Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    24. Kolovoz 2018. 11:46

L nece spavat!!!! Uspavljivanje traje sat vremena i jedva drzim oci otvorene... a ona lamace rukama i nogama...  energije kao nikad... 
    Joj boze, kako cemo popodne zgurat... 

url=https://lilypie.com]

dea32
    24. Kolovoz 2018. 14:13

Aymee

Dea, drzat cu se ovih 0 do 6, kupila mu jucer nove. Nuk nam ima onaj oblik pa ju naopako gurne.. ove vrtimo na sve strane, 🤤
    Da, teme su zaista preteske.. al sam se bas nazivcirala jucer..

I moj si je gurao u usta naopako dudu, dok nije skuzio kak treba. Al ako ti te hoce, naravno da neces forsirat nesto sto ne zeli. 

dea32
    24. Kolovoz 2018. 14:16

Frau_Mund6

L nece spavat!!!! Uspavljivanje traje sat vremena i jedva drzim oci otvorene… a ona lamace rukama i nogama… energije kao nikad…
    Joj boze, kako cemo popodne zgurat…

Znam kak ti je.. I moji su krenuli zezat s tim spavanjem. I vise nema nekog uobicajenog vremena za spavanje, spava svakako

• Aymee
    24. Kolovoz 2018. 14:27

Dea, svaka ti cast kad je makar dosada imao ritam. Mislim da nas je ovdje vecina bez nekog posebnog ritma. A. ima samo ritam vecernjeg odlaska na spavanje.. I to je sad vec postao izazov jer hoce da ga mazimo kad ga stavimo u krevetic.. prije bi dobio bocu, kad pojede pusu, dudu, tetru, malo bi se vrtio i zaspao.. i ima neku foru po danu kad skupa legnemo, nakon pola sata se probuditi, popeti na mene i zaspati tako uz uvjet da se tako na krevetu ljuljam par min. Evo ga i sad tako spava.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    24. Kolovoz 2018. 15:07

Mi smo se danas uspavali na pol sata... sad je opet pocela hroptati 😣 i kaslje kao da hoce izbacit slajm 
    Ali ga naravno ne zna izbacit. Sad sam citala da ima puno takvih slucajeva i da cesto traje do prve godine. Nas je pedica poslusala zadnji put i rekla da nista ne cuje..  

• Frau_Mund6
    24. Kolovoz 2018. 16:05

Dea, tocno bi ispizdila da imam jos jednu nespavalicu doma..  nadam se da je to trenutno pa da cemo opet uhvatit ritam. 

-Tea-
    24. Kolovoz 2018. 16:16

Slike govore tisucu rijeci... Uljanikovci, skolarci, penzioneri, bebe sa mamama u setnji, radnici na prozorima i vratima svoga radnog mjesta, nonice na trznici,pa cak i turisti....  Svi su bili uz nas... 3 sata na suncu, krepana sam od urlanja i zvizdanja..
    A i moj malac nece spavat da bar pola sata legnem. Stariji i dragi su zaspali...

dea32
    24. Kolovoz 2018. 21:10

Aymee, moj je dosad imao dnevni ritam koji je odrzavao. Ali kako je sad veci izbacio je jedno spavanje jer spava svakako i nikako mu ustabiliti ritam. Nekad mu se spava 1h nakon spavanja, nekad nakon 3h jos nije umoran. Tu pripomogne i seka koja ga probudi nakon 3 min sna i onda ga mogu slikat..
    Frau, u jednu ruku sam se navikla da su nespavalice oboje.. Na tatu su, koji se u 4.30 ujutro budi bez alarma 
    A ja sam od onih koji su nauceni spavati do 9-10h. Iako to nisam odspavala vec 4 god, vjerojatno vise nikad ni necu. Mozda u mirovini, ako ju docekam (al onda cu vrlo vjerojatno dadiljat unuke pa opet sipak za mene)..
    Tea, sto rec.. Lijepo je vidjeti da su vam se svi pridruzili i ujedinili se sa vama. Nadam se da ce se naci kakvo rjesenje

dea32
    24. Kolovoz 2018. 21:14

Frau, jesi probala inhalirati? Ako nemas inhalator, odi u kupaonicu i pusti vrelu vodu da kupaona bude uparena i neka malena tako dise 10tak min. Onda je stavi na svoja koljena i polozi glavom na nize od ostatka tijela i lupkaj po ledima. Nek se slajm cijedi, ako ga ima.. Imas onaj aspirator na usisavac? Jesi uspjela sto izvuci iz nosa, ako ga imas? Mozda je samo i privikavanje na drugaciju klimu, mozda se samo cuje a nema nista. Navodno je i jaka koncentracija peludi u srednjoj dalmaciji, ne znam gdje si tocno mozda i to pripomoglo..

• Dijana221
    25. Kolovoz 2018. 07:02

Dobro jutro mamama i bebicama 😊 
    Pisete li tjedni meni bebicama? nama ponestaje ideja pa nam slobodno dajte koju idejicu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.