Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    25. Kolovoz 2018. 18:49

Mi smo uveli veceru..  Ja si namazala abc sir na kruh za veceru a mali krenuo vristat cim me ugledao. Isla mu probat dat malo i mali ne zna stat..  Na kraju sam morala brzo pojest da mu ne bude muka. Cure, koja nema neka kupi pekac kruha. Mi smo se odusevili. Ovaj danas kombinacija crnog i obicnog brasna u korist crnog, savrsen..

-Tea-
    25. Kolovoz 2018. 19:52

dea32

Mi smo uveli veceru..Ja si namazala abc sir na kruh za veceru a mali krenuo vristat cim me ugledao. Isla mu probat dat malo i mali ne zna stat..Na kraju sam morala brzo pojest da mu ne bude muka. Cure, koja nema neka kupi pekac kruha. Mi smo se odusevili. Ovaj danas kombinacija crnog i obicnog brasna u korist crnog, savrsen..

Ja sam malom danas u krusku zdrobila plazma keks. Dijete se odusevilo! Nisam htjela pretjerati da mu nebude zlo,pa sam ostalo dala starijem koji na skoro svaku hranu vice mmmmm maaaam! 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    25. Kolovoz 2018. 19:56

A mi kruh ne jedemo osim ako radim pastetu od tune ili piletine... A za to koristimo onaj kruh za tost sa sjemenkama..
    Sendvice, namaze, salame, pastete i slicno ne konzumiramo... Samo kuhano, a uz pastu, krumpir, rizu, palentu, kuskus i slicno sta mi bude prilog nam nepase kruh..  Imam pekac na tavanu... Skuplja prasinu...

• Mirjanos
    25. Kolovoz 2018. 21:15

dea32

Mi smo uveli veceru..Ja si namazala abc sir na kruh za veceru a mali krenuo vristat cim me ugledao. Isla mu probat dat malo i mali ne zna stat..Na kraju sam morala brzo pojest da mu ne bude muka. Cure, koja nema neka kupi pekac kruha. Mi smo se odusevili. Ovaj danas kombinacija crnog i obicnog brasna u korist crnog, savrsen..

Koji pekac si uzela? Koliko treba da ispece kruh?

Mela
    25. Kolovoz 2018. 22:58

Mi smo na kombinaciji mrkva, tikva, riža, jabuka,kruška i banana. Mada bananu nesto slabo hoce 
    ponudim joj ujutru oko 11 neku slanu kombinaciju, a oko 3-4 casa neku slatki. Nekad pojede super slanu, a opet nekad slatku sve zaviti. Valjda treba i njihov tajming potrefiti. 

Mela
    25. Kolovoz 2018. 23:01

Frau iz čega ti pije vodu? 

dea32
    25. Kolovoz 2018. 23:37

Mirjanos uzeli smo Gorenje, duljina oecenja ovisi o velicini struce, programu pecenja i sl.. Tako oko 3h mu treba jer mijesi i dize tijesto 2x i onda pece. Moze se i odgodit pecenje. 
    Mi smo vecinom na kuhanim varivima, ali ja bez kruha ne mogu, navika.. Jaja pecena ne mogu zamislit jesti bez kruha. Nakon kelj variva sam jos gladna ako nemam snitu kruha  A volimo i namazat putar i marmeladu, sir i sl.. Tako da smo odlucili kupit pekac i raditi domaci kruh bez nepotrebnih dodataka, kombinirati brasna i tak.. 
    Mala nije od kruha, najcesce ono sto je namazano na kruh polize prstima  a ni ovako ga puno ne pojede

-Tea-
    26. Kolovoz 2018. 08:11

dea32

Mirjanos uzeli smo Gorenje, duljina oecenja ovisi o velicini struce, programu pecenja i sl.. Tako oko 3h mu treba jer mijesi i dize tijesto 2x i onda pece. Moze se i odgodit pecenje.
    Mi smo vecinom na kuhanim varivima, ali ja bez kruha ne mogu, navika.. Jaja pecena ne mogu zamislit jesti bez kruha. Nakon kelj variva sam jos gladna ako nemam snitu kruhaA volimo i namazat putar i marmeladu, sir i sl.. Tako da smo odlucili kupit pekac i raditi domaci kruh bez nepotrebnih dodataka, kombinirati brasna i tak..
    Mala nije od kruha, najcesce ono sto je namazano na kruh polize prstimaa ni ovako ga puno ne pojede

Sve mi je jasno... Moj tata jede kruh cak i uz juhu...

• Frau_Mund6
    26. Kolovoz 2018. 09:32

Mela, do sad sam joj davala sa zlicicom. u petak je dragi donio bocicu pa sad s njom dajemo. Prihvatila je sve..  sa bocicom jos malo traje jer se igra, ne zna cemu sluzi..  
    Tea, sta jedete za dorucak? Meni je isto nezamislivo jesti jaja bez kruha ili spek, nareske... a ne jede mi se stalno pahuljice ili slicno... 

-Tea-
    26. Kolovoz 2018. 10:58

Frau_Mund6

Mela, do sad sam joj davala sa zlicicom. u petak je dragi donio bocicu pa sad s njom dajemo. Prihvatila je sve.. sa bocicom jos malo traje jer se igra, ne zna cemu sluzi..
    Tea, sta jedete za dorucak? Meni je isto nezamislivo jesti jaja bez kruha ili spek, nareske… a ne jede mi se stalno pahuljice ili slicno…

Vikendom uglavnom ne doruckujemo. Ako da, uzmemo neki keks uz kavu ujutro, a rucak bude oko 14 h. Radnim danima dragi na poslu jede samo meso bez kruha ( pohanu ili pecenu piletinu/ puretinu) i popije pola litre jogurta. A ja doma pojedem cokolino ili petit kekse s mlijekom. Najstariji jede pahuljice s mlijekom, a srednji jogurt, voce, zobene... Kako koji dan.. A rucak bude oko 16 za "velike" , a za malce kako im pase...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.