Drage iskusne mame, jedno pitanje. Curka se krenula sama posjedati sa bočnog položaja i vojničkog ( odnosno vise noge skupi kao neki zeko i tako se podigne u sjedeći položaj). Koliko je smijem pustiti da tako sjedi, obzirom da je tek počela?
Drage iskusne mame, jedno pitanje. Curka se krenula sama posjedati sa bočnog položaja i vojničkog ( odnosno vise noge skupi kao neki zeko i tako se podigne u sjedeći položaj). Koliko je smijem pustiti da tako sjedi, obzirom da je tek počela?
Sve sto radi sama smije koliko zeli. Iako oni u toj dobi nemaju strpljenja pa brzo produ na drugu igracku, polozaj i radnju. Ono sto ne bi trebala stavljat ju u sjedeci polozaj na duze vrijeme, tipa u kolica, hranilicu ili sl. Ipak je tek krenula i ne bi trebala biti dugo u tom polozaju dok se leda ne ucvrste
Frau kako je Lota?
Moja malena danas je mirnija, cendrava, tuznjikaba i kasljala je 3-4 puta.
Jel Loti proslo?
Ne da mi se inhalirati..jedva sam joj nosic ocistila...
Cure, koje pelene koristite? Mi Pampers (zelene) broj 4. Te su mu jedine velicinom dobre, tj ne propustaju. Sve ostale br. 4 su mu ogromne. Ima li neka iskustva, npr. Dea, Tea, Orangina (nabrajam one za koje se sjecam da su visinom i tezinom slicni nama - oko 9 kg a 72, 73 cm dugi - ili iskustva prethodnih bebica) s nekim drugim pelenam? Nama sve br. 4 su extra siroke oko nozica pa mu curi na sve strane..
Aymee
Mirjamos draga, isto je! Zvat cu sutra pedicu da vidim kad je pregled. Danas nije kasljala sve do puta, onda se rasplakala i ponovno pocela kasljat usred placa... nikakvih drugih nazmaka prehlade nema...
vratili smo se u zg! Napokon doma 😉 sad sam ju uspavala.
url=https://lilypie.com]
Mela, kao sto je Dea napisala. Dok god se ne prevrne, pusti ju. Mi se u sjedeci dizemo u kolicima, iako su spustena. Uhvati se za precku i sjedne. Na podu se jednom samostalno posjeo uz neko minimalno pridrzavanje za gym. Al nema on strpljenja za to, cim skuzi da mu je lakse otpuzati, tj krene se posjesti pa skuzi nesto sto bi taj tren zvakao, odmah se prevali i odgmize, 🤣
Crnogorac. Kad su ga pitali koja zivotinja bi htio biti. A on kaze: zmija - lezim a bjezim, 😋
Aymee
Haha Aymee dobar opis!!! Bas si me nasmijala 😁 kako mu je liceko sad?
Mi smo isto na zelenim pampersicama, ne mijenjam nista da se nebi guza upalila...
Mi smo isto na zelenim pampersicama, ne mijenjam nista da se nebi guza upalila…
Lice mu je bolje ovih dana. Sad mi bas slatko izgleda. Sad sam sve sigurnija da je to vezano uz mlijeko.. naime, otkad mlijeko pije samo pred spavanje i nocu lice mu je bolje. A isto tako, ako se sjetim silnog bljuckanja satima nakon mlijeka nemam druge dijagnoze nego neka alergija. Sto svojoj pedi nisam mogla dokazati i kad bi to spomenula me gledala kao da sam u najmanju ruku poremecena.
Jeste li vi bolje? Kad se vracate u Zg? Hocete li uskoro u nase krajeve?
Aymee
Mi smo isto na zelenim pampersicama, ne mijenjam nista da se nebi guza upalila…
Lice mu je bolje ovih dana. Sad mi bas slatko izgleda. Sad sam sve sigurnija da je to vezano uz mlijeko.. naime, otkad mlijeko pije samo pred spavanje i nocu lice mu je bolje. A isto tako, ako se sjetim silnog bljuckanja satima nakon mlijeka nemam druge dijagnoze nego neka alergija. Sto svojoj pedi nisam mogla dokazati i kad bi to spomenula me gledala kao da sam u najmanju ruku poremecena.
Jeste li vi bolje? Kad se vracate u Zg? Hocete li uskoro u nase krajeve?
Ok, sad sam vidjela tvoju poruku izmedju moje dvije, 🤣🤣🤣
Aymee
Moji su oboje na Babylove pelenama. Sve druge koje smo probali su nam po noci propustale... Sta se tice velicine, sad zavrsavam paket trojke i prelazimo na cetvorku (kupila za probu i cetvorku mu stavljam za noc dok ne potrosimo trojku do kraja). Ima "salamice"na nogama pa mu je zato potreban veci broj...
Sortiraj odgovore
Najstariji