Cure koje ste na ad-u: drzite li se tocno onoga sto pise na formuli? Moja curica ima 3,5 kg i trenutacno jede svaka tri sata po 90, nekada trazi i cesce. Na formuli pise da bi do 3,5 kg trebala jesti 6 puta po 90, a iznad 3,5 kg 5 puta po 120. Ona definitivno jede vise od toga (cca 8 puta po 90), 120 nikada ne popije kad joj napravim. E sad, nemam pojma sta napraviti. Nastojati je umiriti da ne vristi jer joj jos nije vrijeme za novi obrok ili dati onda kad trazi, onoliko koliko trazi, bez obzira na to sto je to vise os preporucenog? Kako vi to rjesavate? Sutra ce nam biti tocno tri tjedna.
@Dea super za vodene kozice, dobro je proslo, ja se sjecam svojih i bio je uzas!
@Tea evo jos krvarim, 24 dana, prije par dana sam pocela koristiti normalne uloske.
@Teddy moj zna samo nekad bljucnut kad podrigne i to nakon sto se nacicava sat vremena. Neznam kako da ga uspavam nakon podrigivanja jer se na cici uspava a kad ga dignem se razbudi....
Cure kako i kad dajete BioGaia? Bili jucer kod pedijatrice jer sa zacepljenim nosom, crvenom guzom i napinjanjem nisam znala sta radit. Moramo sad njegovu prehladu hitno izljecit da ne prede na uho ili pluca. Dobio je cepice, kapi i sprej. Za guzu novu kremu Bepanten a za kolike moramo masirati trbuscic i podrigivati ga nakon svakog cicanja. Stalno je na cici jer ga nos muci i ne dise dobro.
Ima 4900g i 56cm, produzio se 😁
A sinoc show program! Stavim mu cepic u guzu a on ko iz mitraljeza tekucu zutu kako direkt na mene, imala sam kaku na licu, u uhu, po kosi, cijeli gornji dio pidame i "pocastio" je stolicu i zid iza mene 😂 To je letilo toliko daleko i brzo haha! Onda se smijuljio a ja morala pod tus...
Cure koje ste na ad-u: drzite li se tocno onoga sto pise na formuli? Moja curica ima 3,5 kg i trenutacno jede svaka tri sata po 90, nekada trazi i cesce. Na formuli pise da bi do 3,5 kg trebala jesti 6 puta po 90, a iznad 3,5 kg 5 puta po 120. Ona definitivno jede vise od toga (cca 8 puta po 90), 120 nikada ne popije kad joj napravim. E sad, nemam pojma sta napraviti. Nastojati je umiriti da ne vristi jer joj jos nije vrijeme za novi obrok ili dati onda kad trazi, onoliko koliko trazi, bez obzira na to sto je to vise os preporucenog? Kako vi to rjesavate? Sutra ce nam biti tocno tri tjedna.
Ja se nw drzim nego joj dam jest kad trazi, nekad pojede 30 nekad 60,a nekad 90. U zadnje vrijeme stalno jede 90, svaka tri sata cca. Samo vodim dnevnik koliko jede, i pomocu formule sam izracunala koliko bi trebala jesti i vazno mi je da to ispuni.
@Dea super za vodene kozice, dobro je proslo, ja se sjecam svojih i bio je uzas!
@Tea evo jos krvarim, 24 dana, prije par dana sam pocela koristiti normalne uloske.
@Teddy moj zna samo nekad bljucnut kad podrigne i to nakon sto se nacicava sat vremena. Neznam kako da ga uspavam nakon podrigivanja jer se na cici uspava a kad ga dignem se razbudi….
Cure kako i kad dajete BioGaia? Bili jucer kod pedijatrice jer sa zacepljenim nosom, crvenom guzom i napinjanjem nisam znala sta radit. Moramo sad njegovu prehladu hitno izljecit da ne prede na uho ili pluca. Dobio je cepice, kapi i sprej. Za guzu novu kremu Bepanten a za kolike moramo masirati trbuscic i podrigivati ga nakon svakog cicanja. Stalno je na cici jer ga nos muci i ne dise dobro.
Ima 4900g i 56cm, produzio se 😁
Ajojjj bas mi je zao da je prehladjen ahhh 😟😟
Vazno da napredujee,super hihihi 🤗
A sinoc show program! Stavim mu cepic u guzu a on ko iz mitraljeza tekucu zutu kako direkt na mene, imala sam kaku na licu, u uhu, po kosi, cijeli gornji dio pidame i "pocastio" je stolicu i zid iza mene 😂 To je letilo toliko daleko i brzo haha! Onda se smijuljio a ja morala pod tus…
Bas sam se nasmijala..
Ja biogaiu iskreno dam kad se sjetim. Nekad ujutro, nekad popodne, nekad zaboravim (mozak radi na samo 3% ). Jedino sam primjetila, ako dam popodne ili navecer, probava mu proradi oko 4h ujutro
Kad ju dam, dajem cisto na zlici, bez vode, mlijeka ili sl..
Bubamaro, ja sam mu davala do mjesec dana na zahtjev a jeo je uvijek vise od propisanog na kutiji. Doduse i bljuckao je dosta ali mu nisam ogranicavala. Davala i dajem vode i caja izmedju obroka. Sad, tj nakon mjesec dana se trudim drzati razmak od 3 sata. Ako krene plakati, malo se nosimo, popijemo par gutljaja vode, polako krenemo presvlaciti pa ako se smiri kad je gol pokrijem ga i pustim par minuta itd.
Aymee
Orangina, ja mu BioGaiu dajem izmedju jutarnjeg (8, 9 obroka) i ovoga oko 12h, bar 15, 20 min prije jela..
Aymee
I moja se cura nesto sinoc oko 1h najela,pa onda show program,zaspala ali se uzmucila,pa ja je dignula kontam mozda je treba opet pronosat da podrigne,onda skontam da se ukakila,pa je presvukla,pa opet legla,pa nakon toga pocela plakatu,natezati se,ja joj dala da jede,spustila,opet muci se,nosaj pjevaj,pa se izbljuckala citava,nekad oko 3.30h opet sikila i onda se doslovno pokakila citava,morali je kupati,jer se sv3 sljevalo niz ledja,doslovno,ne lazem,i poslije toga je ko top zaspala u 4.30h do 8h,meni grudi eksplodirati. Koma ziva
Drage moje kako ste?
Mi smo dobro. Sutra imam pregled kod doktorice pa sam malo uzbudjena i moram se depilirati a strah me ajojj :))
I maloprije mi bilo rozo na toaletnom pa se nadam da do sutra necu dobiti.
Drage moje kako ste?
Mi smo dobro. Sutra imam pregled kod doktorice pa sam malo uzbudjena i moram se depilirati a strah me ajojj :))
I maloprije mi bilo rozo na toaletnom pa se nadam da do sutra necu dobiti.
Hey draga, ja isto sutra imam pregled s tom razlikom da sam ja dobila u nedjelju i nadam se da ce do sutra stati. Zvala sestru, kaze da je vazno za uzv da ne krvarim jako. I ne znam hoce li biti pravilo, ali ja sam imala uzasno bolne menge, ovaj put me malo zuljalo. Kad kazem bolne, to znaci da sam dobivala injekcije protiv bolova i rusila se u nesvijest. Porod je bio mala beba za one bolove, hahahaha
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji