Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    24. Srpanj 2018. 11:02

Orangina

Tea kako si mjerila temp? Do 38,5 je ok ako vidis da je normalan. Moguce da su zubici, probaj mu malo masirati desni.
    Dea je pisali da njen mali voli masirati desni na kljunasici za vodu.

Moj voli kad malo namocim trljacicu u hladniju vodu pa to grize.
    I onu zirafu Sophie ne prestaje zvakat 😃

Pod pazuhom i u guzi i razlika je onih 0.5. Uspjela sam dobit dr.na zamjeni. Kaze tusiranje, lagano odijevanje, puno tekucine i ne na sunce. Ako predje 38.5 dati Lupocet, a ako ne prodje do prekosutra dodjemo do njoh

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    24. Srpanj 2018. 11:54

-Tea-

Orangina

Tea kako si mjerila temp? Do 38,5 je ok ako vidis da je normalan. Moguce da su zubici, probaj mu malo masirati desni.

Pod pazuhom i u guzi i razlika je onih 0.5. Uspjela sam dobit dr.na zamjeni. Kaze tusiranje, lagano odijevanje, puno tekucine i ne na sunce. Ako predje 38.5 dati Lupocet, a ako ne prodje do prekosutra dodjemo do njoh

Slini li pojacano? Kakve su mu desni? 

Aymee

-Tea-
    24. Srpanj 2018. 12:23

Aymee

-Tea-

Orangina

Slini li pojacano? Kakve su mu desni?

Ma iskreno, nekuzim te desni... Sa starijim isto se nis nije vidjelo i odjednom zub.. A slini vec neko vrijeme i trpa sve u usta...

dea32
    24. Srpanj 2018. 13:04

Tea, nadam se da ga nece dugo muciti. Ta lagana temp je normalna za zubice iako se ne pojavi svima. Probaj mu ohladiti one gumene grickalice ako imas pa dat da si malo olaksa bol. Moj mali je zvakao kljunasicu i pasala mu je hladna voda, dok je cura lizala zid kad su joj gornje jedinice izlazile. Sad mu je konacno zub nekih 2 mm pa se i nazire i osjeti.

• Aymee
    24. Srpanj 2018. 14:42

dea32

Tea, nadam se da ga nece dugo muciti. Ta lagana temp je normalna za zubice iako se ne pojavi svima. Probaj mu ohladiti one gumene grickalice ako imas pa dat da si malo olaksa bol. Moj mali je zvakao kljunasicu i pasala mu je hladna voda, dok je cura lizala zid kad su joj gornje jedinice izlazile. Sad mu je konacno zub nekih 2 mm pa se i nazire i osjeti.

Ajme Dea, moj je poceo lizati zid.. ja to sve pripisujem tome da sve probava, 🤣

Aymee

• Frau_Mund6
    24. Srpanj 2018. 16:59

A joj sad jos i zidove lizu 😂😂😂😂 
    Mi sko otkrili tjemenicu.. ako je to uopce moguce.. ne znam koliko se dugo nakon rodenja moze pojaviti? 
    Kakva su vasa iskustva? Sta je pomoglo? 

• Aymee
    24. Srpanj 2018. 17:10

Frau_Mund6

A joj sad jos i zidove lizu 😂😂😂😂
    Mi sko otkrili tjemenicu.. ako je to uopce moguce.. ne znam koliko se dugo nakon rodenja moze pojaviti?
    Kakva su vasa iskustva? Sta je pomoglo?

Ne znam kako dugo od rodjenja.. ovako, nama je bila 2 puta po jedan dan ali smo ju odmah rjesavali pa je zato brzo isla. Ja sam ti njemu ovako: namazala bi mu baby uljem, nakon pola sata, sat iscetkala onom cetkom pa oprala glavicu, posusila i opet bi ga pocetkala (to je bio moj recept)... 

A imas i posebna ulja za to ili onu Mustelinu pjenu.. 

Aymee

dea32
    24. Srpanj 2018. 18:42

Aymee

dea32

Ajme Dea, moj je poceo lizati zid.. ja to sve pripisujem tome da sve probava, 🤣

Prestala je lizat zid kad je zub izbio, tako da je sigurno zbog zuba..
    Frau, za tjemenicu kao sto je Aymee napisala. Mozes i maslinovo ulje. Da ne kupujes odmah mustelu, probaj tako

Mela
    24. Srpanj 2018. 19:02

Frau, nama su se pojavile u trećem mjesecu. Mi smo probali uljem kao sto su curke napisale ali nam nije pomoglo. Mustela je kasnije spasila stvar. Probaj prvo uljem pa ako ne bude isto, bude Mustela sigurno. 

Mela
    24. Srpanj 2018. 19:05

Nama je seksualni zivot bio užasan, ja sam totalno bila out . Onda sam shvatila da takvo ponašanje moze samo pogoršati odnos između nas, jer budem iskrena poželimo se, ali uvijek je izgovor moram nesto oko bebe. Prije tjedan dana sam rekla dosta i da se moramo vise aktivirati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.