Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    29. Lipanj 2018. 07:38

Frau_Mund6

Cure, jesu li se bebama promijemile oci? Moja kao da ima tamniije sive

Moj plavook od rodjenja..

Aymee

dea32
    29. Lipanj 2018. 07:41

Frau_Mund6

Mali je poceo mijenjati boju sa tamno plave/sive na zeleno, dok cura i dalje ima plave. Njoj su se mijenjale od tamno sivih do svjetlije plavih i sad su tamnije plave

• Aymee
    29. Lipanj 2018. 08:18

Nama se guza jutros malo smirila. Vidjet cu sto ce biti do kraja dana pa ako ne prodje idem kupiti i onu kremicu. Uskoro cu imati cijelu ljekarnu na zalihama, 🤣🤣🤣

Aymee

• Frau_Mund6
    29. Lipanj 2018. 08:32

Jutro cure!!! Kako ste spavali? Kakvo vam je vrijeme? Kod nas je prava jutarnja idila, nema vjetra, u daljini se plavi nebon nad morem 😍 predivno!! 

url=https://lilypie.com]

• VickyChristina
    29. Lipanj 2018. 09:23

dea32

Aymee ja bih rekla da ga je iziritirala stolica.. Probaj ovaj Deflamol sto je rekla Frau, nama se isto pokazao dobar..
    Vicky, dal se to ulje lijepo otopi u vodi ili bude onako na povrsini vode?
    Ja moram pohvaliti malca koji se danas posjeo!Onako iz bocnog polozaja, sa rukama u prednjoj i bocnoj obrani. Doduse jos je nagnut naprijed, nije ravnih leda, ocito je malo uranio..

Bude na povrsini vode i doslovno stavim par kapi, jer je prilicno masno. I sebi kap oko ociju na borice 😀, i za to je izvrsno. 

Bravo djecak za sjedenje! Mi smo u fazi “puhanja baloncica”, citala sam da je to njihov prvi “govor”.

• VickyChristina
    29. Lipanj 2018. 09:30

Frau_Mund6

Jutro cure!!! Kako ste spavali? Kakvo vam je vrijeme? Kod nas je prava jutarnja idila, nema vjetra, u daljini se plavi nebon nad morem 😍 predivno!!

Jutro...
    Ja meracim svoju prvu kavu, u blazenom miru, svi spavaju. Malac inace super spava, budi se dvaput za hranjenje, a mene ta buđenja totalno razbucaju, unatoc sto su kratka i necujna, jedva cekam da uhvati cijelu noc. Jos koja godina 😂. 
    U Zg je šugavo vrijeme. 
    Gdje si na moru, hoces uspjeti kupanjac baciti, jel more hladno? 

-Tea-
    29. Lipanj 2018. 09:35

Frau_Mund6

Stariji se rodio sa tamno tamno plavim ocima i promijenile su se u smedju sa plavo-zelenim prstenom po rubu. Slicne imam ja samo malo tamnije. A maleni se rodio sa svjetlo plavim i i dalje su plave, samo kricavije nego prije. On ima ko tata boju.

-Tea-
    29. Lipanj 2018. 09:37

Kod nas je oblacno ali barem ne puse onako ludjacki ko protekle dane... Upravo smo dragi i ja popili kavicu, maleni spava a ovaj malo veci rusi po kuci... 
    Sad u akciju... Malo pospremiti, rijesiti zivotinje pa rucak! 

• Aymee
    29. Lipanj 2018. 09:42

Iskusnije mame, opet ja s pitanjima.. mozete li pelenski osip i smanjeni apetit povezati s rastom zubica? On je meni jucer super jeo. Nocas se probudio 2 puta za hranjenje u uobicajeno vrijeme i pojeo po 120, 140 ml. Usporedbe radi, inace pojede 240 ml. Jutros sam mu za dorucak pripremila omiljenu kasicu s bananom koju jede i kad nije gladan. Par zlicica i nije htio vise. Pokakao se, presvukla ga i zaspao.. nije nervozan ali ponekad zna vrisnuti iz cista mira. Generalno je dobro raspolozen.. zasada. Malo mu nosic tu i tamo procuri al nista strasno.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    29. Lipanj 2018. 10:22

Vicky, u Icicima sam, kvarner 😊 imali smo stecu s vremenom, u dalmaciji je bura udarala, a tu je puhalo ali se moglo i setati. Jutros sam izasla pa se vratila i sad odlucim na kavu i skrivam se pod tendom lokala jer se pljusak spustio... ako se ne okupam mozda me smoci u setnji 😂😂😂😂 
    Veceras tata dolazi da nas vrati u zg pa se mozda i bucnem! Za malenu bas i nije, vani je nekih 24, bez vjetra 😊 
    Aymee, logicno ako ga svrbe desni da slabije jede, a pelenski nemam pojma! Vjerojatno se sve poklopilo... a mozda ga sve to smeta pa mu nije ni do jela 😑 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.