Jutro cure!
Dea, drzim fige da mustela uspije!!!
Mi smo jucer gledali mjesec i mars! Nisam bas nesto odusevljena... nedavno je mjesec bio najblize zemlji i bio toliko fascinantan da mi ova pomrcina i krvav mjesec nisu bas nikako bili interesantni.
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Mi s balkona nismo vidjeli ni m od mjeseca tako da nemam dojam kako je izgledao..
Dea, nadam se da ce Mustela uspjeti, strasno je to koliko se pati. Koju Biodermu si mu koristila? Ja dobila 3 vrste testera.. ne znam sto mislis o tome ali jesi li probala malo Bephantena mazati? Takodjer, jedan tip mi je rekao da su oni malome probali sve kreme na trzistu i nista nije djelovalo a jako mu je vlazilo lice kao i tvom malcu. Pa su mu te vlazne dijelove mazali Sudocremom i da im je to jedino pomoglo..
Aymee
Aymee, koristila sam bioderma atoderm intensive baume. Sad sam sa cocoon.uk narucila takvu od 500 ml i atoderm protective od 200 ml, sa postarinom me dode par kn vise nego kod nas ova od 500 ml..
Bepanthen imam testere al pise da ne smije ici na ostecenu kozu, pa ga do sad nisam imala prilike upotrijebiti, s obzirom da jos ima mali krugic na licu gdje je crven..
Probala sam namazati par puta sa sudocremom i sa Dermalibourom, nije bilo pomaka. Iako njima kozu treba vlaziti (a ne susiti) jer gube vodu i lipide iz nje..
Jutro cure!
Dea, drzim fige da mustela uspije!!!
Mi smo jucer gledali mjesec i mars! Nisam bas nesto odusevljena… nedavno je mjesec bio najblize zemlji i bio toliko fascinantan da mi ova pomrcina i krvav mjesec nisu bas nikako bili interesantni.
Hvala. za Lotu
Ni meni nije bio interesantan nakon dvosatnog uspavljivanja kikaca .. A i stan nam gleda na zapad tak da nisam ni mogla vidjet a van mi se nije dalo ic. Jedva cekala da se istusiram i legnem..
Aymee, koristila sam bioderma atoderm intensive baume. Sad sam sa cocoon.uk narucila takvu od 500 ml i atoderm protective od 200 ml, sa postarinom me dode par kn vise nego kod nas ova od 500 ml..
Bepanthen imam testere al pise da ne smije ici na ostecenu kozu, pa ga do sad nisam imala prilike upotrijebiti, s obzirom da jos ima mali krugic na licu gdje je crven..
Probala sam namazati par puta sa sudocremom i sa Dermalibourom, nije bilo pomaka. Iako njima kozu treba vlaziti (a ne susiti) jer gube vodu i lipide iz nje..
Nama je Bephanten pomogao kad mu je bilo najgore, tj kad su mu oba obraza bila koma. Istina, ja sam ga mazala istovremeno s Cicaplastom, tj na prstu bi ih pomijesala. I za 2 dana mu se povuklo. Mozda da mu probas i ti neke dvije izmijesati koje su ti se pokazale dobre. Mislim da mozda vrijedi pokusati. Nama je desni obraz odlican a na lijevom nikako taj krug rijesiti. Povuce se, ostane tockica pa mu se opet kroz par dana rasiri..
Aymee
Pozdrav mamama i bebacima..
Danas srela jednu zenu u parku cija je curica imala atopijski kao i moj mali. Samo na licu i rukicama, bez alergije.. Kaze da se postupno krenuo smanjivati oko godine i pol i od tada se nije vratilo crvenilo. Kaze da im je puno pomoglo kuhanje temeljca od telecih kostiju i ubacivanje u kasice, uz probiotik. Kaze takoder da sve ove kremice dostupne u apotekama kod malene nisu imale ucinka i da je valjda jednostavno prerasla..
Mame, jesu vama kikaci nervozniji ovih dana? Moji su za poluditi. Niti spavaju niti jedu normalno, razdrazljivi, cendravi, vristavi.. Muz i ja smo na rubu i jednom nogom na putu za psihijatriju , satrali nas ovih zadnjih 3 dana..
Dea, iskreno se nadam da ce se i vama povuci i to prije prve godine. 😀 ima mi frendica malu koja ima problem i zvala je onog dermatologa. On je rekao da niti ne dolazi, jer po njemu nema pomoci dik su tako mali. To s vremenom prolazi. Sve kreme i sva cuda samo trenutno pomognu. To su njegove rijeci
Moja je isto nervozna od ovog vremena, vruce je za poludit!!! Danas sam bazen napuhala u vrtu, sutra cu je kupati kad se voda ugrije.. leda mi otpadaju.
Mame, jesu vama kikaci nervozniji ovih dana? Moji su za poluditi. Niti spavaju niti jedu normalno, razdrazljivi, cendravi, vristavi.. Muz i ja smo na rubu i jednom nogom na putu za psihijatriju, satrali nas ovih zadnjih 3 dana..
Moji su bili 2 dana .tj.noci memoguci... Izludjivali su me. Sinoc i prekdinoc je bilo ok... A danas cemo vidjeti.. Mali je zaspao prije pola sata a starijeg upravo stavljam spavati..
Dea, nadam se da cete ubrzo riješiti i taj problem. Da, nervoza,čupanje lica, uho, mlataranje rukicom i sto vec sve ne.
Sa spavanjem je svaki dan novi dan, upravo pomislim uspostavile ritam spavanja, kad ono novi termin.
Zaspi, i svako malo hoce cicu i ponovo zaspi. Sada se zna probuditi i naglo zaplakati, sto me bas prepadne.
Ne znam da li vaše bebice se vole maziti, ali moja bas ne :-(
Dea, iskreno se nadam da ce se i vama povuci i to prije prve godine. 😀 ima mi frendica malu koja ima problem i zvala je onog dermatologa. On je rekao da niti ne dolazi, jer po njemu nema pomoci dik su tako mali. To s vremenom prolazi. Sve kreme i sva cuda samo trenutno pomognu. To su njegove rijeci
Moja je isto nervozna od ovog vremena, vruce je za poludit!!! Danas sam bazen napuhala u vrtu, sutra cu je kupati kad se voda ugrije.. leda mi otpadaju.
Nadam se da hoce, bas mu je koma taj svrbez.. Imam dojam da mu mustela bas ne ublazava svrbez kao bioderma.
A vruce je za popizdit.. jos su najavili do 38°C
Nadam se da ce ih proc sve ta nervoza i sa ce postat opet normalni.
Sortiraj odgovore
Najstariji