U medjuvremenu se probudio i najeo kao prase.. i sad cvrci i pjeva. Istina, spavalo mu se. Ali nikad mi nije tako u hranilici zaspao. Znao je kao beba zaspati igrajuci se u gym-u.. ali valjda mu je doslo da ubije oko prije rucka. Pratit cu ga danas i sutra pa ako vidim sto neuobicajeno idem na hitnu. Sad tuce hranilicu..
Aymee
U medjuvremenu se probudio i najeo kao prase.. i sad cvrci i pjeva. Istina, spavalo mu se. Ali nikad mi nije tako u hranilici zaspao. Znao je kao beba zaspati igrajuci se u gym-u.. ali valjda mu je doslo da ubije oko prije rucka. Pratit cu ga danas i sutra pa ako vidim sto neuobicajeno idem na hitnu. Sad tuce hranilicu..
Bitno da prati svoje uobicajeno ponasanje..
Neka ju tuce, nije zadnji put 😀
Orangina draga, nadam se da ce uskoro postati bolje s uspavljivanjem i zaspivanjem. Ovaj moj svaki dan razvija neku novu metodu. Jucer je zaspao dok sam ga hranila, podrignuo nakon toga dva puta i u vrisku dok ga nisam u krevet spustila da se covjek ispruzi. A sad mu je po danu glavna fora zaspati u kolicima preko praga se vozajuci i onda ga prebacim u krevet i ne trzne.
Aymee
Aymee joj mogu misliti koji hladni znoj te oblio, postaju oni sad bas opasni. Ja bi nazvala pedijatr.hitnu, vjerojatno ce ti sami reci sto da pratis narednih dan, dva. Ali cim je apetit tu, nema straha 😀
Hvala vam cure. Istina da me oblio hladan znoj ali isto tako mi me bilo lakse kad se nakon par minuta nasmijao. Iako, vise me bilo prepalo kad me zbunjeno gledao u hranilici, okrenuo glavu i zaspao.
Aymee
Aymee, sva sreca nije mu nista!!! Nisu oni bas tako osjetljivi, ali vjerujem da je strah puno veci!! 😉
Moja se danima borila da ne spava popodne, onda bi navecer bila sva nervozna... danas sam odlucno krenula u borbu s tim spavanjem i evo vec 4x je zaspala... sad me strah da nece po noci 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Aymee, sva sreca nije mu nista!!! Nisu oni bas tako osjetljivi, ali vjerujem da je strah puno veci!! 😉
Moja se danima borila da ne spava popodne, onda bi navecer bila sva nervozna… danas sam odlucno krenula u borbu s tim spavanjem i evo vec 4x je zaspala… sad me strah da nece po noci 😂😂😂😂
Ja sam se isto znala boriti s tim dnevnim spavanjem, ali kod njega je to kad on odluci. Ima dana kada vise spava a i kada manje.
Danas sam se osisala. Trebala mi je promjena. Dragi nije odusevljen ali meni se svidja.. Od poluduge sam dosla na kratku jednu i bob s druge strane. Izgledam kao podvojena licnost..
Aymee
Hahaha podvojena licnost 😂😂😂😂😂 aymee, vristim 🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji