Mi smo se evo vratili iz setnje 😉 dragi je zbrisao za zg i ostavio nam seku da pomogne oko male 😁
Super nam je skupa! Uzivamo u setnjama i kupanju 😀 do iduceg vikenda pa svi za zg 😉
Moja spava do kad ju pustim... sve me struh kako ce bit u pubertetu 😂😂😂😂
A za komentare su se povukli... shvatili su da ne trpim savjete 🤔
url=https://lilypie.com]
Vidim da se svi sjecaju reklame, 🤣🤣🤣
Tea, da mu nije mozda mast postala preteska pa mu zato fleke izbijaju?
Dea, lice nam je bilo super do prekjucer, opet mu se pocelo "paliti"…. pokusat cu ga jos koji dan na more odvesti jer mislim da ce mu to pomoci.. iako cendro voli da je more toplo da bi se buckao.. sad sam opet pocela Dexyane mazati..
Danas je protestirao sa spavanjem, ukupno sat vremena od jutra.. 😥
Kad mu se povuklo ovo oko usta nisam vise mazala... Samo vodom perem...
url=https://lilypie.com]
Dijana kako je prosla svadba i cuvanje?
Dobro je proslo, baka spremala kasice, ja dolazila kad je bilo vrijeme za siku, navecer zaspao oko 21h i probudio se 10min nakon sto smo mi dosli, to je bilo oko 1h :)
Dea bas mi je drago da je Mustela pomogla.
Orangina, vise se napinje. Sad sam uvela vise vode na kasikicu, i imala je jutros finu kakicu.
Kako smo uveli krutu hranu, ona se bas budi tokom noci skoro svaka dva sata, malo cica i opet zaspi.
Dijana, super za provod.
Frau, uzivajte na moru, malenoj je tu ipak najljepse.
Dijana kako je prosla svadba i cuvanje?
Dobro je proslo, baka spremala kasice, ja dolazila kad je bilo vrijeme za siku, navecer zaspao oko 21h i probudio se 10min nakon sto smo mi dosli, to je bilo oko 1h :)
Odlicno.
Mela, super za kakicu. Nekad moras glumit majmuna sa tim klincima da nesto pojedu i popiju.. Budenje moze biti od bilo cega, zubici, regresija sna, skok.. Ne mora biti da smeta dohrana nego se poklopilo.
Dea, moguce da nam se dosta toga sastavilo.
Aymee, i ona je kao sat u 7 je ustajanje
Curke bok!
Evo i nas napokon na moru... malena se brcka u Fredovom kolutu i super joj je. Bas uziva.
Ponijeli smo i Casmatino podlogu, stavimo joj igracke i super.
Te 2 stvari cu sada svim preporucivati😂😂
Dea, cestitiam na 4. necaku/necakinji
Cure sto ste duze u dohrani - koliko puta dnevno vam bebe jedu, racunajuci i mlijeko i kruti obrok? Ja kad pogledam mali jede svakih 2 sata, nekad i krace. Jedan kruti obrok ujutro i drugi popodne. I to ostalo se zalijeva mlijekom...imam osjecaj da stalno jede 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji