Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    22. Srpanj 2018. 11:15

VickyChristina

Izbijanje zubica - jeste ono pisali da bude cesca, slinasta ( sorry na izrazu) kakica?

Nama je bila takva par puta. Ne stalno ali kako on bas cesto kaka, 5 do 6 puta na dan, 1 do 2 bi nam bile slinaste, malo a smrdljive jako. 

Aymee

Mela
    22. Srpanj 2018. 12:30

I nama su znale biti slinaste kakice. Sada pak nisu, a zubića jos nema 

dea32
    22. Srpanj 2018. 16:28

Takve stolice mogu biti od sline zbog zuba ili od smrkljica iz nosa kad su prehladeni.. Kod nekih je jace a kod nekih manje izrazeno. Plus nervoza i mogu cak imati blago povisenu temperaturu.

• Mirjanos
    22. Srpanj 2018. 18:13

Curke pitanje, jajnici me rasturaju. Morala sam popiti brufen i leci. Da li je to mozda ovulacija koja je bolna nakon trudnoce? 
    Jeste dobile mengu? Imate li kakva iskustva s time?

• VickyChristina
    22. Srpanj 2018. 18:15

Hvala cure... nervoznjikav je i blago prehlađen bez temp.

• VickyChristina
    22. Srpanj 2018. 18:19

Mirjanos, jesi inace imala bolnije plodne dane ili mengu?
    Ja sam dobila nakon 6 mj.od poroda, dojim iskljucivo, mozda i ti brzo dobijes

Orangina
    22. Srpanj 2018. 20:08

dea32

Takve stolice mogu biti od sline zbog zuba ili od smrkljica iz nosa kad su prehladeni.. Kod nekih je jace a kod nekih manje izrazeno. Plus nervoza i mogu cak imati blago povisenu temperaturu.

Tocno je nama bila tako sluzava stolica kad je bio smrkljav. 

Od zubica jos nista ali zeli glodati tvrde stvari...

Mene sad zna boliti prije menge a prije trudnoce nije. Jos i pijem kontracepcijske pilule pa mogu i one biti krivac.

@Mirjanos probaj vidit dali ti topli oblog pomaze za menstrualne bolove. Ja napunim onaj gumeni termofor toplom vodom

• Mirjanos
    23. Srpanj 2018. 09:16

VickyChristina

Mirjanos, jesi inace imala bolnije plodne dane ili mengu?
    Ja sam dobila nakon 6 mj.od poroda, dojim iskljucivo, mozda i ti brzo dobijes

Nisam imala ovako da mi treba tableta.

Meni ce 12.8. biti 6mj. Od poroda... znaci ovo je kogla biti ovulacija..i taman menga nakon 6mj....i ja iskljucivo dojim....

Mela
    23. Srpanj 2018. 09:53

Mirjanos mi smo u dva dana rodile, i mene zadnjih dana bole jajnici i osjećam lagani pritisak kao pred mengu. 
    Znao mi se pojaviti smedjkasti iscjedak i točno pomislim sad ce, ali jos uvijek nista. Prije poroda sam imala užasno bolne menstruacije. 

dea32
    23. Srpanj 2018. 10:10

Mirjanos, moguce je da ces dobit menstruaciju, ali i ne mora biti. Ja sam prvu dobila godinu dana nakon prvog poroda. Sad je proslo 7,5 mj i jos nemam. Meni su prije trudnoce bile bolne i neredovite, nakon poroda uopce nisam imala nikakav simptom pms-a i nisu bile bolne. Da nisu bile redovite u dan, ne bi uopce znala kad cu dobiti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.