😂😂😂 opsjednutost Oranginom, tek sad vidim da sam dvaput priupitala.
Vicky, bilo je i vrijeme 😉 nek ste streno stigli!!
Nama je noc dobro prosla! Trazila je papati oko 4.30 😉 opet je zavrsila kod nas u krevetu... ali bez budenja i pristekavanja! Spavala je od 21.30 do 4.30 bez cice! Zadovoljna sam! Jutros se probudila u 8 i spremanje i cica! Sad sam joj nos cistila, ok mi je aparat ali sauger vuce bolje. Moramo se malo usemiti. Navodno se sauger usmrdi od ciscenja nosa, to mi je vise ljudi reklo. Mene je jucer dobro napario inhalator... nadam se da ce danas i nju.
url=https://lilypie.com]
Oprostite cure, nikako da se javim. Puno sam u zaostatku pa nisam u toku sa svime..
Svasta se kod nas dogadalo, ja sam opet na antibiotiku, obavljena kiretaza, nakon nje jos vise krvarila jer nisam mirovala. Kako mirovati uz malo dijete!??
Mali obavio pregled sa 7 mj. 8,3kg 71cm tjese me da je to ok ali dali je dovoljno da je dobio samo 260g u 25 dana?
Netko je pitao za pelene (mozda Aymee), mi koristimo preko dana Pampers Baby Dry broj 3 6-10kg i te su mu malo uske oko trbuha i nogica.
Preko noci iz Lidla Lupilu br.4 7-18kg i onaj cicak skroz zaljepim i nikad ne propusti cijelu noc.
Za uspavljivanje: nemam ni ja srca slusati plac, ali skuzila sam da ga mogu drzati u rukama cijelu noc i nece zaspati!
Kod nas pali rutina, i odlazak na spavanje na vrijeme.
Ovo drugo je teze za skuziti, danima sam ga promatrala i pisala na papir i sad znam da ne moze biti budan vise od 3h, ako prode toliko onda postane nervozan i placljiv i teze zaspi. Ne ide spavati tocno u 20h svaki dan, ovisi kad se probudio ujutro, pa koliko je odmorio preko dana...ako drijema i probudi se ranije zbog kakice ili nesto slicno onda se probudi s placem i vec nakon sat i po trlja okice.
Drzati se rutine, zamraciti sobu za nocno spavanje, ugasiti nocne lampe, tiho pricati i dati do znanja da je sad vrijeme za spavanje a ne za igru.
Kod nas: vecera kasica, kupanje, masaza, pidama, cicanje i spustanje u krevetic i odem iz sobe.
Ne kupamo se bas svaki dan ali onda ga predem trljacicom i masiram uljem.
Kad uspijete s nocnim spavanjem onda pocnite s dnevnim.
Jedini problem koji sada imamo je da je toliko naucio spavati u kreveticu da ne moze zaspati nigdje drugdje. Ni u autu, ni u baby parku.
Probala sam ga setati u kolicima kad mu se spavalo pa je plakao do doma.
Orangina,ako je malac vesel, lijepo jede, puni pelene, spava, igra se, onda nemas razloga za brigu. Mpzda je isao vise u duzinu ovaj mjesec... Nemoraju sca djeca dobit skolski na kilazi... Moji su npr.oboje mrcine... Mali sad ima 9,8 kg, dok je stariji u to vrijeme imao 11.2 kg na istu duzinu od 71 cm. !!! A mali od susjede na istu duzinu ima "samo" 7.5 kg i potpuno normalna, zdrava i vesela beba!!!
(moj stariji je sa 11 mj imao 13.2 kg. Danas sa 18 i po mjeseci i dalje ima istu tezinu, al je isao u visinu...)
Vicky, bilo je i vrijeme 😉 nek ste streno stigli!!
Nama je noc dobro prosla! Trazila je papati oko 4.30 😉 opet je zavrsila kod nas u krevetu… ali bez budenja i pristekavanja! Spavala je od 21.30 do 4.30 bez cice! Zadovoljna sam! Jutros se probudila u 8 i spremanje i cica! Sad sam joj nos cistila, ok mi je aparat ali sauger vuce bolje. Moramo se malo usemiti. Navodno se sauger usmrdi od ciscenja nosa, to mi je vise ljudi reklo. Mene je jucer dobro napario inhalator… nadam se da ce danas i nju.
Koji ihalator si kupila?
@Tea lijepo jede kasice i redovito puni pelene, ali cica jako nemirno, 2 min.je miran onda skace i vrti se pa se vrati na cicu, 2-3 gutljaja pa opet puzanje po krevetu...nekad mi se cini da ga moram zavezati za sebe. Isto i za podrignuti se neda, pa kod ludiranja sam podrigne
Mirjanos Omron babyduo 😉
Orangina, i moja je postala divlja kod cicanja! A prosli mjesec je dobila cca 500g, sad ce vjerojatno i manje jer je jako aktivnaa. Ako se dobro ponasa, nebi dizala paniku... sad vec stcarno izvode vratolomije 😁
Orangina, zakljucujem da si sad napokon ok! Drago mi je zbog toga!!!
Ja sam svoju pocela i preko dana i navecer uspavljivat u kreveticu. Nadam se da ce malo i produljit spavanje. Bar ovo u sredini dana. Ujutro i popodne mi zaspe u kolicima ili autu ako nesto obavljamo. Ali sva spavanja su uglavnom pol sata. Prije je cak znala sat ili sat i pol odrapit. Ali sad vec danima nece. Zacudo, izdrzi ona 3 sata uz igru i vjezbu.
@Tea lijepo jede kasice i redovito puni pelene, ali cica jako nemirno, 2 min.je miran onda skace i vrti se pa se vrati na cicu, 2-3 gutljaja pa opet puzanje po krevetu…nekad mi se cini da ga moram zavezati za sebe. Isto i za podrignuti se neda, pa kod ludiranja sam podrigne
Iskreno, ja se nebi zabrinjavala za sada... I dr.bi dignuli frku da je nesto alarmantno.. Samo neka on papa kasice, a vjerujem dansi mlijeka uzme koliko mu treba i u kratkom roku...
Frau, Dea, jeste li mozda u setnji? Ja na maksimiru pijem kavu.... cekam da se guzva kodnkiroprakticara malo smanji😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji