Dea, nudim joj vodu ali bas slabo hoce. Vise prolije nego sto popije.
Hvala na prijedlogu da kroz igru vise ponudim.
Aymee, da se curka pita , tikvicu bi samo spremale. Bas sto kazes neku hranu vise vole, neku ne.
Tea, moja ima sitne pristice na usima, djeluje kao da je koza hrapava. Uredno to cistimo i onda se povuce. Mislim da je to od znoja i vrucine. Po vratu sa straznje strane isto zna dobiti crvene tockice. Cistim joj svako jutro sve redom i 2x se tusiramo. Stanem s njom pod tus i pustim vodu. Uziva!!!! Isplazi jezik i pije 😂😂😂😂 obozava vodu.
url=https://lilypie.com]
Aymee i moj se najvise voli “istovariti” lezeci na trbuhu 😂.
Mislim da imam najgoru sveki in the world. Jutrosnji biser: “on ti je gladan , nemas ti mlijeka, male su ti grudi”. U ovim trenucima se stvarno radujem povratku u zg.
Aymee i moj se najvise voli “istovariti” lezeci na trbuhu 😂.
Mislim da imam najgoru sveki in the world. Jutrosnji biser: “on ti je gladan , nemas ti mlijeka, male su ti grudi”. U ovim trenucima se stvarno radujem povratku u zg.
Ma pusti sveki nek prica sta hoce... Moja sestra je imala petice i par dana nakon poroda je mlijeko doslo i za 5-6 dana pocelo nestajati usprkos tome sta je mala stalno bila na cici da si navuce mlijeko.. A s druge strane, moja prva zrmana ima jedva jedinicu i dojila je oboje klinaca po 20 mjeseci!!! Dokbti beba napreduje, "prst u uho" i boli te dupe sta ko prica!!!
Juhuu! :) Evo, ja pijem trecu kavu i uzivam... Danas kuha sveki pa imam jedan posao manje... Najstariji se upravo igra sa obojicom malaca tako da mogu popiti kavu u miru...
Nocas su opet oboje lijepo spavali pa smo svi odmorili ovaj vikend...
Kako su vasi terminatori?
@Tea hvala na info za spiralu, sad samo trebam docekat jednu normalnu menstruaciju.
Ove fleke sto mu se javljaju na licu, uvijek na istom mjestu ili? Moze biti da samo zilice postanu vise vidljive.. Sitni pristici od znoja ce proci, kad se oznoji prodes s mokrom tetrom.
Nama je noc bila osrednja, odspavala sam 5h, nikako da taj treci zub lijepo izbije, mala bijela tockica a desni nabubrene.
@Mela za kakicu sve ovisi dali se muci, napinje. Riza i mrkva zatvaraju, Dea napisala sta otvara pa vidi da kombiniras. Moze i zobenu kasu. Malo maslinovog u povrtne kasice. Ne mora kakati svaki dan ako nema problema.
@Dea haha tvoji klinci znaju gledati na sat cini mi se, nema duzeg spavanja 😂 Kako vam je u stanu sada, kako malome lice?
@Frau jej mrkvica! Dobrodosle narancaste fleke haha!
@Aymee jel to ona reklama za osvjezivac? Pa klinac ide kakat u Karlov wc jer tamo mirisi 😂 Bitno da ja neznam koji mi je PIN za mob. Strasno!
@Vicky a boze koji komentar od sveki. Znam da je tesko ali probaj ignorirati. I mene je moja familija zivcirala sto se tice prehrane.
Smatraju da sam previse na netu i da "izmisljam toplu vodu" jer eto pazim sto dajem od hrane.
Trebala sam dati kekse i mlijeko pa bi mi zivot bio laksi i nebi se budio po noci.
Davati samo voce jer to ce sigurno pojesti. Sve mora biti tekuce i glatko, nedaj Boze da ima teksture ili da proba hranu za prstice itd.
Najbolja je moja baba: Mali ti sad ima zube, mora prestat cicat.
Frau, moj pokusava pit podu kad ga umivam. Al ovo pod tusem je vrh Moj bjezi kad cuje da sam upalila tus. Al kad ga krenem tusirat smije se jer ga skaklja..
Orangina, izgleda da znaju ili imaju neki alarm u guzici, ne moze proci 7 a da oni jos spavaju bez obzira kad idu spavati. Jucer je cura zaspala u 21.45, probudila se 10 do 7, inace ide spavati oko 20.30 ali mi je u 18h zaspala u autu kad smo se vracali od mojih.. U stanu je super, vec smo se privikli. Jedino nam fali blizina parka da se curka ujutro izmori. A malom je lice donekle ok. Ima 2 fleke po licu i na vrhu nosa. Danas si je nokticem izgrebao i raskrvario nosnicu iznutra, a ni nisu mu bili veliki noktici, al ocito ga svrbi. Mustela nam se pokazala dobrom, bar se te fleke ne sire, iste su kako su ostale nakon kortica.
Vicky, kak kazu cure, kroz jedno uho unutra kroz drugo van. Sreca pa ne zivite skupa..
Aymee reklama je bila bas fora Kako je vama lice?
@Tea
Ove fleke sto mu se javljaju na licu, uvijek na istom mjestu ili? Moze biti da samo zilice postanu vise vidljive.. Sitni pristici od znoja ce proci, kad se oznoji prodes s mokrom tetrom.
Nisu uvijek na istom mjestu... Danas ih nije bilo, a i ti sitni pristici su kao manje izrazeni danas... Nemam pojma vise...
Vidim da se svi sjecaju reklame, 🤣🤣🤣
Tea, da mu nije mozda mast postala preteska pa mu zato fleke izbijaju?
Dea, lice nam je bilo super do prekjucer, opet mu se pocelo "paliti".... pokusat cu ga jos koji dan na more odvesti jer mislim da ce mu to pomoci.. iako cendro voli da je more toplo da bi se buckao.. sad sam opet pocela Dexyane mazati..
Danas je protestirao sa spavanjem, ukupno sat vremena od jutra.. 😥
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji