Tea, jesi li ti pisala da Dino nikad nije prihvatio dude sukladno uzrastu? Ja nadobudno kupila 2 paketa Aventovih od 6 do 18 mj i ni cuti za njih.. sazvace 3 puta i pljune. Dok one od 0 do 6 mj obozava..prije 2 mj je htio sve sto bi mu dala..
Aymee
Joj Tea….kada si ovo napisala…"""Strasno mi jensve to jer tu su mi radili nono, mama, tata, dragi i ja smo se tu upoznali, njegov tata je penziju zaradio tu… I danas dok sam gledala povorku ljudi, koji su sutra bez kruha na stolu, kroz grad su mi suze dosle…"""
Sva sam se najezila…
Sutra idem i ja u povorku... Dignula sam ekipu iz radione sa ferja nek dodju i slozili se i svi idemo... Bit ce nas vise nego danas!!!
url=https://lilypie.com]
Tea, jesi li ti pisala da Dino nikad nije prihvatio dude sukladno uzrastu? Ja nadobudno kupila 2 paketa Aventovih od 6 do 18 mj i ni cuti za njih.. sazvace 3 puta i pljune. Dok one od 0 do 6 mj obozava..prije 2 mj je htio sve sto bi mu dala..
Da da, Dino samo ove 0-6... I dalje nece druge
Joj Tea….kada si ovo napisala…"""Strasno mi jensve to jer tu su mi radili nono, mama, tata, dragi i ja smo se tu upoznali, njegov tata je penziju zaradio tu… I danas dok sam gledala povorku ljudi, koji su sutra bez kruha na stolu, kroz grad su mi suze dosle…"""
Sva sam se najezila…
Sutra idem i ja u povorku… Dignula sam ekipu iz radione sa ferja nek dodju i slozili se i svi idemo… Bit ce nas vise nego danas!!!
Mene najvise zalosti to sto one koje bi trebalo biti briga, ne brine to ni najmanje.. a tako je sa svime u lijepoj nasoj.. opet se vracam na natalitet.. zene, radjajte djecu! A kad toj istoj djeci trebaju osnovne zivotne potrebe, nema nigdje nikoga! Koga brine hoce li to dijete imati zaposlene roditelje da mu priuste makar hranu i toplu sobu, jaslice, pelene? Nikoga! Ozbiljnog sam misljenja da za sve probleme treba svatko izdvojiti vremena i pisati prigovor nadleznom ministarstvu. I to veca masa ljudi istovremeno a u sve involvirati medije. Prigovore slati preporuceno s povratnicom pa onda novinama na jednu hrpu.. pa da vidim kako ne bi odgovorili.. radim u takvom sektoru da znam da je primatelj prigovora duzan na isti odgovoriti pisanim putem bio on osnovan ili ne..
Ajme al sam ga sad nadrobila ali stojim iza svega napisanoga. Imam dojam da ih prosvjedi / povorke ne diraju previse. Isto tako, kako je sad u Istri goruci Uljanik, tak i Slavonija ima svoje probleme, Dalmacija svoje itd. Mislim da bi eventualni prosvjedi diljem zemlje za rjesenje svakog pojedinog problema mozda imali nekakvog ucinka. Al ovako, ruzno cu reci, al jednom slavoncu (bez uvrede ikome - ovo je samo primjer) je zao tebe i tvoje familije a s druge strane nece nista uciniti po tom pitanju, nece doci sutra s tobom, nece u Slavonskom Brodu organizirati isto.. cudan smo mi narod.. uh, al drobim.. NE LJUTITE SE NA MENE! I meni sutra mogu firmu preseliti negdje i bit cu na cesti.. da, takav je to posao kod mene..
Aymee
Vicky, imali su bazen na terasi ali su drugi dan krenuli smrcati..
Da, tuzna je situacija u drzavi i tuzno je da se ljudi bore za svoja osnovna prava, da rade i primaju placu da bi uopce prezivjeli. Dok sa druge strane milijuni ljudi izlaze na ulice da bi docekali nogometase koji ce im rec hvala kaj ste dosli i spremit lovu u dzep, a ljude ko j***..
