Kod nas je puzanje, svrbe zubi, valjda i skok u razvoju jer se nacicava ko blesav i jede 3 obroka kasice, sad sa 6 mjeseci je poceo stajati u kreveticu pa "hoda" (vuce noge) pomalo uz ogradu ali nezna sjesti pa place kad mu hvat popusta. A kad se pusti onda padne na leda i urlikanje. Puno plakanja i nervoze a ja sam isto na rubu snage i zivaca.
Brine me to njegovo stajanje, idemo na pregled ovaj tjedan
Jutro! Kako ste provele ovu noc? Meni je manji bio super. Zaspao oko 9, jeo drugi put vec u 11, pa u 3 i sad jos spava... Al zato je stariji imao show... Zaspao oko 10, i budio se svakih sat, sat i pol... Uzas.. Sad sam spakirala dragog i najstarijeg na posao pa idem bazen pripremit na terasu... Pa nek se brcka koliko hoce kad je ovako vruce... Imamo natkrivenu terasu pa ga nece przit sunce i nek uziva. A i malca cu svako toliko rashladit.. Mozda se i ja uvalim s njima jedan djir... Bazen je promjera metar i pol pa stanemo bez beda!!
Nadam se da su vasi imali mirnu noc i da ste se naspavale...
url=https://lilypie.com]
Dea, nadam se da cete ubrzo riješiti i taj problem. Da, nervoza,čupanje lica, uho, mlataranje rukicom i sto vec sve ne.
Sa spavanjem je svaki dan novi dan, upravo pomislim uspostavile ritam spavanja, kad ono novi termin.
Zaspi, i svako malo hoce cicu i ponovo zaspi. Sada se zna probuditi i naglo zaplakati, sto me bas prepadne.
Ne znam da li vaše bebice se vole maziti, ali moja bas ne :-(
Moji imaju trenutke u danu kad se vole mazit, najcesce kad se bude pa su jos pospani. Mali se brzo naljuti i krene negodovati. Cura zna sama doci i reci da bi se mazila. Kad je bila manja vise se mazila, braco je suprotno od nje..
Moji su ok spavali, ali u 6.30vec bili budni oboje..
Dobro jutro cure! Nama su noci ok, bude mu vruce, popije malo vode i nastavi spavati. Jutros doduse od 6 budan uz neka kraca drijemanja do 6.45. Ali preko dana je njegovo spavanje uzasno u najmanju ruku.. nekad odspava sat, nekad pola. Ok, dobre je volje, al ne mogu nista planirati. U subotu nije spavao od 15.30 do 20.30h, 😪
Jucer bili na moru, bas je veselo brckao nozicama kad se opustio.. idemo i danas, cim sad popapamo.
Dea, nadam se da ce vam to cim prije proci..
I ovaj puza posvuda pogotovo za loptama..
Aymee
Dobro jutro cure! Mi spavamo nocu, ali nam je uspavljivanje tesko... danju pogotovo. Danju spava po 20 min. Razmisljam da ju stavim 2x spavati pa mozda produzi... ima djece koja ne spavaju vise od 2x
Tea, pazi leda dok napuhujes bazen. Mene ubijaju vec drufi dan... isto imamo 1.5 m i s5anem i ja!!! A i mala u slaufu 😉
Mi smo se spremili za setnju, stavila bebu u kolica da mogu kucu zakljucat i kolica krenula kad mene naravno nije bilo u blizini. Cujem na katu da beba vristi, kad sam se spustila nasla sam ju prevrnutu u vrtu. Presla je dvije stepenice i pala na bok zajedno sa kolicima. Beba je dobro! Prepala se, ali nije joj se nista dogodilo. Sva se tresem!!! Id silnog placa i cicanja je zaspala, opet je u kolicima. Nadam se da ih nece sad zamrzit...
Frau, vjerujem da si se prepala. Malena jos vise.. Hvala Bogu da joj nije nista. Ne ponovilo se!
Mi smo se spremili za setnju, stavila bebu u kolica da mogu kucu zakljucat i kolica krenula kad mene naravno nije bilo u blizini. Cujem na katu da beba vristi, kad sam se spustila nasla sam ju prevrnutu u vrtu. Presla je dvije stepenice i pala na bok zajedno sa kolicima. Beba je dobro! Prepala se, ali nije joj se nista dogodilo. Sva se tresem!!! Id silnog placa i cicanja je zaspala, opet je u kolicima. Nadam se da ih nece sad zamrzit…
Frau draga, znam kakav sok si pretrpjela. Mislim da ce ona brzo zaboraviti ali ti neces. Ajme kako su samo sekunde dovoljne za sranje..
Aymee
Frau, ne pusem ja, nego pumpa!
Da da, iz iskustva znam da au Jane kolica lagana i brza i jaaaaako mali nagib je potreban da se pokrenu.. Ja cim se zaustavim vucem rucnu.. Sve je dobro dok se beba ne ozlijedi.. Bit xe jos shokova s njima kako budu rasli... Meni je stariji jednom krenuo ispres svekine kuce prema nasoj garazi, i pas je skuzio da sam usla u kucu i da nevidim sta se dogadja, pa je stao pred kolica da ih zaustavi... Bila bi se kolica zabila u garazna vrata..
Sortiraj odgovore
Najstariji