Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    03. Srpanj 2018. 14:49

Orangina, ne znam za zamrzavanje kasica, osobno sam za svjeze napravljenu varijantu dok su tako mali. Probaj skuhati manje, ti ostatak povrca iskoristi. 
    Dea, mazes icim malcu desni?

dea32
    03. Srpanj 2018. 15:08

VickyChristina

Orangina, ne znam za zamrzavanje kasica, osobno sam za svjeze napravljenu varijantu dok su tako mali. Probaj skuhati manje, ti ostatak povrca iskoristi.
    Dea, mazes icim malcu desni?

Ne. Ima one gume za grickanje pa mu to nudim i kljunasicu pa si i na to masira. Kad je papao sam vidjela da mu su mu vec pukle desni na mjestu zuba, sto znaci da se mora samo rasiriti i evo zuba 
    Orangina, ne znam za smrzavanje, ja osobno ne bih. Radije skuham frisko i toplu mu dam. Mozes eventualno skuhati, staviti u staklenke i pasterizirati, iako sa ponekim namirnicama ja ne bih riskirala..

-Tea-
    03. Srpanj 2018. 15:17

Drage cure, pitanje za vas... Dali je netko od vas ili vasih bliznjih "ugradjivao" Mirenu? Ja idem sutra... Svacega sam procitala, pa vas molim ako netko od vas ima iskustvo, ili zna necije da mi napise koji redak... Hvala...

url=https://lilypie.com]

dea32
    03. Srpanj 2018. 16:04

-Tea-

Drage cure, pitanje za vas… Dali je netko od vas ili vasih bliznjih "ugradjivao" Mirenu? Ja idem sutra… Svacega sam procitala, pa vas molim ako netko od vas ima iskustvo, ili zna necije da mi napise koji redak… Hvala…

Sestrina frendica je stavila. Kaze da nije imala bolova, menstruacije su manje kolicinski i manje bolne. Ona ju ima vec 6 godina, stavila je nakon drugog poroda..
    Ne znam kakve su danas, ali moja krsna kuma je uz nju zatrudnila prije 25 god i rodila zdravu, trecu curicu..
    Ja se jos nisam odlucila sto cu i kako cu.. 

-Tea-
    03. Srpanj 2018. 16:06

dea32

-Tea-

Drage cure, pitanje za vas… Dali je netko od vas ili vasih bliznjih "ugradjivao" Mirenu? Ja idem sutra… Svacega sam procitala, pa vas molim ako netko od vas ima iskustvo, ili zna necije da mi napise koji redak… Hvala…

Sestrina frendica je stavila. Kaze da nije imala bolova, menstruacije su manje kolicinski i manje bolne. Ona ju ima vec 6 godina, stavila je nakon drugog poroda..
    Ne znam kakve su danas, ali moja krsna kuma je uz nju zatrudnila prije 25 god i rodila zdravu, trecu curicu..

Citala sam dosta o tome, i katu da su te "nekad' bile dosta nepouzdane a ove danas usporedjuju sa sterilizacijom... Tako da sam se odlucila.. Javim svakako dojmove.. Jest skupo, ali ako je i dobro, nitko sretniji od mene...

• Aymee
    03. Srpanj 2018. 17:53

dea32

Aymee

Dea, guza nam je sad super. Tu i tamo gdjekoja tocka ali nista strasno. Desna strana lica super, lijeva jos malo zeza. Al kad mu ujutro namazem, odmah to slineci skine pa ne mogu ocekivati cuda. Nego Dea, dobila info, kad provjerim javim, da je Dexyane med 100 ml oko 11 eura u Sloveniji. Ako je info tocna, hoces da ti kupim i posaljem? Meni to nekako malo zvuci al i da je 30 ml, jeftinija je nego kod nas.

Ako je to cijena za 100 ml, ne bi bilo lose da kupis i za nas. Tu je ta cijena za 30 ml.
    Ja sa ju potrosila, sad smo na Elidelu koja je za odrzavanje i na Excipial kids ( dobili u skoli atopije). Narucila sam i Eubos.

Veceras ce mi javiti tocnu cijenu, mozda je na net-u skuplja. Meni je Slovenija blizu i kad idemo u kupovinu, isplati mi se i manju kupiti (dodje mi par kn jeftinije)... mislim da cu i njihovu kupku kupiti tamo, navodno je 8 eura.. javim jos svakako.

Aymee

• VickyChristina
    03. Srpanj 2018. 17:57

Joooj ja sam zbog straha od trudnoce pocela izbjegavat seks. Za sva kontracepcijska sredstva mislim da cu ja upast u onih 0,1 % 😀. O Mireni nista ne znam, javi Tea dojmove. Ti ako uleti jos koji sisavac, definitivno ces trebati role 😂😂

-Tea-
    03. Srpanj 2018. 18:06

VickyChristina

Joooj ja sam zbog straha od trudnoce pocela izbjegavat seks. Za sva kontracepcijska sredstva mislim da cu ja upast u onih 0,1 % 😀. O Mireni nista ne znam, javi Tea dojmove. Ti ako uleti jos koji sisavac, definitivno ces trebati role 😂😂

Ma nema izbjegavanja, samo mi je dosta da svaki put moramo pazit na taj "rikvrec"... 
    Ovako sam bez brige 5 g.ako sve bude ok.. Mislim, uvijek postoji tih manje od 1%ali necu o tome ni razmisljati..
    Javim se sutra nakon "ugradnje". Jbt, ovo zvuci ko da ormar ugradjujem u dnevni!!!  

• Aymee
    03. Srpanj 2018. 18:19

-Tea-

dea32

-Tea-

Citala sam dosta o tome, i katu da su te "nekad' bile dosta nepouzdane a ove danas usporedjuju sa sterilizacijom… Tako da sam se odlucila.. Javim svakako dojmove.. Jest skupo, ali ako je i dobro, nitko sretniji od mene…

Joj cure, ova mi tema nekako ne lezi danas nikako, 😋 Ja cu definitivno ako dobijem stvari ovaj mjesec nesto morati poduzeti.. 🤣

Aymee

dea32
    03. Srpanj 2018. 18:19

-Tea-

VickyChristina

Ma nema izbjegavanja, samo mi je dosta da svaki put moramo pazit na taj "rikvrec"…
    Ovako sam bez brige 5 g.ako sve bude ok.. Mislim, uvijek postoji tih manje od 1%ali necu o tome ni razmisljati..
    Javim se sutra nakon "ugradnje". Jbt, ovo zvuci ko da ormar ugradjujem u dnevni!!!

Ormar u dnevni.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.