Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    27. Srpanj 2018. 15:03

Evo, ja sam odlucila danas dragog "izvest"na gledanje pomrcine mjeseca... Ima jedan "vidikovac" sa stolom i klupicama nekoliko km.od nase kuce na uzvisini... U blizini nema svjetla od obliznjih sela... Nadam se da ce se vijepo vidjeti.. Uzmemo dekicu, nesto slatkoga, nesto za popiti, koju svijecu i uzivancija!! A kad zavrsi, na cugu s frendovima! 

url=https://lilypie.com]

dea32
    27. Srpanj 2018. 15:53

Kaj je danas pomrcina mjeseca? 
    Ja pojma nemam.. Iskreno nemam ni vremena okrenuti tv na vijesti, ako i okrenem ne cujem nista od njihovo vristanja..

dea32
    27. Srpanj 2018. 15:53

Tea, uzivajte..

-Tea-
    27. Srpanj 2018. 15:57

dea32

Ja pojma nemam.. Iskreno nemam ni vremena okrenuti tv na vijesti, ako i okrenem ne cujem nista od njihovo vristanja..

Je je, veceras.  Onaj "najglavniji" dio je od 21.30 do 22.30. Mi tv uopce ne gledamo, al sam procitala jos pred par dana.... Ja si svako jutro uz kavicu u  5.40 prosurfam  malo po portalima petnaestak minuta pa onda vidim sta se zbiva...  :) Taman dok svi spavaju! 

• Aymee
    27. Srpanj 2018. 17:37

Tea, uzivajte! Nadam se da ce biti dobro nebo! 😁

Aymee

dea32
    27. Srpanj 2018. 18:00

-Tea-

dea32

Je je, veceras. Onaj "najglavniji" dio je od 21.30 do 22.30. Mi tv uopce ne gledamo, al sam procitala jos pred par dana…. Ja si svako jutro uz kavicu u 5.40 prosurfam malo po portalima petnaestak minuta pa onda vidim sta se zbiva… :) Taman dok svi spavaju!

Ja kad svi spavaju pogledam seriju ili film navecer. Ujutro se bude cim se ustanem iz kreveta, ko da imaju senzor u guzici..

Mela
    27. Srpanj 2018. 18:48

Mirjanos i moja bude dosta dugo na cici, po 45 minuta ili cak sat. I dalje je strasno nervozna, a mene bas lomi sve. 
    Tea, uzivajte 
    Dea, isto. Jedini izvor informacija su mi klokanice. TV ne Pamtim kad sam pogledala, i uopće mi ne fali. 
    Ono sto mi nedostaje su moje knjige 

• Frau_Mund6
    27. Srpanj 2018. 20:10

Cure, evo da se javim. Cini mi se da  ovo ulje djeluje 😉  za sad nam nece trebat nista jace... 
    Tea, lijep provod veceras. Bit ce fascinantan prizor. Ovo veceras se naziva krvavi mjesec, u pocetku ce bitu prekriven sa zemljom pa ga "nece" biti na nebu a kasnije bi treba biti crven. Koliko sam skuzila, ta boja ce biti tek iza 22 h pa si uzmite jos vremena. Osim mjeseca i mars ce biti velik u njegovoj blizini pa obratite paznju 😉
    Mi isto planiramo neko gledanje i uzivanje veceras...

dea32
    28. Srpanj 2018. 07:56

Ja uopce ne znam kaj se dogada u svijetu, znam koje su nove djecje pjesmice objavljene na yt 
    Nama je noc bila blaza katastrofa. Uspavljivala sam ga 1,5h, da bi 5 sek nakon sto sam se ustala on bio budan .. I tako cijelu noc. I onda konacno zaspi i pocne trljati rukicama jer ga je svrbilo.
    Poceli smo mazati mustelom pa cemo vidjeti kako ce nam se ona pokazati

-Tea-
    28. Srpanj 2018. 09:34

Evo, ja tek sad pripremam prvu jutarnju kavu!!!! Sinoc je nakraju dragi mene odveo na more da u nasoj ovali pogledamo taj crveni mjesec. Stvarno je bilo prekrasno!!! Dosli doma oko 1 i po, klinci su spavali. Stariji se probudio prije 15 minuta!!!!!! A maleni se vrti i prica od negdje 8 al nije trazio da ga dignem iz krevetica tako da smo i mi produzili danas!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.