o sli
Da, tak je i sa mnom bilo. Jede se sto se skuha. Satima sam se igrala s hranom i na kraju pojela.
Nego, treba mi savjet. Mali je usavrsio okretanje na trbuh i vrisku kad se ne moze vratiti. Kako da ga potaknem da se nauci sam okrenuti? Nocas je oko 4.30 bila vriska jer se okrenuo u snu na trbuh a kad se htio namjestit u drugi polozaj nije znao pa je urlao i jedva se smirio..
Slicno je bilo i s mojim malcem jer je on htio spavati na trbuhu i onda nekada ne bi znao spustiti glavu pa udri u plac. Smijesan je bio onako s glavicom u zraku na sve 4, a spava mu se. Okrenula bih na bok i onda bi opet zaspao. To je trajalo par noci i proslo. Sam naucio. Inace, nije jos savladao s trbuha na ledja, vise se slucajno zakotrlja. A na trbuhu bi bio po cijele dane.
Treba zapravo biti strpljiv i pustiti ih da oni to sami “prozvacu”, svakako vjezbati kroz igru s njima, nista ne forsirati
Da li tko od vas ima casmatino podlogu za pod? Da li se pokazala dobra, narucila bih istu, ali mi se cini tanka - 9 mm...
Da li tko od vas ima casmatino podlogu za pod? Da li se pokazala dobra, narucila bih istu, ali mi se cini tanka - 9 mm…
Ja je već dva mjeseca gledam naručiti i nikako...ja vidila kod prijateljice meni izgleda super...bolje nego one puzzle
Dea33 hvala....počeli smo se i povlačiti put naprijed do igračke...nije bas pravo puzanje vise onako vojnički ali idemo polako cilj je dohvatiti sve ono sto nesmije...mobitel...daljinski...kolica ..itd...
Dea, neki put se stavi u taj polozaj patuljka ali vise kad se zeli domoci necega dok je na ledjima.
VickyCristina i Ina, Frau ima tu podlogu i moja frendica. Frendica je odusevljena. Btw, puzzle su debele 1cm.. ja ih planiram naruciti ovih dana jer mi super izgledaju. Za puno puzzli nemamo mjesta a nezgodno ih je stalno sklapati..
Ina, mala je prava bombica, jos malo pa u skolu, 😆
Aymee
Cure, imam ja casmatino 😉 meni je super! Dobijes i platnenu vrecu s njom da ju mozes sloziti. Ne smeta mi sto je tanka, za tezinu djeteta je ok! A i mama se legne kad se igramo 😂😂😂😂 mozes ju prebrisati, gornji sloj je plastican pa se malo lijepi na kozu kad je vruce, ali uvijek mozrs tetru stavit preko.
Ostavila sam ju na moru prosli put, da be teglim sve stalno sa sobom.
url=https://lilypie.com]
Super, narucim onda. Ovako je na mojoj joga prostirci, koja je uska, pa uredno ,rotirajuci se , zavrsi na parketu. Provedem pola dana vracajuci ga na prostirku i peruci mu ruke 🙄
Ja sam sa curom imala puzzle, slozene 2mx2m i uredno je bila na parketu i gledala igracke koje su bile na njima. Takoder je i grickala rubove tih puzzli.
Za malog sad imam 2 tepiha djecja sa stazama za autice (nema veze kaj su rozi ) 2mx1,8m su zajedno i na njima podlogu baby gyma i hrpu igracaka. Usisavanje svaki dan i to je to. Otpuze i on na parket al ne perem mu rukice. Gledam da svaki dan usisavam i svaki drugi-treci dan perem pod. Ako i nade koju mrvu prasine nece mu bit nista
bar ce ojacat imunitet. To je tek pocetak sto ce radit kad krenu u park, od lizanja ljuljacki i klupa, do (pokusaja) jedenja kamencica..
Hahaa vec sam zamislila curku kako lukavo gleda s parketa igracke i puzzle. Da, moram osvijestiti tu bakteriofobiju, svaki dan nas vidim na zaraznoj 😀.
Upravo gledam svog malca, vrlo cesto u zadnje vrijeme, drzi glavicu nagnutu u jednu stranu. Ali, samo kad je na leđima. Kad je na trbuhu super drzi glavicu, sve ispravno. Onda mu je ispravim, ali mic po mic opet na isto dodje. Jel mi to za fizijatra ili nekom vjezbicom mogu to popraviti, ima tko iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji