u proteinima kravljeg.. vidjet cemo sto ce dalje biti.
Mislim da ga jako muce gornji zubi, sav je nikakav ovih dana..
Probaj onda presavit pelenu unutra i tako zaljepiti..
Frau, zao mi je za pad, bitno da je sve ok.. Ocito smo sve sa grupe to prosle, nazalost.
Ja ne znam za vase, ali ovi moji ce mi ispit zivce na slamku. Jucer je starija isla leci sa tatom, za 1h sam ja dosla sa malim i ona je i dalje bila budna, a tata spavao
Onda je i mali zaspao, ona se umirila. Planirala sam se ustati i staviti sude prati i malo pospremiti. Cim sam se ustala slijedilo je pitanje gdje idem. Dakle, 15 do 9 sam bila prisiljena ici spavati s njima jer ona ne bi nikako zaspala i pocela bi vristati, pa tek onda ne bi bilo spavanja za nikoga.. U cijelom vikendu ja nisam imala ni 5 min za sebe a da mi nitko nije visio na rukama ili vristao mama
bok cure! evo me nakon sto godina! ne stignem sad sve propušteno čitati, ali imam pitanje.. beba ima skoro 9 mj i prvi put temperaturu, od petka. nadam se da je od zubića. ima donju 1 i izbijaju gornje jedinice. plače, ne spava, vruća je, temp 38.5 najviša. stavljali čepiće. jesu li vaši od zubića imali temp i je li to povezano? hvala
Aaa Vickey nasi po dogovoru 😁 kod nas je sve ok! Modrica se povlaci... dok tata dode nece biti ni traga ozljedi 😉 nadam se da ste i vi dobro!
Dea, da razmazenci mali... mozda je vrijeme da ju pocnes uciti da se sama uspavljuje... ali za to je potrevan drugi prostor inace ste svi u problemu... nismo razmjenile br zadnji puta 😑 da si saljemo slikice... Noa je sad vec sigurno drugaciji..
Nina, mi jos nemamo zube, ali znam da temp moze biti od toga. Vidis li da su desni ispucani ili nabrekli?
Sortiraj odgovore
Najstariji