Organiziran je prosvjed u 9 mj, ne znam koji dan negdje oko 14.tog na Markovom trgu, traje cijelo popodne. Bas za sve to sto treba mijenjati, a vladajuci se prave mutavi. I umjesto novog voznog parka moglo se toliko toga novog napravit, popraviti staro, uloziti u djecu, bolesne, u ljude koji ne primaju placu.. Ali sto bi se vladajuci solidarizirali sa narodom i vozili auto star 7 god. Dok istovremeno ljudi voze aute stare 20 god i mole Boga da ih posluzi jos jer nemaju za noviji.. Firmu mog muza navodno kupuju Talijani. Nitko u upravi ne zna (ili ne zele) reci sto ce biti sa radnicima. Ne znaju da li ce ostat raditi, hoce im dati otkaz, preseliti ih.. Uzas.
Al dobro, usli smo u temu koja nije ovdje primjerena jer bi mogla svasta napisat..
Aymee, ne znam jesi probala neku drugu marku? Mi koristimo Nuk, bez problema je prihvatio ove 6-18 mj, prije toga su bile aventove..
Vicky, imali su bazen na terasi ali su drugi dan krenuli smrcati..
Da, tuzna je situacija u drzavi i tuzno je da se ljudi bore za svoja osnovna prava, da rade i primaju placu da bi uopce prezivjeli. Dok sa druge strane milijuni ljudi izlaze na ulice da bi docekali nogometase koji ce im rec hvala kaj ste dosli i spremit lovu u dzep, a ljude ko j***..
Organiziran je prosvjed u 9 mj, ne znam koji dan negdje oko 14.tog na Markovom trgu, traje cijelo popodne. Bas za sve to sto treba mijenjati, a vladajuci se prave mutavi. I umjesto novog voznog parka moglo se toliko toga novog napravit, popraviti staro, uloziti u djecu, bolesne, u ljude koji ne primaju placu.. Ali sto bi se vladajuci solidarizirali sa narodom i vozili auto star 7 god. Dok istovremeno ljudi voze aute stare 20 god i mole Boga da ih posluzi jos jer nemaju za noviji.. Firmu mog muza navodno kupuju Talijani. Nitko u upravi ne zna (ili ne zele) reci sto ce biti sa radnicima. Ne znaju da li ce ostat raditi, hoce im dati otkaz, preseliti ih.. Uzas.
Nas direktor je uzeo novo auto za firmu jer je Audi kojeg su imali vec 4 godine star!!!
Moj Audi je '93 i ima skoro 500 000 km al radi ko urica i nije star!!!
Ma, sveki kaze da ima nekog dela, al za cuvanje u ovakvim situacijama nema problema. Kaze IDI i izborite se za svoju dicu!!
Mirjanos, Lota je isto. Kasljuca nekoliko puta dnevno. Taman pomislim da je proslo pa se nakaslje. Nema nikakvih drugih simtoma, nos ne curi... doma imamo sljez pa cu probat s tim kad se vratim.
Teska tema! Prosvjed je potreban ali ne znam koliko se toga moze napraviti. Kad firma dode do ove tocke obicno ne mozes ocekivat da ce se vratit na staro.
Tea, imate zdrave ruke i noge, sacuvajte psihu i drzite fokus na svojoj obitelji i djeci. Nekad takve stvari mogu biti okidaci da napravite jos bolji zivot.
Slazem se! Svi su takoder izasli na ulice kad je trebalo prosvjedovati protiv istanbulske, ali kad se treba ustati i prosvjedovati jer ljudi nemaju sto jesti, platiti rezije, kupiti ono osnovno, nema nas! Eh, takav smo mi narod.. ali da, to je tema koju ne treba zapocinjati jer ne moze covjek vise ni biti pametan oko toga. I nasa firma je u groznom stanju jer nema tko raditi i koliko god mi je drago zbog toga opet nije jer su jedino radnici ti koji ispastaju na kraju, briga direktora i ostale na visokim pozicijama kako cemo se mi snaci...
Dea, drzat cu se ovih 0 do 6, kupila mu jucer nove. Nuk nam ima onaj oblik pa ju naopako gurne.. ove vrtimo na sve strane, 🤤
Da, teme su zaista preteske.. al sam se bas nazivcirala jucer..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji