Cure kakav vam je seksualni zivot? Moj katastrofa.
Nemam uopce zelje dok sam hodajuci mljekomat.
Nadam se da je i vaš los, da se malo bolje osijecam 😀
Imam zelju i potrebu al mi fali vremena
A iskreno, najcesce me toliko iscrpe ove male harambase da nemam ni energije ni volje za ista. Ne smeta mi sto dojim, ono opustis se i ne mislis na to. Ne pomaze ni cinjenica da muz radi smjene 6-14h, pa ide uspavati curu i najcesce zaspi uz nju..
Tako da, sve u svemu nije ni kod mene situacija bajna, nadam se da je kod drugih bolja..
Imam zelju i potrebu al mi fali vremena
A iskreno, najcesce me toliko iscrpe ove male harambase da nemam ni energije ni volje za ista. Ne smeta mi sto dojim, ono opustis se i ne mislis na to. Ne pomaze ni cinjenica da muz radi smjene 6-14h, pa ide uspavati curu i najcesce zaspi uz nju..
Tako da, sve u svemu nije ni kod mene situacija bajna, nadam se da je kod drugih bolja..
Ja bi, neovisno o umoru, al dragi dodje mrtav umoran pa mu nije ni do cega..
Aymee
Sorry Vicky ali nama je sad ok 😛 Bilo je trzavica i spavao je u dnevnom, pa moje vjecito krvarenje itd.ali dobili smo i mi svojih 5min! 😃
I ja sam koma, spava mi se, on ode u 8 vrati se oko 20h pa se jedino navecer druzimo.
Sad jedino kad mali nebi BAS zaplakao kad smo vec u akciji bilo bi super hahha!
Moj je losh...niti volje niti mi se da😂😂😂
Mi smo jos kad se prvi rodio rekli da cemo za sex uvijek naci vremena i volje... Tako je i bilo. A sad s drugim takodjer. Bez obzira na umor na kraju dana, njegova 2 posla i mog dana sa dvoje malih, zivotinjama i kucom, uvijek ukrademo vrijeme za sebe... I nemozemo se za sad zaliti po tom pitanju. Klinci su oko 22 uglavnon u krevetima i spavaju pa
do 12, 1 imamo vremena dok se manji ne probudi za klopu. (mada zadnje vrijeme neke dane preskace nocni obrok oko 1 i budi se u 6).
url=https://lilypie.com]
Upravo sam isla presvuci malenog i osjetim da je nekako topal... Ima temp.oko 37.5... E sad, ponasa se normalno, jede, igra se... Mozda je bio malo "kenjkaviji"nego inace sinoc i probudio se nocas pa sam ga morala zaljuljat da zaspi.. Zvala sam ped.ali je na G.O. a zamjenu nemogu nikako dobit na tel...
Neznam, mozda su zubici tu negdje jer zvace sve pred sobom pa je od toga... Sa starijim nisam imala takve slucajeve....
Tea kako si mjerila temp? Do 38,5 je ok ako vidis da je normalan. Moguce da su zubici, probaj mu malo masirati desni.
Dea je pisali da njen mali voli masirati desni na kljunasici za vodu.
Moj voli kad malo namocim trljacicu u hladniju vodu pa to grize.
I onu zirafu Sophie ne prestaje zvakat 😃
Tea, nadam sw da izlazi prvi zubek. Cure su rekle da desni pocrvene i puknu. Mozdda uocis neku razliku.
Nama je po pitanju sexa sve ok. Mogli bi cesce, ali beba po danu malo spava, a mama pada navecer cesto kad ju uspava...
Moja L ima 3-4 kakice kroz dan. Jednu ujutro do 1h nakon budenja i jednu uvecer pred spavanje. Sinoc se to poremetilo, nije se mogla pokakati.. mucila se do 23:00 i opet nista nije obavila. Ne znam kako bi joj pomogla. Cula sam predjutro da se pokakala. Nocas se sva grcila, bacala... sve zbog kakice.
Ne dajem joj biogaiu, jer ima dovoljan br kakica od kad se rodila. Bilo je nekih 10ak, sad smo na 4 dnevno.
Sortiraj odgovore
Najstariji