Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    03. Srpanj 2018. 11:44

Obicno, dole lonac s vodom, na to kosara za kuhanje na pari i poklopac.
    Mozda taj baby cooker je praktican ali ja neznam gdje bi s njim (mini stan)! 

Jeste probali jos nesto osim tikvice? 
    Prijateljica je davala sinu jednu namirnicu tjedan dana pa uvodila novu.
    Ja za sad dajem 2 dana istu, treci dan mijesam ili uvedem novo

dea32
    03. Srpanj 2018. 12:06

Ja nemam naviku kuhati na pari, tako da prokuham sto trebam. Danas je na meniju krumpir, tikvica, mrkva i piletina.
    Njemu nikako da izbije zub, toliko mu je nabubreno da izgleda kao da je vec vani..
    Zadnjih par noci se opet budi oko 3h i pocne pricati, dizati glavu, okretati se i jedva ga uspavam.
    Mela kako ste? 
    Aymee jel guza prosla skroz? Kako je lice?
    Vicky kako ide dohrana?

• VickyChristina
    03. Srpanj 2018. 12:08

Na tikvici smo jos danas, to je jedino sto je probao, mislila sam na pocetku po dva/tri dana jednu namirnicu drzati. Onda mozda sutra malo palente u tikvicu ubaciti. Jesi i ti tako startala?

Orangina
    03. Srpanj 2018. 12:14

@Dea da mu mije mozda vruce ili temperatura ga ulovi po noci zbog zuba? Grozno je kad se tako razbude po noci...Ajoj samo da sto brze i bezbolnije izbije! 

• VickyChristina
    03. Srpanj 2018. 12:15

Dea, mozda je sleep regression u kombinaciji sa zubicima - 🙄! Moj malac se uzasno puno okrece i vrti po noci, tocno sam iscrpljena.
     Dohrana, bas s Oranginom komentiram, drzim se jos danas tikvice, pa bi ju sutra mogla s palentom zamijesati. Imam od Roda knjigu, ima fora receptića. 

• Aymee
    03. Srpanj 2018. 12:15

Dea, guza nam je sad super. Tu i tamo gdjekoja tocka ali nista strasno. Desna strana lica super, lijeva jos malo zeza. Al kad mu ujutro namazem, odmah to slineci skine pa ne mogu ocekivati cuda. Nego Dea, dobila info, kad provjerim javim, da je Dexyane med 100 ml oko 11 eura u Sloveniji. Ako je info tocna, hoces da ti kupim i posaljem? Meni to nekako malo zvuci al i da je 30 ml, jeftinija je nego kod nas. 

Aymee

dea32
    03. Srpanj 2018. 12:22

VickyChristina

Na tikvici smo jos danas, to je jedino sto je probao, mislila sam na pocetku po dva/tri dana jednu namirnicu drzati. Onda mozda sutra malo palente u tikvicu ubaciti. Jesi i ti tako startala?

Ja nisam nista davala 3 dana. Prvo tikvicu samu nije htio, pa sam drugi dan skuhala sa palentom pa nije htio ni tako pa sam 3.dan dala nesto drugo. Kod njega je najbolje prosla kombinacija sa piletinom (decko voli konkretno), tresnje koj je cuclao meni iz ruke i lubenca neki dan koju sam mu cijedila u usta i davala komadice, koje je onda poslije i pokakao..
    Gris, proso, kruska, breskva.. Zobene je pojeo u kombinaciji sa bananom, ali samo zato sto je i seka to pila kao smoothie skupa samnom.
    Ja pretpostavljam da je to budenje povezano sa zubima i nadam se da ce brzo proc..

Orangina
    03. Srpanj 2018. 12:27

@Vicky nisam jos davala nista osim povrca i voca, prvo je bila tikvica pa mrkva itd.
    Vidis mogli bi palentu, ali imam samo onu instant.

dea32
    03. Srpanj 2018. 12:30

Aymee

Dea, guza nam je sad super. Tu i tamo gdjekoja tocka ali nista strasno. Desna strana lica super, lijeva jos malo zeza. Al kad mu ujutro namazem, odmah to slineci skine pa ne mogu ocekivati cuda. Nego Dea, dobila info, kad provjerim javim, da je Dexyane med 100 ml oko 11 eura u Sloveniji. Ako je info tocna, hoces da ti kupim i posaljem? Meni to nekako malo zvuci al i da je 30 ml, jeftinija je nego kod nas.

Ako je to cijena za 100 ml, ne bi bilo lose da kupis i za nas. Tu je ta cijena za 30 ml.
    Ja sa ju potrosila, sad smo na Elidelu koja je za odrzavanje i na Excipial kids ( dobili u skoli atopije). Narucila sam i Eubos.

dea32
    03. Srpanj 2018. 13:17

Aymee sad sam malo gledala na netu, ova od 100 ml je 12,45 € u Sloveniji, otprilike 130 kn, tako je i ovdje..
    Ima na nekoj str iz Engleske na kojoj je jeftinije, al kad platis postarinu bude ista cijena kao ovdje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.