Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    25. Srpanj 2018. 18:51

Aymee

-Tea-

Cure moje drage, ja sam koma… Danas sam nasla svoju dogu kako nepomicno lezi… Uginuo je… Najvece svjetske maze vise nema..
    Nadam se da je otisao na neko bolje mjesto bez previse patnje…

Ajme Teica, bas mi je zao, 😪 Vjerujem da se nije puno patio i da je mirno otisao.

Hvala... Ja vjerujem da nije patio.. Jer oba psa su slobodna u dvoristu i cijeli dan jure oko kuce. Bili su mi u vise navrata na terasi... Oko 10 je isao s najstarijim malim bacit smece i poslije toga sam oko 16 izasla na terasu i zazvala ih...ali on nije dosao... Vjerujem da ga je izdalo srce.. To su jako veliki psi i imaju genetski problema sa srcem.. Bas prevelika tuga..

url=https://lilypie.com]

Mela
    25. Srpanj 2018. 21:03

Dea kako je Noa sada, kako lice? 
    Frau, jeste uspjeli srediti tjemenicu? 
    Tea, nadam se da je bebica bolje. 
    Mi prijavljujemo da je vještica stigla  Puno manje boli nego prije poroda. 
    Mirjanos kako si ti? 

Orangina
    25. Srpanj 2018. 21:56

@Tea zao mi je! Ljubimci su dio obitelji i znam kako je...

Cure vec neko vrijeme zelim pitati i uvijek zaboravim. Jeste vec pripremale grasak, mahune, jagode i marelice? Kako da marelicama skinem kozu a kako da grasak bude gladak, uvijek su komadici valjda koze?

Jel se moze beba ugusiti s kojim komadicem graska?

• Frau_Mund6
    25. Srpanj 2018. 23:14

Jao Tea,jako mi je zao 😣 
    Mela, jos nismo. Sad cu je namazat bademovim pa ujutro cesljanje. Citala sam da je to najbolja opcija navecer stavit. Za sad sam samo cetkala. 
    Mi smo stigli u dalmaciju. Mucimo se sa spavanjem vec par noci. Kad zaspi jos nekako ali uspavljivanje je bas tesko, po 2 sata ju hranim, nosim...

-Tea-
    26. Srpanj 2018. 06:31

Prijavljujemo jos jednu tesku noc... Nadam se da je sve samo do te prehladice i da se nece tako nastaviti.. Nakon boce koji nebi ni popio do kraja morala sam ga prebacit u kolica i ljuljati da zaspi.. I to nekoliko puta... Mozda je i taj skok u razvoju jer se problizavamo 6.-om mjesecu... Nadam se da ce proci sto prije.. Nicas su mi se oko 3 probudila oba malca.. Manji je njurgao iz samo njemu znanih razloga, a stariji je ocito ruzno sanjao.. Mislila sam da cu poludit... Jos me kujica cula da sam budna pa je dosla cviliti na vrata.. Trazila je da ide u kucu da vidi dali joj je dragi mozda tu... Uzas kako ta zivotinjica sad pati... Samo lezi na njegovoj prostirci.. Bojim se za nju..

• Dijana221
    26. Srpanj 2018. 06:51

Mirjanos, ja sam dobila odmah nakon onog krvarenja nakon poroda i onda opet nakon 3mj, iskljucivo dojim.. ali nisu mi bolne kao sto su bile prije poroda..
    Vicky, ja se ne mogu pozaliti 😂😂
    Mela, ovisi koliko je vani toplo, a preko noci svakako.. 
    Tea, moguce i da je skok.. Nadam se da ce maleni biti bolje.. Jako mi je zao zbog gubitka, meni je isto pas sastavni dio obitelji, najtuzniji dan u zivotu mi je bio kad mi je prosli uginuo, to je posebna neka vrsta ljubavi.. drzi se 💕

dea32
    26. Srpanj 2018. 07:32

Tea, zao mi je zbog peseka. Mi nemamo kucnog ljubimca ali znam kako je vezati se za zivotinju jer sam do 18.te zivjela na selu..
    Mozda je skok u pitanju, mozda zubi, mozda regresija sna, mozda samo faza. Tko ce ga znat, al zelim da sto prije prode. 
    Mela, lice je bolje. Odrzavamo ga Elidelom. U subotu sam narucila Biodermu preko neta iz Engleske, za cijenu 1 kod nas sam tamo dobila 2 (jedna 500 ml, druga 200 ml), skupa sa postarinom. Ona mu smanji svrbez pa lakse spava. Iako vise nije crven, koza je zapamtila da ga je svrbilo i sad se i dalje zna cohati..
    Orangina, grasak ti je najbolje skuhati pa ocistiti od ljuski i onda blendati. Bude posla oko toga, ali ako zelis da bude glatka smjesa moras maknut koru. Ili probaj kroz gusto cijedilo sa zlicom protisnuti, trebala bi kora ostati. Mahune jos nisam dala, cekam vikend da kod mame naberem svjeze. Jagode su prosle kod nas kad on jos nije jeo. Marelicu ogulim nozem. Ne znam dal bi mozda i ona isla kao i paradajz, kratko u kipucu vodu i naglo ohladiti.. Mozes probat.
    Frau, imas onaj cesalj za tjemenicu? Ne ona cetka gusta, nego bas cesalj. Nama je s tim sve islo u par poteza..

Mela
    26. Srpanj 2018. 09:03

I mi prijavljujemo neku nervozu. Ona je toliko nemirna, sve joj zanimljivo 5 minuta i opet nervozno ponašanje. Mozda i menga ima veze s tim, ne znam. Točno nekad vise nemam snage.
    Dea, super za lice. Riješite vi to ubrzo.
    Tea, nadam se da danas budete bolje. 
    Dijana i ja ne dozvolim da zaspi mokra navecer, ali najgore sto je probudim svaki put. 

• Frau_Mund6
    26. Srpanj 2018. 12:01

Dea, probala sam sa cetkom i cesljem. Imam bademovo i maslinovo ulje od olevita bas protiv tjemenice. Ali nebi rekla da odlazi 😑 ne znam dali da se zaletim u sibenik po neki sampon. Kod nje je to jako sitno, ali se vec prosirilo od prekjucer. 

• Dijana221
    26. Srpanj 2018. 12:02

Mela

I mi prijavljujemo neku nervozu. Ona je toliko nemirna, sve joj zanimljivo 5 minuta i opet nervozno ponašanje. Mozda i menga ima veze s tim, ne znam. Točno nekad vise nemam snage.
    Dea, super za lice. Riješite vi to ubrzo.
    Tea, nadam se da danas budete bolje.
    Dijana i ja ne dozvolim da zaspi mokra navecer, ali najgore sto je probudim svaki put.

Da, i mi imamo taj problem.. Uopce se ne zeli vise presvlaciti, tj dobro je kad skidam bodic i pelenu, ali kad ga krenem oblaciti pocne vriska i onda mi muka bude kad ga moram skroz presvuci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.