Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    18. Lipanj 2018. 20:58

Mislim da je nesto u zraku da im svima smeta za spavanje. I ja se sa malim borim cijeli dan. Gladan a ne bi cicu, pa on vristi, smirim ga dudom, probam prebacit na cicu i opet vriska. Onda on odustane i u placu pocne cicat i zaspi pa opet vriska. Tek kad ga dignem, podrigne jer se naguta zraka i onda ga oduzme. Al se prvo oboje preznojimo 3 puta prije nego zaspi. A fakat reagiram na prvi znak umora, pocne se cohat po uhu i zijevat..
    Sad navecer ista prica. Vode bi popio u litrama, a cicu ni vidjet.. 
    Aymee, bas ti je velika razlika u duzinama.. Ali podvojena licnost 
    Ja vec godinama imam krace od ove tvoje lijeve strane, a prije toga imala kosu do lakta..

• Aymee
    18. Lipanj 2018. 21:16

Moj je danas mozda ukupno spavao 2 sata i to sto kazes, reagiram na prvi znak umora ali ne ide. 
    Ja svakih par godina napravim neku vecu promjenu. A imam frizerku koja ce napraviti to isto ali kad skuzi da sam zapravo spremna. I sad nisam htjela obrijanac nego kratko. Isto tako joj slijepo vjerujem jer se sisam kod nje vec 7 godina i nikad nisam pozalila stogod je napravila. I buduci da imam kosu kao zicu, bude mi ju lako odrzavati. I po 2 mjeseca uz malo truda (citaj: 15 min) mi kosa izgleda kao iz salona. 

Aymee

dea32
    18. Lipanj 2018. 21:21

Aymee

Moj je danas mozda ukupno spavao 2 sata i to sto kazes, reagiram na prvi znak umora ali ne ide.
    Ja svakih par godina napravim neku vecu promjenu. A imam frizerku koja ce napraviti to isto ali kad skuzi da sam zapravo spremna. I sad nisam htjela obrijanac nego kratko. Isto tako joj slijepo vjerujem jer se sisam kod nje vec 7 godina i nikad nisam pozalila stogod je napravila. I buduci da imam kosu kao zicu, bude mi ju lako odrzavati. I po 2 mjeseca uz malo truda (citaj: 15 min) mi kosa izgleda kao iz salona.

Blago tebi za takvu kosu.
    Ja sam znala stavljat pjenu na mokru kosu pa susit fenom na cetku, nekad bi i peglala.. a kosa bi i dalje bila kao da se nisam pocesljala 3 godine 
    Zato sam se i osisala na kratko i odrzavam tako. Jedino mi u trudnoci bude super, bujna, cvrsta, sija se i ne masti.. Al ne mogu vjecno bit trudna 

• Aymee
    18. Lipanj 2018. 21:33

dea32

Aymee

Ja sam znala stavljat pjenu na mokru kosu pa susit fenom na cetku, nekad bi i peglala.. a kosa bi i dalje bila kao da se nisam pocesljala 3 godine
    Zato sam se i osisala na kratko i odrzavam tako. Jedino mi u trudnoci bude super, bujna, cvrsta, sija se i ne masti.. Al ne mogu vjecno bit trudna

Moja se ne masti NIKAD! Imam zahtjevnu kosu, ali dobra frizerka zna kako da mi olaksa zivot. Feniranje i peglanje traju 15 min.. 🤣

Aymee

• Aymee
    18. Lipanj 2018. 21:37

Aymee

dea32

Aymee

Moja se ne masti NIKAD! Imam zahtjevnu kosu, ali dobra frizerka zna kako da mi olaksa zivot. Feniranje i peglanje traju 15 min.. 🤣

Kad sam imala jako dugu to je trajalo satima a opet bez zeljenog efekta.. bob mi je savrsen ali mi je dosadio. Ljeti sam pustala pa bi se kovrcala i to mi je ok.. 

Aymee

Orangina
    18. Lipanj 2018. 22:40

@Aymee dobra frizura, treba malo promjene! Ja sam dosta skratila kosu nakon poroda a uzasno mi se sad masti i ispada, pune sake kose! 

