Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    19. Lipanj 2018. 15:19

Frau-bravo za malenu!!!!!!! Nema vise ostavljanja kad se krenu vrtit... Ja svog pustim u vrticu jer nemoze pasti,a ni stariji ga nemoze dohvatit!! :)

Ma ja sad ni nemogu imat vise kila jer sam od 5.30 pa do ponoci u pokretu a malo jedem... Ujutro poslije kave pojedem cokolino ili sendvic, i do rucka (oko 16h) ne jedem nis... Klincima skuham oko 13 al tad dok njima kuham pijem drugu kavu pa nemogu jest... A zadnje dane ni veceru ne jedemo jer je prevruce pa niko nebude gladan... Eventualno neke palacinke na brzinu ili lagani vocni kolac ako bismo nesto gricnuli...
    Jedina bolest su mi napolitanke i domacice usred noci!!!! I to me ulovi neovisno koliko sam taj dan pojela... PMS je cudo... 

url=https://lilypie.com]

ina90
    19. Lipanj 2018. 16:28

Joj cure ja se podhitno trebam nekako udebljati...ova moja bucka me skroz iscjedila inače sam i prije trudnoće bila mršava cak me ni hormoni od ivf nisu nešto udebljali iza poroda sam bila najbolja,a sad sam se opet ocjedila...50 kg na 167 cm...a slatka da ne govorim koliko pojedem....mi smo zvanično propuzali i sad smo svugdje samo ne na podlozi i hvatamo sve sta ne smijemo i ja samo vičem ne to ne to...🤣

• Frau_Mund6
    19. Lipanj 2018. 16:37

Ajme Ina, vec puzete 😀 pa to ke prvi puzavac 😉 
    Bravo!! 
    Mi se danas preselili na pod 😁 nema nam druge.. 

-Tea-
    19. Lipanj 2018. 16:38

ina90

Joj cure ja se podhitno trebam nekako udebljati…ova moja bucka me skroz iscjedila inače sam i prije trudnoće bila mršava cak me ni hormoni od ivf nisu nešto udebljali iza poroda sam bila najbolja,a sad sam se opet ocjedila…50 kg na 167 cm…a slatka da ne govorim koliko pojedem….mi smo zvanično propuzali i sad smo svugdje samo ne na podlozi i hvatamo sve sta ne smijemo i ja samo vičem ne to ne to…🤣

Ina, moja najbolja frendica ima problem jako se udebljati jos od puberteta... Pa je pocela tamaniti slatko sve sta bi doslo pred nju i nakraju je dobila samo noge pune celulita a nije se udebljala ni kilu... Tako da pazi sa slatkim.. Radje zdraviju i "jacu i hranjiviju" hranu nego slatkise...

dea32
    19. Lipanj 2018. 17:06

Frau, bravo za Lotu i okretanje. Sad samo na pod.
    Ina bravo za puzanje.
    Moj krene puzati samo ako vidi daljinski negdje u blizini ili sekinu kosu ako ona lezi na podu (tad je ko mali komandos), nista drugo ga toliko ne zanima da bi puzao..
    Ako nisi, provjeri si stitnjacu, nekome se zna aktivirati u trudnoci ili poslije poroda..

-Tea-
    19. Lipanj 2018. 18:00

Aymee

-Tea-

Cur, hvala…Ne narucuju preko telefonapa sam ispunila online narucivanje pa sad cekamo odgovor… Nadamo se da cemo ubrzo dobiti termin da me cekanje ne izludi do kraja…
    E da, zvali nas iz vrtica i u cetvrtak idemo na razgovor i dogovor oko upisa! :)

Javi svakako kad si dobila termin..

Evo, da javim, danas stiglo postom pismo iz KBC-a . Idemo za RI 09.07 i 10.07..

dea32
    19. Lipanj 2018. 18:29

-Tea-

Aymee

-Tea-

Cur, hvala…Ne narucuju preko telefonapa sam ispunila online narucivanje pa sad cekamo odgovor… Nadamo se da cemo ubrzo dobiti termin da me cekanje ne izludi do kraja…
    E da, zvali nas iz vrtica i u cetvrtak idemo na razgovor i dogovor oko upisa! :)

Super da ne cekate dugo

• Aymee
    19. Lipanj 2018. 20:01

-Tea-

Aymee

-Tea-

Bravo, to je odlicno. Bit ces par kilometara od mene, zracno par stotina. Super da ste bas brzo dobili termin. 

Aymee

• Aymee
    19. Lipanj 2018. 20:11

A mi danas bili na druzenju kod frendice koja ima Casmatino i curicu staru kao tvoj malac Dea. Kupujem Casmatino definitivno. Bili su bas slatki skupa. Ona ga je htjela maziti a on je glumio nedodirljivog frajera. Pa bi se ona rasplakala. Al kad je skuzila da nista od ljutka, sama se igrala.. 

Aymee

-Tea-
    19. Lipanj 2018. 20:23

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Bravo, to je odlicno. Bit ces par kilometara od mene, zracno par stotina. Super da ste bas brzo dobili termin.

Je,super sta je brzo, samo sta moramo 2 dana za redom putovat... Mislim, cca 75  km nije puno, al izgubit cemo pola dana, a malcu ce se sve poremetit... Samo to mi je bed..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.