Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    21. Kolovoz 2018. 21:50

Hellou, nama danas dan bio turbo..
    Frau, moj malac se ne posjeda samostalno na podu, ali kad je u kolicima, hranilici ili ako mu ne daj Boze stisnem nogice, odmah se dize u sjedeci onako iz trbusnjaka..
    Tea, zao mi je sto su i tebe docekale kremice.. ta aderma je ok ali na tvom mjestu bi prvo zicala uzorke i to vise komada od svake a i povela maloga da ga makar ljekarnica vidi.. jer te kremice nisu nimalo jeftine, da ne kazem koliko sam ih na pocetku kupila a da nam uopce nisu valjale.. sad sam izucila zanat, 🤤
    Nego, moja mala mustra je naucila skidati pelenu. Znala sam ga sad kako je vruce preko dana pustiti samo u peleni i kad popodne ide spavati. Danas ga spustim na pod i odem robu pobrati. Skuzim ja da je nesto miran. Virnem u dnevni a mustra odljepila jednu stranu i na pola drugu, dok sam dosla do njega, bio je gol i puzanje pozi (jos uvijek puze vojnicki ali se dize na sve cetiri i ljulja) i sav sretan sto je slobodan! 🤣🤣🤣🤣
    Sto se dohrane tice, mi uzimamo mlijeko prije spavanja i nocu. Buduci da se najcesce budi 2 puta, sasvim dovoljno mlijeka unese a preko dana jede sve sto mu dodje pod ruku.. 

Aymee

-Tea-
    21. Kolovoz 2018. 22:02

Aymee

Tea, zao mi je sto su i tebe docekale kremice.. ta aderma je ok ali na tvom mjestu bi prvo zicala uzorke i to vise komada od svake a i povela maloga da ga makar ljekarnica vidi.. jer te kremice nisu nimalo jeftine, da ne kazem koliko sam ih na pocetku kupila a da nam uopce nisu valjale.. sad sam izucila zanat, 🤤

Ma sacekat cu ja nasu pedicu (osim ako se krene nedajboze siriti)... Imamo neke testere doma pa cemo isprobati... A u Farmacii nas teta vec pozna pa ce nam sigurno dati sve sta ima za probu...
    Mali vragec se ljulja na sve 4... Vec bi bio i krenuo da je vise vremena na puzzlama na podu, al zbog starijeg terminatora smo malo "ograniceni". Sad kad krene u jaslice ce mali bit vise aktivan!!!

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    22. Kolovoz 2018. 09:21

Cure mi kasljemo vec par dana 😣 sad vise nema sanse da ju kupam... cistim joj sa fizioloskom 2x dnevno. Imate kakav prijedlog da pomogne? Hropce dok dise, ne stalno ali kao da joj je spusta iz sinusa... 
    Malo mi je dosta ovog mora! Sjedim cijeli dan u kuci i nadam se spustanju temp da se mozemo okupat i setat... 

• Dijana221
    22. Kolovoz 2018. 16:24

Vicky, slazem se s Teom - dok god ti beba napreduje zaboli te tko sto prica, da nije to bilo bi nesto drugo, ljudi uvijek nesto nadu..
    Sto se tice kasica, isto imam osjecaj kao da stalno jede, ujutro kad se probudi siki, onda prije spavanja, onda nakon prvog spavanja kasica, prije prvog uspavljivanja opet siki, kad se probudi kasica i jos par puta kroz dan siki, nikad na duze od 2h..
    Dea, super za liceko i Mustelu, napokon nesto da mu odgovara! 
    Mirjanos, mi takoder obozavamo Casmatino, preporuke svima 😀
    Tea, kako lice danas? 
    Frau, bas mi je zao sto ste se toliko namucili na moru umjesto da uzivate..

Mela
    22. Kolovoz 2018. 23:16

Aymee i moja curka isto. Najsmješnija mi je kad se digne na sve četri i ljulja se. Primjetila sam da navecer pred spavanje posebno stavlja nogu u usta, a tokom dana rijetko  I da noga joj je bas ukusna, sjećam se kad je Dea jednom pisala čekajte faze kad budu stavljali nogu u usta. 
    Tea, nadam se da je lice bolje. 
    Frau, a joj  osobno ne znam sto bi jos moglo pomoci, osim da sam cula da neko stavlja mast oko vrata da umiri kašalj. 

dea32
    23. Kolovoz 2018. 08:04

Jutro..
    Ja ne znam kako su vasi, ali moji su nenormalni ovih par dana. Strpljenje su mi bezbroj puta gurnuli preko granice, zivci su na najtanjim nitima.. Dakle, ustajanje je vec danima oko 6 i 15. Od trenutka otvaranja ociju krece vristanje za svaku j***nu sitnicu, naizmjence. Sute samo kad spavaju ili jedu.. Mali cak i vristi kad ide cicati, za kasice se ne moze docekat pa vristi zbog toga..
    Frau, nadam se da je malena bolje..
    Mela, da, smjesni su sa tim nogama u ustima. Moj cak sise palac nozni. A  uspavljuje se tako da nogu uhvati rukama i mase sa njom, naravno uz cicanje.

-Tea-
    23. Kolovoz 2018. 09:08

Evo da se javimo... Lice je sad dva dana ok... Mazala dam s nekim testerom.
    Malo se manje javljamo jer je kod nas sou... Dragi je na poslu u strajku, nema place, ja radim u istoj firmi.. Neznamo sta nas ceka. Uglavnom-kaos... Cijelo jutro pratim live snimke.. Izasli su na ulice...

• Frau_Mund6
    23. Kolovoz 2018. 09:15

Jutro cure! Mi se jos mucimo sa kasljem, nije da stalno kaslje, ali nekoliko puta na dan ju smeta..  i kad se rasplace onda se pocne spustat pa ju gusi, sto znaci da je nos pun. Cistimo sa fizioloskom 2x dnevno. 
    Inace se dobro ponasa, vesela je, igra se 😉 otkrila je nogice, svako malo palac zavrsi u ustima 😁 i ja se sjecam kad nas je Dea na to upozoravala 😂😂😂😂 
    Dea, zao mi je za tu nervozu kod vas, vjerojatno je do vremena... ove vrucine su ubitacne. 
    Nama je lijepo na moru, iako smo vecinom doma... ali fali nam zg, nasi rituali setanja, frendovi, kava u nasem kaficu... malo mi je i dugo izbivat iz kuce 2 mjeseca 😊 sve dojadi s vremenom 😁 

• Frau_Mund6
    23. Kolovoz 2018. 09:24

Tea, nadam se da ce liceko ostati tako vec od prve kremice... 
    a posao 😣 zao mi je za te stresove... mozda da probate unovcit nesto sa tim zivotinjicama koje imate... ocito vam je tu najveca strast!!! Ja vjerujem da se uvijek od strasti moze zivjeti 😉 

-Tea-
    23. Kolovoz 2018. 09:30

Frau_Mund6

Tea, nadam se da ce liceko ostati tako vec od prve kremice…
    a posao 😣 zao mi je za te stresove… mozda da probate unovcit nesto sa tim zivotinjicama koje imate… ocito vam je tu najveca strast!!! Ja vjerujem da se uvijek od strasti moze zivjeti 😉

Nazalost, nemoze se od toga zivjeti... Snaci cemo se dok god smo zdravi!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.