@Dea da nisu mozda zubici u pitanju? 
    Ne mozes vjecno biti trudna haha ma koji keratin, ulja i ekstenzije; zatrudni za bujnu kosu! 😂 

Nego cure da vas pitam, o tome se bas ne prica, ispada da se nikome ne dogada: kako stojite s mokrenjem tj.dali vam nekad zna pobjeci? Radim Kegelove vjezbe kad se sjetim i sad je malo bolje. Ali moram trcati na wc. Sad kako vise ne krvarim i ne nosim ulozak, vidim da su mi nekad gacice mokre.

I memorija mi je u klincu jos od trudnoce, tesko pamtim i zaboravila sam neke stvari, imena, datume..

Mela
    18. Lipanj 2018. 22:46

Ayme vjerujem da si se danas prepala. Bitno je da je s bebicom sve uredu Bogu hvala. Svidja mi se boja kose 
    Moja kosa je totalno losa. Bila i prije trudnoće, a sad jos gore. Dodje mi muški neki friz da bacim 
    Dea slažem se, ovo je nesto u zraku :-) Nikad teze mi nije bilo uspavati. 
    Orangina, kod mene ne pobjegne mokraća, ali meni je problem pretjerano znojenje. Pogotovo kako unosim vise tečnosti to je za izluditi. 

• Aymee
    18. Lipanj 2018. 22:58

Orangina i Mela, ja nemam problema s bjezanjem mokrace. Radila Kegela prije, za vrijeme i poslije trudnoce..
    Da, da, boja je odlicna, nijansa baby blue vec godinama plus moje sijede. I kad izraste od sijedih se ne  kuzi. Sto se keratina tice, radila brazilsko jednom i jako mi se mrsila kosa od njega. 

Aymee

-Tea-
    19. Lipanj 2018. 06:30

Sta se spavanja tice, moram priznat da mi zadnje dane oboje spavaju dobro... Samo manji po danu manje spava, ali se lako uspava...
    Sta se tice promjena frizura...eh,ja nemam hrabrosti,a ni zelje za takve akcije..  Do 2.razr. srednje skole sam bila osisana na cca 5-6 mm bocno i max 10 mm na tjemenu (ako me razumijete...)i furala musku frizuru. Onda me nesto puklo i odlucila pustit dugu.. I ofarbala se u crveno. Boju nosim jos i danas, a kosa raste i raste (sad sam cca 2 cm od guzice)... U medjuvremenu sam obrijala jedan dio glave lijevo,pa pustila da naraste kad mi je dosadilo, pa dio desno, i to sad raste jer mi je dosadilo.. Ali svu duzinu ne sisam... Imam neku cudnu kosu kojoj ne pucaju bas vrhovi i mogu i 2-3 gos.bez ikakvog sisanja a da je zdrava. Jedini bad je susenje... E,, to traje i s najjacim fenom....
    Sta se tice "bjezanja mokrace", prvo vrijeme nakon poroda kad bih kihnula i je znalo malo "pobijeci", ali brzo je nestalo.. Kegelove nisam radila jer sam lijena..  Ali i sex je odlicna vjezba za sve te misice!!!

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    19. Lipanj 2018. 08:28

Jutro cure! 
    Meni je kratka kosa zakon! Ili skroz duga. Pobornik sam jednostavnosti i prakticnosti. Prije umjetne sam zabrijala da je vrijeme za promjene i kosu do pola leda sam osisala na centimetar 😁 donirala sam osisano! Dragi me zezao da mu je frka sa mnom hodat po kvartu nocu da nas ne nalupaju kad nas vide zagrljene 😂😂😂😂 sad je naravno kraca ali ima neku formu. Frcka se pa nista ne radim osim pranja, a ni ne susim po ovom vremenu. Dugu sam sa difuzerom susila i mogla sam 15 dana tako izdrzat 😉 ne masti se! U srednjoj sam imala sve moguce boje i frizure, od dredova do nekoliko boja na sebi. Sad cekam da posjedim, nesto mi je ide 😂😂😂😂 imam samo jedan pramen na vrhu, koji po meni otkriva godine 😁 
    Moje spavanje je milina nakon trudnoce! A i malena spava, pa se nemam zasto budit 😂😂😂😂 
    Mjehur mi drzi, ne stignem na wc svaki put, obicno dojim i sl, ali nisam primjetila da popusta. Ne radim vjezbe, lijena sam za to! 
    Idete li nekam za praznike? Mi se spremamo na more 😉 i mislim ostat do pocetka 7. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.